Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Keyword Phrase?

Et keyword phrase er en sætning, der indeholder de søgeord, som brugerne indtaster i en søgemaskine for at finde et bestemt website eller dokument. Søgeordene kan optræde i rækkefølge, men det er ikke nødvendigt. De fleste søgemaskiner vil automatisk genkende keyword phrases.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Keyword Phrase?

Et keyword phrase er en sætning eller et ord, der bruges til at finde et bestemt emne eller et bestemt produkt på internettet. Sætningen eller ordet bruges ofte i søgemaskiner til at finde det emne eller produkt, der søges efter.

Hvordan bruges Keyword Phrases?

Keyword phrases er sætninger eller ordgrupper, der beskriver hvad din side handler om. De er med til at sikre, at dine sider bliver fundet, når der søges på nettet. For at finde de rigtige keyword phrases til din side, skal du starte med at tænke over, hvad dine brugere vil søge på for at finde netop din side. Når du har fundet de rigtige keyword phrases, skal du bruge dem på din side. De skal indgå i titler, tekster og overskrifter. Husk dog, at keyword phrases ikke må være alt for lange, og at de skal indgå på en naturlig måde i teksten. Overdriv ikke brugen af keyword phrases, da dette kan få din side til at virke alt for reklamepræget og vil gøre det sværere for brugerne at læse teksten.

Hvorfor er Keyword Phrases vigtige?

Nøgleordsfraser er vigtige fordi de fortæller søgemaskinerne, hvad din side handler om. Søgemaskiner bruger dem til at afgøre, hvilke sider der skal vises først, når en bruger søger efter et bestemt emne. Hvis du ikke bruger de rigtige nøgleord og sætninger, kan du miste meget trafik, fordi dine sider ikke vil dukke op i søgeresultaterne. Det er derfor vigtigt at bruge tid på at finde de rigtige nøgleord til din side.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.