Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB er Børsen Gazelle 2021

8 nov. 2021

“At opnå titlen Børsen Gazelle kræver noget særligt. Men at blive en del af de få gazelle-virksomheder i 2021 har krævet en præstation ud over det sædvanlige.” Sådan skriver Børsen i det fine brev, der landede i vores postkasse den anden dag.

Vi er ekstremt stolte over at stå med trofæet og hvad det repræsenterer, men også ydmyg over at vi kan tilslutte os til feltet af de mest succesrige gazelle-virksomheder i Danmark anno 2021.

Da jeg for snart syv år siden stiftede LAZZAWEB, var det en drengedrøm, at firmaet en dag skulle anerkendes som en Børsen Gazelle-virksomhed, og i år skete det! Jeg er så stolt over, at LAZZAEWEB har nået denne milepæl og især i et år, hvor Corona har sat sine spor hos mange virksomheder. Men gazellerne fortsatte deres sprint, og det samme gjorde LAZZAWEB. Jeg vil gerne sige et kæmpe tak til det bedste team af medarbejdere og kunder.Udtaler Patrik Lazzarotto.

Prisen er et godt billede på de resultater og det grundige arbejde, der hver dag leveres på kontoret. Hos LAZZAWEB higer vi ikke efter at være de største, vi vil være de bedste, og hvor er det fedt at blive anerkendt for den kæmpe vækstrejse, vi er på.

Vi havde ikke modtaget en Børsen Gazelle 2021, hvis det ikke var for vores fantastiske team og det fabelagtige samarbejde med vores kunder! Så stor TAK skal lyde til alle, der er og har været en del af rejsen 👏🎉

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.