Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #5

Godt content er afgørende for topplaceringer i Google. Men hvad er godt content? Det er en kunst at skrive godt seo-content, der rammer lige dét, som Google gerne vil have. Lyt med, når Rasmus Visti og Patrik Lazzarotto dykker ned i content-verdenen og giver dig svaret på, hvordan du opnår topplaceringerne.

Podcast om content marketing

SEO-content skal kunne lokke dine kunder til, samt hjælpe dem med at løse et bestemt problem eller give dem information om et emne. Man kan skrive indflydelsesrigt indhold ved at bruge relevante søgeord og målrette dem mod søgeintentionen. Dette er den vigtigste faktor, hvorigennem Google bestemmer relevansen af en side og rangerer content.

Der er rigtigt mange faktorer, man skal være opmærksom på, før man begynder at udarbejde sin seo-content marketingstrategi. I denne episode dykker vi ned i nogle af dem, så du kan blive klædt på til at skrive content, som Google vil belønne.

I denne episode taler vi om:

  • Googles Rank Brain
  • Matching af søgeintentionen
  • Featured Snippets

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.