Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #18

podcast 18

Hvad skal der egentlig til for, at en startup overlever? Og hvordan bygger og markedsfører du en SaaS-virksomhed uden erfaring? Det kender Lars Horsbøl svaret på. På intet mindre end et år har han og hans virksomhed, Resights, skabt en millionomsæting. I denne episode ser vi ind i nogle af de faktorer, der er afgørende for vækst som en SaaS-virksomhed.

Opbygningen og markedsføringen af en SaaS-virksomhed

Den store vækst inden for SaaS er blevet ledsaget af øget konkurrence. I dag er der tusindvis af nye virksomheder på markedet, der frigiver softwaretjenester af høj kvalitet, der ofte overstiger forbrugernes forventninger. Det øgede konkurrenceniveau betyder altså, at SaaS-startups skal være mere proaktive, når det kommer til markedsføring af deres produkt. Og hvordan bygger og markedsfører du så en SaaS-virksomhed? Og kan du gøre det helt uden erfaring?

Lyt med her, når vi taler med Lars Horsbøl, og få en kæmpe indsigt i de første skridt mod en millionomsætning for en SaaS-virksomhed.

Vi taler om:

  • Vigtigheden af kundefeedback
  • Hvordan du laver SaaS uden erfaring
  • Nødvendigheden af konstant og hurtig produktudvikling
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.