Få dominans på Google
Tilbage til podcasts

Podcast #18

podcast 18

Hvad skal der egentlig til for, at en startup overlever? Og hvordan bygger og markedsfører du en SaaS-virksomhed uden erfaring? Det kender Lars Horsbøl svaret på. På intet mindre end et år har han og hans virksomhed, Resights, skabt en millionomsæting. I denne episode ser vi ind i nogle af de faktorer, der er afgørende for vækst som en SaaS-virksomhed.

Opbygningen og markedsføringen af en SaaS-virksomhed

Den store vækst inden for SaaS er blevet ledsaget af øget konkurrence. I dag er der tusindvis af nye virksomheder på markedet, der frigiver softwaretjenester af høj kvalitet, der ofte overstiger forbrugernes forventninger. Det øgede konkurrenceniveau betyder altså, at SaaS-startups skal være mere proaktive, når det kommer til markedsføring af deres produkt. Og hvordan bygger og markedsfører du så en SaaS-virksomhed? Og kan du gøre det helt uden erfaring?

Lyt med her, når vi taler med Lars Horsbøl, og få en kæmpe indsigt i de første skridt mod en millionomsætning for en SaaS-virksomhed.

Vi taler om:

  • Vigtigheden af kundefeedback
  • Hvordan du laver SaaS uden erfaring
  • Nødvendigheden af konstant og hurtig produktudvikling
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.