Få dominans på Google
Tilbage til podcasts

Podcast #7

Vidste du, at e-mail marketing er den mest effektive marketingkanal? Faktisk slår den både sociale medier og SEO.
Derfor er e-mail markedsføring en marketingkanal, som du ikke må glemme i din marktingstrategi. Lyt med her, når Casper Ackermann giver dig konkrete tips til at skabe en automatisk salgsmotor med din egen e-mail markedsføring.

Få stor succes med e-mail marketing

Det kan godt være, at e-mail er en af de ældste former for digital kommunikation, men det er stadig en af de bedste marketingkanaler, målt på ROI. Og i løbet af de seneste år har e-mail markedsføring udviklet sig fra de klassiske nyhedsbreve til nu at være en automatisk salgsmotor.

Og på trods af stigningen i sociale medier bruger folk e-mail mere end andre platforme. Fordelene ved e-mail er, at du selv ejer dataen– du behøver ikke bekymre dig om algoritmeopdateringer eller andet. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at opbygge en succesfuld e-mail marketingstrategi.

I denne episode giver Casper Ackermann, som er manden bag e-mail marketingbureauet Ackermann, dig tips og tricks til, hvordan du får succes med e-mail markedsføring.

I denne episode taler vi om:

  • Hvordan du får succes med leadgenerering
  • Strategien bag den perfekte e-mail funnel
  • Tips til at omdanne subscribers til kunder

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.