Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #7

Vidste du, at e-mail marketing er den mest effektive marketingkanal? Faktisk slår den både sociale medier og SEO.
Derfor er e-mail markedsføring en marketingkanal, som du ikke må glemme i din marktingstrategi. Lyt med her, når Casper Ackermann giver dig konkrete tips til at skabe en automatisk salgsmotor med din egen e-mail markedsføring.

Få stor succes med e-mail marketing

Det kan godt være, at e-mail er en af de ældste former for digital kommunikation, men det er stadig en af de bedste marketingkanaler, målt på ROI. Og i løbet af de seneste år har e-mail markedsføring udviklet sig fra de klassiske nyhedsbreve til nu at være en automatisk salgsmotor.

Og på trods af stigningen i sociale medier bruger folk e-mail mere end andre platforme. Fordelene ved e-mail er, at du selv ejer dataen– du behøver ikke bekymre dig om algoritmeopdateringer eller andet. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at opbygge en succesfuld e-mail marketingstrategi.

I denne episode giver Casper Ackermann, som er manden bag e-mail marketingbureauet Ackermann, dig tips og tricks til, hvordan du får succes med e-mail markedsføring.

I denne episode taler vi om:

  • Hvordan du får succes med leadgenerering
  • Strategien bag den perfekte e-mail funnel
  • Tips til at omdanne subscribers til kunder

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.