Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #17

Hvad er det en video kan, som et billede ikke kan? Og hvorfor er en video så effektiv, når vi snakker salg? Lyt med, når vi i selskab med Peter Jensen fra Labelless Media tager dig med indenfor i en verden, hvor video møder psykologi.

Derfor skal video-marketing være en del af din marketingstrategi

Uanset om du lige er trådt ind på scenen, eller om du har lavet online video-marketing i årevis, har du brug for en køreplan, der beskriver, hvad outputtet af videoen skal være, hvordan videoen skal eksekveres, og hvordan du effektivt måler en videos succes. Din videomarkedsføringsstrategi er lige så vigtig som udførelsen af dine videoer. En solid plan kan være forskellen mellem at vide, hvor meget investeringsafkast (ROI) dit indhold leverer, og bare kaste video efter video ud, uden at vide, hvad der holder.

Er du i gang med video? Så er du allerede kommet over den første store hindring: Frygten for at komme i gang. Og så er det tid til at lægge en strategi.

I denne episode fortæller vi dig om, hvad psykologien bag online video-marketing er og hvordan du kan bruge den viden i en forretningssammenhæng.

Vi taler om:

  • Hvordan video supplerer en marketingstrategi
  • Content som datapunkter
  • Påvirkning gennem video-marketing

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.