Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #13

Hvad er talent, når vi snakker rekruttering, og hvem har det egentlig? Lyt med, når Kenneth Bo Jensen fortæller om, hvordan I kan gøre alle til topperformere ud fra den rette kontekst og det rigtige arbejdsmiljø, så I opnår en effektiv rekruttering.

Vigtigheden af talenter i en rekrutteringsproces

Et talent defineres ofte som en naturlig evne, som vi er født med. Folk skal typisk arbejde for at forfine deres talenter, men de er generelt medfødte og genetiske frem for erhvervede. Forskellen mellem talenter og færdigheder er, at færdigheder kan læres helt fra bunden og forbedres over tid.

Størstedelen af en arbejdsplads pligter og ansvar kræver indlærte færdigheder – ikke instinktivt talent. Men hvorfor er vi så begyndt at teste efter talenter ved rekruttering? Og er der noget vi kan gøre, for at skabe det rigtige arbejdsmiljø, hvor vi gør alle til topperformere og får talenterne i spil, så vi opnår en effektiv rekruttering?

I denne episode taler vi om:

  • Hvem der har talent
  • Talentbias
  • Hvordan du undgår forkerte ansættelser

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.