Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

49 % vækst i Google-omsætning for Bodenhoff

Introduktion

PowerPack

Bodenhoff er en kæde af bagerier, der byder på det bedste bagværk til hele hovedstadsområdet. I dag har de 11 bagerier fordelt rundt i hele København.

Efter at have hørt et spændende og kompetent oplæg fra LAZZAWEB valgte Bodenhoffs at lade sig blive kunde hos LAZZAWEB i håb om en større effekt af deres digitale indsatser.

 

Effektiv strategi maksimerer Google-performance

I vores indledende fase af samarbejdet med Bodenhoff udviklede vi en strategi for at inkludere et bredere udvalg af generiske søgetermer. Ved at identificere og implementere disse relevante søgetermer i både Google-annoncer og på Bodenhoffs website, så vi en signifikant forbedring i resultaterne. Dette blev yderligere forstærket ved at fokusere Google Shopping-kampagnestrukturen efter bestsellere samt sæsonvarer for at sikre bedst fordeling af annoncebudgettet til deres mest sælgende produkter.

Derudover fandt vi nye produkt-muligheder gennem søgevolumen samt et behov for flere uddybende kategorisider for at opnå bedst performance, hvilket vi fik udarbejdet sammen med en total omskrivning af eksisterende indhold og kreationen af nyt, målrettet content. Dette har resulteret i en førerposition på Google, som understreger Bodenhoffs autoritet inden for deres felt.

0
%
af den samlede omsætning kommer fra Google
0
%
stigning i Google-omsætning
0
%
stigning i organisk trafik på Google
0
Fastholdelse af høj ROAS i vækstperiode
Vi har i en periode på lidt over et år samarbejdet med LAZZAWEB og fik hurtigt resultater ud af samarbejdet - og gør det stadig. Udover gode resultater på både SEO og Google Ads på kort tid, har vi været super glade for deres måde at give indblik i, hvad der hitter nu og her, så resten af vores arbejde, såsom marketing, har kunne rette sig mod netop dette. Vi har kun rosende ord om dette samarbejde og menneskerne omkring det.
Matilde Neuvonen
Marketing Manager hos Bodenhoff
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.