Få dominans på Google
Søgemaskineoptimering

SEO, der vinder
Google-dominans

Vi har nytænkt måden at udføre Google-marketing på: Vi ser Google som én marketingkanal. I får derfor et powerful SEO-samarbejde, der bygger på et brancheførende framework og sikrer jer en tech-drevet SEO-indsats med fokus på performance og profit.

Skab jeres vækst i samarbejde med os og oplev forskellen.

De 5 discipliner, vi mestrer

seo bureau
On-page
Teknisk SEO
SEO Tech Stack
Linkbuilding
Tryk på en disciplin, for at læse mere
 • Søgeordsstrategi

  I modtager altid en dybdegående strategi, inden vi påbegynder det egentlige arbejde. I præsenteres for en komplet kortlægning af alt det indhold, der skal optimeres på jeres website for at skabe brancheførende resultater. Det indebærer først og fremmest en søgeordsanalyse og et content map, der udgør hele fundamentet for vores fremtidige SEO-indsats.

  Ydermere leverer vores inhouse SEO tekstforfattere premium content til jeres website. Content, der er produceret med omtanke for jeres målgruppe, identitet og tone of voice. For content, der giver jeres besøgende værdi, er powerful content, der konverterer og belønnes af Google.
  Søgeordsstrategi
 • Linkbuilding

  En vigtig del af jeres SEO-strategi er linkbuilding. Gennem vores banebrydende framework sørger vi for nøje at udvælge og bygge linkrelationer, der har et enormt fokus på relevans for jeres website. Dermed har Google nemmere ved at rangere jer i toppen af søgeresultaterne.

  Vores SEO-specialister udfører en komplet analyse af linkprofilen for jeres website, vi opsætter og overvåger mentions og sørger for at hente links de helt rigtige steder fra, så I skyder til tops i de organiske placeringer.
 • SEO Tech Stack

  Hos os får I en SEO-strategi, der er udarbejdet på baggrund af et enormt datagrundlag, og som trækker data fra egne LAZZATOOLS og SEO-værktøjer som Screaming Frog, Ahrefs og Accuranker. De sikrer alle, at vi kan være leveringsdygtige i SEO, der sikrer jer en plads i toppen af SERP.

  For at vi kan indfri jeres drøm om brancheførende resultater på Google, er vores spidskompetence nemlig nødt til at være data. Derfor har vi både en gennemgribende ekspertise i Googles tools og et enormt fokus på at udvikle vores egen software, der konstant gør det muligt for os at skabe bedre resultater og performance for jer.
  SEO techstack
 • Teknisk SEO

  Som en del af et SEO-samarbejde modtager I en dybdegående og grundig teknisk analyse. En teknisk SEO-analyse, der gennemgår 84 tekniske steps, som vi har brugt år på at udarbejde. Det er en checkliste, som sikrer en analyse, der med garanti rykker jeres performance.

  I jeres websites levetid kan der opstå mange skjulte problemer, som har noget at sige i forhold til jeres organiske placeringer. Derfor er en håndgribelig teknisk analyse nødvendig, for at både I og vi kan få øje på de bagvedliggende ting, der spiller en stor rolle for, om I når toppen af søgeresultaterne.
 • On-page

  Med on-page-SEO får I en optimering af alt lige fra konverterende metadata til linkstruktur og brugervenlighed. On-page-SEO fra vores Google-specialister giver jer derfor et website, der ikke kun lever op til Googles, men også forbrugernes høje krav.

  Vores arbejde bunder i en gennemgribende analyse, som finder alle tænkelige optimeringsmuligheder, og som dermed sikrer, at jeres website står skarpt til at skabe konverteringer.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Strategisk indsigt

Det strategiske fundament for vores samarbejde indebærer at indhente dybdegående viden om jeres virksomhed og kortlægge, hvilke taktikker der vil skabe de mest brancheførende resultater for lige netop jeres virksomhed på Google. Her kigger vi ind i en lang række parametre omkring jeres virksomhed, website, konkurrenter og nuværende SEO-indsats. Det betyder også at udarbejde en komplet playbook, begge parter har adgang til, som samler al grundlæggende information – lige fra målsætninger til strategi.

 • Analyse af menustruktur, produktsider og brugeroplevelse
 • Konkurrentanalyse og indsigt i nuværende SEO-indsats
 • Udarbejdelse af plan for optimale SEO-taktikker og komplet playbook

Google-synergi

Vi stræber efter banebrydende synergier mellem Google Ads og SEO, og det er i dette trin af vores proces, at jeres mål om dominans på Google især bliver tilgodeset. Her går vi nemlig skridtet videre og styrker hele kunderejsen – vi har skabt værktøjet, der kombinerer jeres SEO-data med værdifuld Google Ads-data og giver jer et komplet overblik over jeres tilstedeværelse i søgeresultaterne. Så ved vi nemlig præcis, hvor vi skal sætte ind.

 • Et helt team af Google Ads- og SEO-specialister sparrer om jeres potentiale
 • Udarbejdelse af Keyword Performance Map
 • CTR-analyse og konverteringsoptimering

SEO-strategi

Jeres vej til Google-dominans sker gennem en SEO-strategi, der først og fremmest bygger på en grundig søgeordsanalyse udarbejdet ud fra vores tech-drevne og brancheførende framework. Herefter modtager I et skræddersyet content map, der tydeligt kortlægger alt indhold, der skal produceres. Det er også i dette trin, at vi udarbejder en plan for alt on-page-optimering og en komplet analyse af linkprofilen for jeres website. Her skaber vi en unik strategi, der skaber markant styrke og autoritet for jer på Google.

 • Grundig søgeordsanalyse og dertil skræddersyet Content Map
 • Plan for al on-page-optimering
 • Udarbejdelse af komplet linkanalyse

Techdrevet SEO

Fra vores SEO-specialister får I en 360° teknisk SEO-analyse, der er ud over det sædvanlige. Den er nemlig udarbejdet med hjælp fra vores egenudviklede software, vores LAZZATOOLS. Det er software, der er udviklet af vores helt eget developerteam, der med sin tekniske knowhow sikrer, at den tekniske SEO-analyse får jeres side til at performe eksemplarisk – hele vejen rundt.

 • 360° teknisk SEO-analyse
 • Brug af egne LAZZATOOLS: Onpage Scraping, Keyword Groper, Keyword Intent
 • Et stærkt teknisk developerteam i ryggen

Optimering

SEO er en langsigtet proces, og for at sikre jer kraftfuld performance og brancheførende resultater kan man godt sige, at en SEO-analyse hos os aldrig er færdig. Vi stræber altid efter at ændre status quo. Så selv når vi har skabt markante resultater for jer, laver vi en uddybende plan for at sikre os, at I også får banebrydende resultater.

Hver eneste måned modtager I en dybdegående rapport, der giver jer overblik over performance, nøgletal og KPI'er, så I altid nøje kan følge jeres vækst og se, hvilke tiltag der får jer i toppen af søgeresultaterne.

 • Konstant overvågning af performance
 • Månedlig rapport med overblik over nøgletal og KPI'er
 • Mulighed for skræddersyede rapporter, der passer jeres behov

Vores process

Vi besidder ikke overfladisk viden om alle digitale marketingdiscipliner. Til gengæld er vi de bedste til dét, vi kan: Google Marketing. Hos os får du en Google Ads-proces, der er performancedrevet og udarbejdet af Google-specialister. Processen tager jer gennem fem trin, der analyserer, producerer og optimerer jeres Google Ads-konto. Det sker kontinuerligt, så vi altid har en målrettet strategi, som I selv har været med til at sætte retningen for. Vores proces er grundig, og hvert trin bygger på en enorm indsigt i analyser og data, som vi kontinuerligt deler med jer og optimerer ud fra.

 • Google-specialister gennemgår jeres Google Ads-konto fra A-Z
 • En proces med et fundament af avancerede analyseværktøjer
 • Kontinuerlig optimering og evaluering
1
Strategisk indsigt
2
Google-synergi
3
SEO-strategi
5
Optimering
6
Tryk på et trin, for at læse mere

Du er i gode hænder

250+ glade samarbejdspartnere

LAZZATOOLS 🚀

Vores specialister er udstyret med en værktøjskasse bestående af +24 egenudviklede LAZZATOOLS, der er skabt til at effektivisere vores arbejde og kvalitet. Det betyder for dig, at vi kan levere 2 x hurtigere værdi på den halve tid. Dét sikrer jer eksplosive resultater, hvor andre aldrig kan følge med.

1. LAZZATOOLS aktiveres

2. Eksplosiv hastighed

3. I opnår brancheførende resultater

Er vi et match?

Et match

I søger en stærk samarbejdspartner
I er klar til kraftig vækst
I tænker langsigtet

Ikke et match

I ønsker at betale på timebasis
I ønsker kun at få løst en engangsopgave
I tænker kortsigtet

Mød dine SEO-specialister

Peter Schack

Head of SEO

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Senior Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Oliver Frøkjær

Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. Som SEO-konsulent sikrer jeg forbindelsen mellem mine kunders værditilbud og den efterspørgsel, som er i Google.

Rasmus Jespersgaard

Organic Search Specialist

For mig handler SEO om at skabe stærke brugeroplevelser via samspillet mellem content og tekniske faktorer – altid med afsæt i data. Herigennem skabes værdi for både brugere og virksomheder, hvilket giver langsigtede resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Daniel Krogh Andersen

Developer & Tracking Specialist

Jeg laver dybdegående SEO-analyser, tager velfunderede beslutninger og eksekverer strategier effektivt.

Gå fra markedsudfordrer til markedsleder på Google

Vi ved, at vores kunder køber resultater, men de vælger at blive hos os for vores høje proaktivitet og strategiske forretningsforståelse.

Få svar på de hyppigste spørgsmål om et SEO-samarbejde

I vores møde med potentielle kunder er der flere spørgsmål, der går igen. Overvejer du at indgå et samarbejde med os og vores dygtige SEO-specialister, får du måske svar på dine spørgsmål her. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kan vi få udført éngangsopgaver eller undervisning?

Nej, vi fokuserer alle vores kompetencer og ressourcer på at levere den bedste kvalitet og service til vores eksisterende kunder på SEO – måned for måned. Derfor indgår vi kun længerevarende samarbejder, som giver os mulighed for i fællesskab med jer at sætte en retning, forfølge den, og i sidste ende skabe mærkbare resultater.

Er I billige og kan vi få rabat?

Nej, I skal vælge LAZZAWEB, hvis I ønsker et dedikeret SEO-bureau, der har fokus på at være den bedste samarbejdspartner for jeres virksomhed. Vi koncentrerer os om at skabe den højeste værdi og det højeste afkast – og ikke om at være den billigste på markedet. Vores konsulenter er nogle af landets bedste med højt specialiseret viden og adgang til den nyeste teknologi. Derfor finder man hos os ikke lave priser, men fokus på at skabe de bedste resultater.

Kræver et samarbejde tid og ressourcer af vores virksomhed?

Ja, et samarbejde kræver jeres tid og ressourcer. Vi er ikke et match, hvis I ikke ønsker at prioritere jeres egen tid og ressourcer i et samarbejde. Hvis I indgår et samarbejde med LAZZAWEB, kan I forvente stor proaktivitet fra vores side. Det betyder løbende feedback og sparring, og det sætter krav til jer som kunde, at I kan dedikere tid til os. Vi ønsker at være en samarbejdspartner og ikke blot en leverandør.

Vores tilgang som SEO-bureau

Vores specialister fokuserer på Google. Og kun på Google. Derfor kan du forvente en service, der bygger på dyb indsigt i alle de mekanismer, der giver jer de bedste resultater.

Vores arbejde hviler på et solidt fundament af professionalisme og højaktuel indsigt i Googles RankBrain-algoritme. Det gælder lige fra de indledende tekniske analyser til udarbejdelse af en unik og relevant SEO-strategi og til produktion af litterært indhold i høj kvalitet, der både giver gode placeringer på Google og værdi for jeres kunder. Som dedikeret Google-bureau er det helt essentielt, at vi kan give jer det højeste niveau af faglighed inden for alle facetter af moderne søgemaskineoptimering.

Læs vores artikel om søgemaskineoptimering.

LAZZAWEBs team består af specialister

For at sikre den høje faglighed består vores SEO-team ikke af generalister, der alene beskæftiger sig med optimering af jeres websites performance. Som et af landets mest ambitiøse SEO-bureauer består vores SEO-team derimod af specialister inden for hvert deres felt. Det betyder, at vi har medarbejdere, der først og fremmest sørger for at foretage en dybdegående SEO-analyse med udgangspunkt i jeres virksomhed, inden en egentlig søgemaskineoptimering finder sted. Her kortlægges de muligheder og udfordringer, der er for jeres virksomhed i kontekst med jeres branchespecifikke niche. Det er denne SEO-analyse, der danner ramme om vores konklusion om, hvor en søgemaskineoptimering vil give de bedste resultater.

Det vigtigste mål, vi hele tiden har for øje, er at gøre en SEO-indsats så profitabel som muligt for jer. Derfor går alle vores konsulenter i SEO-teamet målrettet efter at skabe et konstruktivt og berigende fællesskab, hvor I profiterer på baggrund af vores samarbejde. Vi udfører SEO, der skaber markant værdi. Både for jer og jeres kunder, hvor end i landet I befinder jer. Om det er SEO i København eller Aalborg, ændrer ikke på vores målsætning.

 

Arbejdsmiljø

SEO-bureau, der leverer unikke strategier

Vi leverer SEO-strategier, der er unikke for jeres virksomhed, og arbejder med samtlige led af SEO-processen som søgeordsanalyse og efterfølgende produktion af litterært indhold til jeres website, som skaber autoritet og relevans. Vi foretager tekniske analyser, har fokus på lokal SEO og udfører on-page SEO-arbejde, der optimerer jeres side og forbedrer dens performance i et SEO-mæssigt perspektiv. Hver måned leverer vi en afrapportering med information om, hvilket arbejde der er blevet udført, så vi igennem hele processen arbejder i fællesskab for at vækste jeres virksomhed.

Vi er et SEO-bureau, som udelukkende fokuserer på og er specialister i Google. Derfor er vi eksperter i at dykke ned i Googles aktuelle algoritmer og mekanismer og dermed sikre de bedste placeringer for jeres virksomhed på Google. Vi arbejder ud fra mange års erfaring og indsamlet data og har på baggrund af dette udarbejdet et framework, der fokuserer på netop de SEO-aspekter, som er unikke for jeres virksomhed. Og som gennem en unik strategi skaber de bedste resultater for jer og jeres kunder.