Vores specialer. Jeres succes.

Tag del i kampen om Googles bedste placeringer

Hos LAZZAWEB er vi ikke leverandører af overfladiske ‘one size, fits all’-løsninger. Vi har en skarp analytisk tilgang til at skabe en betydelig forøgelse af trafik til netop jeres hjemmeside, der medfører øget salg.

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • 94 % af vores kunder fortæller os, at vi er proaktive.
  • Vores erfarne copywritere leverer content i absolut højeste kvalitet.
  • Høj intern kvalitetssikring.
  • Personlig kommunikation med jeres egen SEO-specialist.

SEO drevet af data og ROI

Vi ønsker at drive langsigtede, resultatorienterede samarbejder med vores kunder. Her sikrer vi os, at de resultater, vi skaber for jer, er bæredygtige – bogstaveligt talt.

Vores service er baseret på den dybeste indsigt i Googles aktuelle algoritmer, og med et gennemtestet framework udarbejder vi en unik SEO-strategi for jeres virksomhed.

Hos LAZZAWEB får I ikke en standardiseret SEO-løsning

Vi er jeres proaktive partner, der griber fat i de specifikke muligheder, der er for jeres virksomhed – og optimerer lige præcis der, hvor I får mest værdi ud af vores SEO-indsats.

Vi tager os af samtlige led i SEO-processen

Fra de indledende tekniske analyser til implementering og udarbejdelse af content i høj kvalitet, der både giver gode resultater i Googles søgeresultater og værdi for jeres kunder.

Det højeste niveau af SEO-mæssig ekspertise

Vores specialister fokuserer på Google. Og kun på Google. Derfor kan du forvente en service, der bygger på dyb indsigt i alle de mekanismer, der giver jer de bedste resultater.

Få vores anerkendte guide

I dette whitepaper lægger vi alle kortene på bordet. Her afslører vi, hvordan vi skaber resultater for vores kunder med advertorials hos LAZZAWEB.

I lærer blandt andet, hvordan I vurderer andres hjemmesider i forhold til, hvor meget værdi et link fra den pågældende side kan give jer.

Først får I en lektion i teorien bag et “godt” link. Herefter viser vi jer konkrete eksempler på gode og dårlige links og giver jer vores effektive tjekliste.

Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

Shaping New Tomorrow oplevede eksplosiv SEO-vækst med LAZZAWEB

Se casevideo

Fuld fokus på jeres målgruppe

Vores inhouse copywritere leverer værdifuldt content til jeres virksomhed. Her får I kvalitetsindhold, der er produceret med omtanke for jeres specifikke målgruppe og jeres måde at kommunikere på. For content, der giver de besøgende på jeres hjemmeside værdi, er content, der konverterer og belønnes af Google.

Vi behandler jeres digitale kommunikation med respekt. Her skaber vi synergi mellem jeres online-identitet, jeres produkt og den måde, I formidler jeres budskaber og kerneværdier på. Denne tilgang er fast indlejret i vores udarbejdelse af sælgende indhold, interne linkstruktur og skræddersyet metadata.

En 360 graders analyse

Teknisk SEO kan være uoverskueligt, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Der er nemlig mange skjulte problemer, der kan opstå, når I launcher en ny hjemmeside eller laver ændringer på jeres eksisterende hjemmeside.

Hos LAZZAWEB har vores SEO-team gjort denne problematik håndgribelig for jer. Vi har udarbejdet et framework for en teknisk analyse, hvor vi kigger på alt fra 404-fejl, redirect chains, struktureret data, XML-sitemaps til for lange metatitler.

I vores tekniske analyse præsenterer vi jer for en overskuelig to-do liste, hvor vi tydeligt ridser op, hvad der skal ændres, og hvem der har ansvaret for det. Vores mål med en teknisk SEO-analyse er, at jeres side skal performe eksemplarisk.

Det er nemlig en forudsætning for, at vi sammen kan opnå de højeste placeringer.

Bæredygtige strategier

Hos LAZZAWEB har vi stort fokus på ikke bare at skabe resultater, men også at forstå dem. Jo bedre vi forstår Googles algoritme, jo bedre kan vi udvikle en sund strategi for jer, der gavner jeres domænes autoritet markant.

Ud fra mange års eksperimenter og enorme mængder af data har vi udarbejdet et framework, som bygger på at skabe unikke strategier til den enkelte kunde ud fra koncepterne styrke, relevans og autoritet.

Det sikrer hurtigere og holdbare resultater for jer.

Det siger vores kunder

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

98% af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

94% af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde

Mød dine SEO-specialister

Christian Fedderholdt

Senior Organic Search Specialist

Jeg analyserer og optimerer virksomheders digitale tilstedeværelse, med en strategisk og datadrevet tilgang.

Kathrine Larsen

Organic Search Specialist

Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

Rasmus Visti

Copywriter

Min akademiske baggrund som cand.mag. i dansk samt min stærke personlige passion for sprog og litteratur spiller enormt godt sammen med Googles RankBrain. Derfor elsker jeg at se frugten af min litterære SEO-indsats i LAZZAWEB på daglig basis.

Vores tilgang som
SEO-bureau

Vores arbejde hviler på et solidt fundament af professionalisme. Lige fra de tekniske analyser til strategi og udarbejdelse af content i høj kvalitet, der både giver gode placeringer på Google og værdi for jeres kunder.

Vores vigtigste mål er at gøre SEO så profitabelt som muligt for jer. Vores konsulenter går målrettet efter at skabe et konstruktivt og berigende fællesskab, hvor I profiterer på baggrund af vores samarbejde.

Vi leverer SEO, der skaber signifikant værdi. Både for jer og jeres kunder.