Gennemsigtigt SEO Bureau

Resultatskabende SEO

På anmeldelse platformen Trustpilot er vi vurderet som ét af de bedst bedømte SEO bureauer.

Vores SEO team består af erfarne specialister, der håndterer brands og virksomheder som bl.a. Shaping New Tomorrow, Rejsespejder, Tiffany, Noella og mange flere.

Hør Daniel Hedegaard fortælle hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering hos LAZZAWEB.

Kontakt os

Vores Specialer. Din Succes.

SEO passer ikke til alle virksomheder. Derfor påbegynder vi aldrig et samarbejde uden at foretage en potentiale vurdering af jeres virksomhed.

Her undersøger vi, hvor stort et organisk potentiale I har på Google – og om der er grundlag for et ambitiøst samarbejde. Vores primære mål er nemlig at gøre SEO så profitabelt, som overhovedet muligt for jer – og skabe et langsigtet & givende samarbejde.

Vi er kendte for vores dybdegående søgeordsanalyser og strategier, hvor vi i stedet for at skyde bredt, fokuserer på de søgeordsgrupper, vi hurtigst muligt kan skabe resultater på. Disse prioriteres ud fra søgevolumen, konkurrencen, jeres præferencer, trafikkens værdi fra nuværende placeringer og jeres produkters eller ydelsers avancer.

Det betyder også, at vi ikke ser os blinde på trofæ søgeord og store søgevolumer, men i stedet har fokus på dem, som er mest profitable for jer – og som vi hurtigst kan nå break even med.

Vi skaber bæredygtige resultater

Såvel som vi ønsker at drive et bæredygtigt og langsigtet samarbejde, ønsker vi også, at de resultater, vi skaber for jeres virksomhed, er bæredygtige. Derfor arbejder vi inden for Googles retningslinjer.

Med et gennemtestet SEO framework og en struktureret tilgang, udarbejder vi en SEO strategi for jeres virksomhed, der ofte allerede i starten af samarbejdet skaber resultater.

Hvorfor vælger kunderne LAZZAWEB?

  • Vi er drevet af data & empirisk viden, ikke formodninger – Alle ændringer dokumenteres, så vi ved præcist hvad der virker, og hvad der ikke gør.
  • Vi ser konverteringer og omsætning som det egentlige mål med SEO – Placeringer og trafik er KPI’ere på vejen dertil
  • Vi har stort fokus på den indledende analysefase for at sikre at et samarbejde vil resultere i øget profit for jer som kunde
  • Vi har fokus på dybdegående konkurrentanalyser for at vurdere, om SEO giver mening for jer – og hvor mange ressourcer det kræver.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Siden ultimo 2015 har Schiedel ISOKERN arbejdet sammen med Daniel fra LAZZAWEB. Det har været et meget succesfuldt samarbejde målt på resultater samtidigt med, at Daniel er en meget vidende, proaktiv og behagelig person at arbejde sammen med.

Det er derfor en glæde at anbefale Daniel og LAZZAWEB som samarbejdspartner."

Kim
Direktør
Schiedel Skorstene A/S

"Jeg har tidligere brugt andre samarbejdspartnere til søgemaskineoptimeringen af min webshop Noellafashion.dk men uden de store resultater. Det viser sig, at de tidligere bureauer havde overset et par ret alvorlige tekniske SEO fejl på min webshop, som holdt den tilbage i Google. Efter LAZZAWEB's optimeringer af webshoppen er den mange gange fordoblet i både organisk trafik og omsætning.

Jeg har været i dialog med Daniel, som har fungeret som en god sparringspartner og altid har stået klar med rådgivning. LAZZAWEB arbejder proaktivt og har ikke kun holdt sig til søgemaskineoptimering men de er også kommet med feedback på hvor vores webshop ellers kunne optimeres."

Lau Kjaer
Founder
Noella

"Novoferm Danmark har samarbejdet med LAZZAWEB. Med samarbejdet har vi set en betydelig forøgelse af både den organiske trafik og mængde af konverteringer, og som resultat modtager vi hver uge 10-20 relevante kontaktformular henvendelser.

Vi har været i dialog med Daniel, som altid er klar til at besvare spørgsmål, og som har ydet kompetent rådgivning i hele processens løbetid. Vores erfaring har udelukkende været positiv, og hvis andre firmaer også er interesseret i, at skabe mere salg igennem deres digitale kanaler, kan vi kun anbefale et samarbejde med LAZZAWEB."

Anders Majland
Direktør
Novoferm Danmark ApS

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske