Gennemsigtigt SEO Bureau

Vi er det bedst bedømte bureau i kategorien SEO

På anmeldelse platformen Trustpilot er vi vurderet som det bedst bedømte SEO bureau.

Vores SEO team består af erfarne specialister, der håndterer brands og virksomheder som bl.a. Shaping New Tomorrow, Rejsespejder, Tiffany, Noella og mange flere.

Hør Daniel Hedegaard fortælle hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering hos LAZZAWEB.

Hvorfor vælger kunderne LAZZAWEB?

Vi er marketingpersoner, og er drevet af resultater, der kan mærkes i forretningen.

Vi har ikke nødvendigvis opnået succes ved at rangere i side 1 på flere søgeord, men snarere er det vigtigere i et samarbejde, at vi kan øge din trafik med relevans, som kan skabe øget omsætning og dermed gøre hele samarbejdet profitabelt for jer.

Noget vi b.la. har stort fokus på, er værdien af trafikken fra nuværende placeringer. Her gennemgår vi Analytics data for at finde de søgeord, der har skabt trafikken, som har tjent kunden penge. Det giver os konkret information omkring hvilke søgeordsgrupper der konverterer, og ofte er der et uudnyttet potentiale i disse, som lettere kan hentes. Det betyder, at vi hurtigere kan skabe et retur på investeringen.

Vores specialer. Din succes.

Vi følger Googles retningslinjer

Lige såvel som at vi ønsker, at drive et bæredygtigt og langsigtet samarbejde, så ønsker vi også at vores håndværk i SEO’en er langsigtet og holdbar. Derfor arbejder vi indenfor Googles retningslinjer.

 

Vi har i det daglige arbejde fokus på søgeordstæthed og teknisk on-page. I vores linkbuilding arbejder vi med kvalitetslinks ud fra skræddersyet roadmaps og planlagt velocity.

Hvad gør vi anderledes?

  • Vi er 100% data drevne; logger alle ændringer, så vi ved, hvad der virker.
  • Vi har fokus på slutmålet med SEO (konverteringer/omsætning), og ser kun placeringer og trafik som KPI’er; målposter på vejen til at slutmålet.
  • Vi er 100% det bureau, som bruger mest tid i den indledende analysefase. Her vil vi først og fremmest være sikre på, at der er profit at hente for dig som kunde, og kommer så tæt på et omsætningsestimat, som vi kan – baseret på kundens egen data.
  • Derudover er vi de eneste, som laver så dybdegående konkurrentanalyse, for at dernæst at finde ud af, om vi overhovedet kan indfri potentialet.

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Daniel Hedegaard

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Siden ultimo 2015 har Schiedel ISOKERN arbejdet sammen med Daniel fra LAZZAWEB. Det har været et meget succesfuldt samarbejde målt på resultater samtidigt med, at Daniel er en meget vidende, proaktiv og behagelig person at arbejde sammen med.

Det er derfor en glæde at anbefale Daniel og LAZZAWEB som samarbejdspartner."

Kim
Direktør
Schiedel Skorstene A/S

"Jeg har tidligere brugt andre samarbejdspartnere til søgemaskineoptimeringen af min webshop Noellafashion.dk men uden de store resultater. Det viser sig, at de tidligere bureauer havde overset et par ret alvorlige tekniske SEO fejl på min webshop, som holdt den tilbage i Google. Efter LAZZAWEB's optimeringer af webshoppen er den mange gange fordoblet i både organisk trafik og omsætning.

Jeg har været i dialog med Daniel, som har fungeret som en god sparringspartner og altid har stået klar med rådgivning. LAZZAWEB arbejder proaktivt og har ikke kun holdt sig til søgemaskineoptimering men de er også kommet med feedback på hvor vores webshop ellers kunne optimeres."

Lau Kjaer
Founder
Noella

"Novoferm Danmark har samarbejdet med LAZZAWEB. Med samarbejdet har vi set en betydelig forøgelse af både den organiske trafik og mængde af konverteringer, og som resultat modtager vi hver uge 10-20 relevante kontaktformular henvendelser.

Vi har været i dialog med Daniel, som altid er klar til at besvare spørgsmål, og som har ydet kompetent rådgivning i hele processens løbetid. Vores erfaring har udelukkende været positiv, og hvis andre firmaer også er interesseret i, at skabe mere salg igennem deres digitale kanaler, kan vi kun anbefale et samarbejde med LAZZAWEB."

Anders Majland
Direktør
Novoferm Danmark ApS

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Daniel Hedegaard
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske