SEO

Er din virksomhed synlig i Google med SEO?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver succesfuld digital markedsføringsstrategi og går i alt sin enkelthed ud på at optimere og tilpasse sin hjemmeside, så den overholder Googles anbefalinger og retningslinjer – alt sammen med henblik på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater. I modsætning til AdWords er SEO ikke baseret på en klikpris og annoncer, men snarere din hjemmesides tekstindhold, indgående kvalitets links samt en lang række andre parametre. Vi kan hjælpe dig med at opnå konkrete, målbare resultater på de søgeord, du gerne vil findes på. Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør tage SEO seriøst. For det første er den organiske trafik ”gratis” i den forstand, at du ikke betaler for klik på en annonce eller besøgende på din side. Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af AdWords samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens.

Bliv fundet organisk på Google

Bliv fundet organisk på Google Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger AdWords eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO (søgemaskineoptimering).

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Mathias Teis

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Jeg har nu været kunde hos Lazzaweb i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge Patrik. Han har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

"Vi havde fornøjelsen af Patrik, da han skulle sætte noget google adwords op for os. Meget ambitiøs og følger op på tingene.
- Stærke anbefalinger herfra!
"

Kasper Bondegaard
Partner
Trendday

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Mathias Teis
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske