Vores specialer. Jeres succes.

Tag del i kampen om Googles bedste placeringer

Hos LAZZAWEB er vi ikke leverandør af overfladiske ‘one size, fits all’-løsninger. Vi har en skarp analytisk tilgang til at skabe en betydelig forøgelse af trafik til netop jeres hjemmeside, der medfører øget salg.

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

 • 94 % af vores kunder fortæller os, at vi er proaktive.
 • Vores erfarne copywritere leverer content i absolut højeste kvalitet.
 • Høj intern kvalitetssikring.
 • Personlig kommunikation med jeres egen SEO-specialist.

SEO drevet af data og ROI

Vi ønsker at drive langsigtede, resultatorienterede samarbejder med vores kunder. Her sikrer vi os, at de resultater, vi skaber for jer, er bæredygtige – bogstaveligt talt.

Vores service er baseret på den dybeste indsigt i Googles aktuelle algoritmer, og med et gennemtestet framework udarbejder vi en unik SEO-strategi for jeres virksomhed.

Hos LAZZAWEB får I ikke en standardiseret SEO-løsning

Vi er jeres proaktive partner, der griber fat i de specifikke muligheder, der er for jeres virksomhed – og optimerer lige præcis der, hvor I får mest værdi ud af vores SEO-indsats.

Vi tager os af samtlige led i SEO-processen

Fra de indledende tekniske analyser til implementering og udarbejdelse af content i høj kvalitet, der både giver gode resultater i Googles søgeresultater og værdi for jeres kunder.

Det højeste niveau af SEO-mæssig ekspertise

Vores specialister fokuserer på Google. Og kun på Google. Derfor kan du forvente en service, der bygger på dyb indsigt i alle de mekanismer, der giver jer de bedste resultater.

Få vores anerkendte guide

I dette whitepaper lægger vi alle kortene på bordet. Her afslører vi, hvordan vi skaber resultater for vores kunder med advertorials hos LAZZAWEB.

I lærer blandt andet, hvordan I vurderer andres hjemmesider i forhold til, hvor meget værdi et link fra den pågældende side kan give jer.

Først får I en lektion i teorien bag et “godt” link. Herefter viser vi jer konkrete eksempler på gode og dårlige links og giver jer vores effektive tjekliste.

  Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

  Få vores anerkendte guide

  I dette whitepaper lægger vi alle kortene på bordet. Her afslører vi, hvordan vi skaber resultater for vores kunder med advertorials hos LAZZAWEB.

  I lærer blandt andet, hvordan I vurderer andres hjemmesider i forhold til, hvor meget værdi et link fra den pågældende side kan give jer.

  Først får I en lektion i teorien bag et “godt” link. Herefter viser vi jer konkrete eksempler på gode og dårlige links og giver jer vores effektive tjekliste.

   Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

   Shaping New Tomorrow oplevede eksplosiv SEO-vækst med LAZZAWEB

   Se casevideo

   Fuld fokus på jeres målgruppe

   Vores inhouse copywritere leverer værdifuldt content til jeres virksomhed. Her får I kvalitetsindhold, der er produceret med omtanke for jeres specifikke målgruppe og jeres måde at kommunikere på. For content, der giver de besøgende på jeres hjemmeside værdi, er content, der konverterer og belønnes af Google.

   Vi behandler jeres digitale kommunikation med respekt. Her skaber vi synergi mellem jeres online-identitet, jeres produkt og den måde, I formidler jeres budskaber og kerneværdier på. Denne tilgang er fast indlejret i vores udarbejdelse af sælgende indhold, interne linkstruktur og skræddersyet metadata.

   Hvem?

   Vi er et team bestående af specialister med dedikerede kompetencer inden for analyse af brugerens søgeintention, teknisk SEO og produktion af content.

   Hvad?

   Vi leverer og eksekverer en SEO-strategi, der er unik for jeres virksomhed. En strategi, der skaber markant styrke og autoritet, som belønnes af Google.

   Hvordan?

   Vi søger altid et proaktivt samarbejde om en SEO-indsats, der i kombination med vores gennemtestede framework og software stack skaber de bedste resultater.

   En 360 graders analyse

   Teknisk SEO kan være uoverskueligt, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Der er nemlig mange skjulte problemer, der kan opstå, når I launcher en ny hjemmeside eller laver ændringer på jeres eksisterende hjemmeside.

   Hos LAZZAWEB har vores SEO-team gjort denne problematik håndgribelig for jer. Vi har udarbejdet et framework for en teknisk analyse, hvor vi kigger på alt fra 404-fejl, redirect chains, struktureret data, XML-sitemaps til for lange metatitler.

   I vores tekniske analyse præsenterer vi jer for en overskuelig to-do liste, hvor vi tydeligt ridser op, hvad der skal ændres, og hvem der har ansvaret for det. Vores mål med en teknisk SEO-analyse er, at jeres side skal performe eksemplarisk.

   Det er nemlig en forudsætning for, at vi sammen kan opnå de højeste placeringer.

   Bæredygtige strategier

   Hos LAZZAWEB har vi stort fokus på ikke bare at skabe resultater, men også at forstå dem. Jo bedre vi forstår Googles algoritme, jo bedre kan vi udvikle en sund strategi for jer, der gavner jeres domænes autoritet markant.

   Ud fra mange års eksperimenter og enorme mængder af data har vi udarbejdet et framework, som bygger på at skabe unikke strategier til den enkelte kunde ud fra koncepterne styrke, relevans og autoritet.

   Det sikrer hurtigere og holdbare resultater for jer.

   Det siger vores kunder

   LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

   Morten Kjær

   Indehaver

   Luksusbaby A/S

   Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

   Christian Aachmann

   Marketingdirektør

   Shaping New Tomorrow

   Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

   Camilla Breuner

   Marketingkoordinator

   Skallerup Seaside Resort

   Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

   Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

   Mike Vestergaard

   Adm. direktør

   DIGURA

   Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

   Thomas Nygaard

   E-commerce manager

   Reservedele.nu

   Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

   Mads Smith

   Co-founder

   Vuffeli

   98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

   94 % af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde

   Mød dine SEO-specialister

   Kathrine Larsen

   Organic Search Specialist

   Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

   Peter Schack

   Senior Organic Search Specialist

   I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

   Johan Krogh-Hansen

   Organic Search Specialist

   Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

   Simon Hansen

   SEO Intern

   Simon er startet i SEO-afdelingen, hvor han hjælper med at optimere vores kunders organiske søgeordsresultater igennem søgeords- og CTR-analyser. Simon studerer til markedsføringsøkonom på UCN.

   Natasja Koch

   SEO Intern

   Natasja er startet i SEO-afdelingen, hvor hun hjælper med at optimere vores kunders organiske søgeordsresultater igennem søgeords- og CTR-analyser. Natasja studerer til markedsføringsøkonom på UCN.

   Vores tilgang som
   SEO-bureau

   Vores arbejde hviler på et solidt fundament af professionalisme og højaktuel indsigt i Googles RankBrain-algoritme. Det gælder lige fra de indledende tekniske analyser til udarbejdelse af en unik og relevant SEO-strategi og til produktion af litterært indhold i høj kvalitet, der både giver gode placeringer på Google og værdi for jeres kunder. Som dedikeret Google-bureau er det helt essentielt, at vi kan give jer det højeste niveau af faglighed inden for alle facetter af moderne søgemaskineoptimering.

   Derfor består vores SEO-team ikke af generalister, der alene beskæftiger sig med optimering af jeres hjemmesides performance. Som et af landets mest ambitiøse SEO-bureauer består vores SEO-team af specialister inden for hvert sit felt. Det betyder, at vi har medarbejdere, der først og fremmest sørger for at foretage en dybtgående SEO-analyse med udgangspunkt i jeres virksomhed, inden en egentlig søgemaskineoptimering finder sted. Her kortlægges de muligheder og udfordringer, der er for jeres virksomhed i kontekst med jeres branchespecifikke niche. Det er denne SEO-analyse, der danner ramme for vores konklusion om, hvor en søgemaskineoptimering vil give de bedste resultater.

   Det vigtigste mål, vi hele tiden har for øje, er at gøre en SEO-indsats så profitabelt som muligt for jer. Derfor går alle vores konsulenter i SEO-teamet målrettet efter at skabe et konstruktivt og berigende fællesskab, hvor I profiterer på baggrund af vores samarbejde.

   Vi leverer SEO, der skaber markant værdi. Både for jer og jeres kunder.

    

   Unikke strategier

   Vi leverer SEO-strategier, der er unikke for jeres virksomhed. Vi arbejder med samtlige led af SEO-processen, som søgeordsanalyse og efterfølgende produktion af litterært indhold. Både til jeres hjemmeside og via advertorials, som skaber autoritet og relevans. Vi foretager tekniske analyser, og udfører on-page SEO-arbejde, der optimerer jeres side og forbedrer dens performance i et SEO-mæssigt perspektiv. Hver måned leverer vi en afrapportering med information om hvilket arbejde, der er blevet udført, så vi igennem hele processen arbejder i fællesskab for at vækste jeres virksomhed.

   Vi er et SEO-team, som udelukkende fokuserer på og er specialister i Google. Derfor er vi eksperter til at dykke ned i Googles aktuelle algoritmer og mekanismer og dermed sikre de bedste placeringer for jeres virksomhed på Google. Vi arbejder ud fra mange års erfaring og indsamlet data og har på baggrund af dette udarbejdet et framework, der fokuserer på netop de SEO-aspekter, som er unikke for jeres virksomhed. Og som gennem en unik strategi skaber de bedste resultater for jer og jeres kunder.