Gennemsigtigt SEO Bureau

Mød Daniel Hedegaard vores Head of SEO

Hør Daniel Hedegaard fortælle hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering hos LAZZAWEB.

Er din virksomhed synlig i Google med SEO?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver succesfuld digital markedsføringsstrategi og går i alt sin enkelthed ud på at optimere og tilpasse sin hjemmeside, så den overholder Googles anbefalinger og retningslinjer – alt sammen med henblik på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater.

I modsætning til AdWords er SEO ikke baseret på en klikpris og annoncer, men snarere din hjemmesides tekstindhold, indgående kvalitets links samt en lang række andre parametre.

Bliv fundet organisk på Google

Vi samarbejder med ambitiøse firmaer, der ønsker at øge deres omsætning. Der hvor vi adskiller os fra andre er med vores fokus på konverteringer og omsætning. Vi er marketingpersoner og er drevet af resultater, der kan mærkes i forretningen.

Vi har ikke nødvendigvis opnået succes ved at rangere i side 1 på flere søgeord, men snarere er det vigtigere i et samarbejde, at vi kan øge din trafik, som kan skabe øget omsætning og dermed gøre hele samarbejdet profitabelt for jer.

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Daniel

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Siden ultimo 2015 har Schiedel ISOKERN arbejdet sammen med Daniel fra LAZZAWEB. Det har været et meget succesfuldt samarbejde målt på resultater samtidigt med, at Daniel er en meget vidende, proaktiv og behagelig person at arbejde sammen med.

Det er derfor en glæde at anbefale Daniel og LAZZAWEB som samarbejdspartner."

Kim
Direktør
Schiedel Skorstene A/S

"Lazzaweb satte for alvor gang i min forretning!

Jeg kan kun give Lazzaweb de allerbedste anbefalinger! De arbejder målrettet, seriøst og med en bred faglig kompetence. Ingen opgaver er for små og de udviser stor flexibilitet, hvilket har været helt afgørende for min forretning. Mit salg er vokset betydeligt, så det var den helt rigtige beslutning for mig at udlicitere Google annonceringen til Lazzaweb. "

Linda Michaelsen
Ejer
Linsmark

""Har haft Lazzaweb til at køre min Adwords et stykke tid nu og er rigtig tilfreds med deres indsats. Jeg er en travl iværksætter og føler at der bliver taget professionelt hånd om alle aspekter og Patrik er selv obs på ændringer og nye tiltag. Serviceniveauet er højt og effektivt. Der er hurtig respons når jeg henvender mig.

Kan absolut anbefale Patrik/Lazzaweb, her er man i gode hænder""

Charlotte Thyrring Engsig
Ejer
Vicca.dk

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

"Jeg har nu været kunde hos Lazzaweb i et par måneder, og kan kun anbefale at bruge Patrik. Han har en kæmpe forståelse for kundens behov, og formår at skræddersy en løsning som passer en perfekt. Kan kun anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"Patrik fortjener vores varmeste anbefalinger: Lazzaweb har gennem en længere periode hjulpet PensoPay med Adwords, og vi har oplevet et højt engagement og en vilje til ville at forstå vores forretning for bedre at kunne målrette budskaberne til vores potentielle kunder. Patrik har formået -på alle metrics- at løfte vores Adwords performance.
"

Pierre Rindsig
Partner
PensoPay

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

Daniel
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske