Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

SEO, der løfter jer til toppen af Googles søgeresultater

Vores service er baseret på den dybeste indsigt i Googles aktuelle algoritmer, og med et gennemtestet framework udarbejder vi en unik SEO-strategi for jeres virksomhed, der skaber mærkbar effekt.
Tal med en specialist

Afspil video

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • 94 % af vores kunder fortæller os, at vi er proaktive
  • Vores erfarne copywritere leverer content i absolut højeste kvalitet
  • Vi udfører altid grundig intern kvalitetssikring
  • I får personlig kommunikation med jeres egen SEO-specialist

SEO drevet af data og ROI

Vi ønsker at drive langsigtede, resultatorienterede samarbejder med vores kunder. Her sikrer vi os, at de resultater, vi skaber for jer, er bæredygtige – bogstaveligt talt.
Hos LAZZAWEB får I ikke en standardiseret SEO-løsning
Vi er jeres proaktive partner, der griber fat i de specifikke muligheder, der er for jeres virksomhed – og optimerer lige præcis der, hvor I får mest værdi ud af vores SEO-indsats.
Vi tager os af samtlige led i SEO-processen
Fra de indledende tekniske analyser til implementering og udarbejdelse af content i høj kvalitet, der både giver gode resultater i Googles søgeresultater og værdi for jeres kunder.

Shaping New Tomorrow oplevede eksplosiv SEO-vækst med LAZZAWEB

Se case-video

Fuldt fokus på jeres målgruppe

Vores inhouse copywritere leverer værdifuldt content til jeres virksomhed. Her får I kvalitetsindhold, der er produceret med omtanke for jeres specifikke målgruppe og jeres måde at kommunikere på. For content, der giver de besøgende på jeres hjemmeside værdi, er content, der konverterer og belønnes af Google.

Vi behandler jeres digitale kommunikation med respekt. Her skaber vi synergi mellem jeres online-identitet, jeres produkt og den måde, I formidler jeres budskaber og kerneværdier på. Denne tilgang er fast indlejret i vores udarbejdelse af sælgende indhold, interne linkstruktur og skræddersyet metadata.

Hvem?

Vi er et alsidigt team bestående af specialister med dedikerede kompetencer inden for analyse af brugerens søgeintention, teknisk SEO og produktion af content.

Hvad?

Vi leverer og eksekverer en SEO-strategi, der er unik for jeres virksomhed. En strategi, der skaber markant styrke og autoritet, som belønnes af Google.

Hvordan?

Vi søger altid et proaktivt samarbejde om en SEO-indsats, der i kombination med vores gennemtestede framework og software stack skaber de bedste resultater for jer.

En 360-graders analyse

Teknisk SEO kan være uoverskueligt, og det kan være svært at regne ud, hvor man skal begynde. Der er nemlig mange skjulte problemer, der kan opstå, når I launcher en ny hjemmeside eller foretager ændringer på jeres eksisterende hjemmeside.

Hos LAZZAWEB har vores SEO-team gjort denne problematik håndgribelig for jer. Vi har udarbejdet et framework for en teknisk analyse, hvor vi ser på alt fra 404-fejl, redirect chains, struktureret data og XML-sitemaps til for lange metatitler.

I vores tekniske analyse præsenterer vi jer for en overskuelig to do-liste, hvor vi tydeligt ridser op, hvad der skal ændres, og hvem der har ansvaret for at ændre det. Vores mål med en teknisk SEO-analyse er, at jeres side skal performe eksemplarisk.

Det er nemlig en forudsætning for, at vi sammen kan opnå de højeste placeringer.

Bæredygtige strategier

Hos LAZZAWEB har vi stort fokus på ikke bare at skabe resultater, men også at forstå dem. Jo bedre vi forstår Googles algoritme, jo bedre kan vi udvikle en sund strategi for jer, der gavner jeres domænes autoritet markant.

Ud fra mange års eksperimenter og enorme mængder af data har vi udarbejdet et framework, som bygger på at skabe unikke strategier til den enkelte kunde ud fra koncepterne styrke, relevans og autoritet.

Det sikrer hurtigere og holdbare resultater for jer.

Det siger vores kunder

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby A/S

98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser
94 % af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde

Mød dine SEO-specialister

Tal med en specialist

Peter Schack

Head of SEO

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Kathrine Eriksen

Organic Search Specialist

Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

Johan Krogh-Hansen

Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Oliver Frøkjær

Junior Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. At hjælpe andre med at forbedre sig er det, som gør SEO særligt spændende for mig.

Daniel Krogh Andersen

Junior Organic Search Specialist

Jeg laver dybdegående SEO-analyser, tager velfunderede beslutninger og eksekverer strategier effektivt.

Martin Højbjerg

Junior Organic Search Consultant

Jeg hjælper vores kunder med at opnå bedre placeringer på Google ved hjælp af gennemarbejdet data. Som person er jeg meget analytisk og idérig, og derfor ser jeg ofte hullerne i osten i stedet for bare at se osten. Denne kombination af personlige egenskaber gør mig i stand til at lægge en unik søgeordsstrategi for vores kunder, der skaber langvarige organiske resultater på Google.

Andreas Larsen

Organic Search Assistent

Hos LAZZAWEB hjælper jeg med til at optimere interne processer. Jeg er med til at udvikle værktøjer, som automatiserer arbejdsopgaver, fremhæver mønstre og hjælper kommunikationen specialist og kunde imellem. Som aktiv studerende deler jeg mine timer mellem arbejde og studie. Jeg læser en kandidat i Matematik-Teknologi på Aalborg Universitet, hvor jeg bl.a. arbejder med matematisk modellering, statistik og signalbehandling.

Vores tilgang som SEO-bureau

Vores specialister fokuserer på Google. Og kun på Google. Derfor kan du forvente en service, der bygger på dyb indsigt i alle de mekanismer, der giver jer de bedste resultater.

Vores arbejde hviler på et solidt fundament af professionalisme og højaktuel indsigt i Googles RankBrain-algoritme. Det gælder lige fra de indledende tekniske analyser til udarbejdelse af en unik og relevant SEO-strategi og til produktion af litterært indhold i høj kvalitet, der både giver gode placeringer på Google og værdi for jeres kunder. Som dedikeret Google-bureau er det helt essentielt, at vi kan give jer det højeste niveau af faglighed inden for alle facetter af moderne søgemaskineoptimering.

Derfor består vores SEO-team ikke af generalister, der alene beskæftiger sig med optimering af jeres hjemmesides performance. Som et af landets mest ambitiøse SEO-bureauer består vores SEO-team af specialister inden for hvert deres felt. Det betyder, at vi har medarbejdere, der først og fremmest sørger for at foretage en dybtgående SEO-analyse med udgangspunkt i jeres virksomhed, inden en egentlig søgemaskineoptimering finder sted. Her kortlægges de muligheder og udfordringer, der er for jeres virksomhed i kontekst med jeres branchespecifikke niche. Det er denne SEO-analyse, der danner ramme for vores konklusion om, hvor en søgemaskineoptimering vil give de bedste resultater.

Det vigtigste mål, vi hele tiden har for øje, er at gøre en SEO-indsats så profitabel som muligt for jer. Derfor går alle vores konsulenter i SEO-teamet målrettet efter at skabe et konstruktivt og berigende fællesskab, hvor I profiterer på baggrund af vores samarbejde.

Vi udfører SEO, der skaber markant værdi. Både for jer og jeres kunder, hvor end i landet I befinder jer. Om det er SEO i København eller Aalborg, ændrer ikke på vores målsætning.

 

Unikke strategier

Vi leverer SEO-strategier, der er unikke for jeres virksomhed, og arbejder med samtlige led af SEO-processen som søgeordsanalyse og efterfølgende produktion af litterært indhold. Både til jeres hjemmeside og via advertorials, som skaber autoritet og relevans. Vi foretager tekniske analyser, har fokus på lokal SEO og udfører on-page SEO-arbejde, der optimerer jeres side og forbedrer dens performance i et SEO-mæssigt perspektiv. Hver måned leverer vi en afrapportering med information om, hvilket arbejde der er blevet udført, så vi igennem hele processen arbejder i fællesskab for at vækste jeres virksomhed.

Vi er et SEO-team, som udelukkende fokuserer på og er specialister i Google. Derfor er vi eksperter i at dykke ned i Googles aktuelle algoritmer og mekanismer og dermed sikre de bedste placeringer for jeres virksomhed på Google. Vi arbejder ud fra mange års erfaring og indsamlet data og har på baggrund af dette udarbejdet et framework, der fokuserer på netop de SEO-aspekter, som er unikke for jeres virksomhed. Og som gennem en unik strategi skaber de bedste resultater for jer og jeres kunder.

 

Hvornår er vi ikke et match?

Med os som samarbejdspartner får I ikke blot en pakkeløsning, der kører mekanisk og standardiseret gennem jeres markedsføring på Google. I får tværtimod en ambitiøs og proaktiv medspiller, og det stiller nogle krav til samarbejdet mellem os og jer. Vi er derfor ikke et match, hvis:

I ønsker at få udført enkeltstående opgaver
Vi fokuserer alle vores kompetencer og ressourcer på at levere den bedste kvalitet og service til vores eksisterende kunder – måned for måned. Derfor indgår vi kun længerevarende samarbejder, som giver os mulighed for i fællesskab med jer at sætte en retning, forfølge den og i sidste ende skabe mærkbare resultater.

I ønsker de laveste priser på markedet
I skal vælge LAZZAWEB, hvis I ønsker et dedikeret SEO-bureau, der har fokus på at være den bedste samarbejdspartner for jeres virksomhed. Vi koncentrerer os om at skabe den højeste værdi og det højeste afkast – og ikke om at være den billigste mulighed på markedet. Vores konsulenter er nogle af landets bedste med højspecialiseret viden og adgang til den nyeste teknologi. Derfor finder man hos os ikke lave priser, men fokus på at skabe de bedste resultater.

I ønsker ikke at prioritere tid i et samarbejde
Hvis I indgår et samarbejde med LAZZAWEB, kan I forvente stor proaktivitet fra vores side. Det betyder løbende feedback og sparring, og det sætter krav til jer som kunde om, at I kan dedikere tid til os. Vi ønsker at være en samarbejdspartner og ikke blot en leverandør.

cross