Få profitabel vækst

Google Marketing

PowerPack

Et PowerPack-framework, der er baseret på over 1000 Google-setups med ét mål: At skabe kraftfulde resultater via synergier mellem Google Ads og SEO.

Vi har netop vundet "Best Global Integrated Search Agency" for vores PowerPack-framework.

Vil I have verdens bedste som jeres skaleringspartner?

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0

Problemet i branchen

Siloopdelt tankegang hæmmer væksten

Vi lever i en verden, hvor marketingdata bliver mindre, og kunderejserne bliver længere. At arbejde isoleret med Google Ads og SEO gør, at I går glip af at udnytte det maksimale vækstpotentiale på Google. Den tidligere tankegang om siloopdelte marketingkanaler på Google virker ikke længere. Det kræver et holistisk fokus på marketing inden for Google, hvis I skal være fremtidens vindere.

Silotænkning i Google-marketing

Vores løsning til jer

Et PowerPack framework

Vi har udviklet et banebrydende framework til Google som platform gennem en årelang periode. Med erfaring fra flere hundrede vækstcases har vi udforsket synergierne mellem Google Ads og SEO. Vi har innoveret og produktudviklet på software, der kan trække data og bygge bro imellem de to discipliner. Resultatet er et brancheførende framework, der konstant skaber dominans på Google. Vi kalder det: Google Marketing PowerPack.

Vi har som de eneste i Danmark valgt at holde fuldt fokus på Google som platform - intet andet. Når 1 plus 1 skal give 3. Når sammenspillet mellem SEO og Google Ads giver en større effekt end blot summen af den enkelte disciplin hver for sig.

Virksomheder, der har opnået profitabel vækst

Vi har hjulpet med international skalering i følgende lande:
Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Spar Nord logo
Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

Beierholm x LAZZAWEB
pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Pixiform x LAZZAWEB

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Plusbog
Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Frederik Bagger
Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

BY IC logo

LAZZATOOLS 🚀

Vores specialister er udstyret med en værktøjskasse bestående af +24 egenudviklede LAZZATOOLS, der er skabt til at effektivisere vores arbejde og kvalitet. Det betyder for dig, at vi kan levere 2 x hurtigere værdi på den halve tid. Dét sikrer jer eksplosive resultater, hvor andre aldrig kan følge med.

1. LAZZATOOLS aktiveres

2. Eksplosiv hastighed

3. I opnår profitabel vækst

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Vil du have de bedste eller billigste på dit hold?

"Den billige løsning kan være dyr i længden."

Går du glip af bedre resultater og mere potentiale? Måske. Har jeres nuværende bureau det, der skal til for at udnytte synergierne på Google?

Lad os prøve at lave en udregning sammen: Du betaler 9.000 kr. månedligt for SEO og Google Ads hos et bureau i dag, og de vækster jer i gennemsnit 30 % årligt i omsætning fra Google. Hvis du i stedet betalte det dobbelte for et specialistbureau, og din Google-omsætning steg med gns. 98 % eller mere - ville denne investering så ikke være ligetil? Prøv at lave udregningen med jeres egne tal og se forskellen.

Vi er ikke de billigste på markedet - til gengæld er vi stolte af at være blandt de absolut dygtigste til Google-marketing samt et af de bedst bedømte bureauer i Danmark.

  • Se et specialistbureau som en investering - ikke en udgift!
  • Hvis de andre er billigere, får du så virkelig samme kvalitet?
  • Er du lykkelig over væksten fra dit nuværende bureau?

Sidder du lige nu med disse to udfordringer?

synergi effekter mellem Google Ads og SEO

1) I har fornuftige resultater og er derfor bange for, at et bureau-skifte vil give et fald i performance?

Det kan være skræmmende at skifte bureau, for hvad nu hvis performance falder? Tænk lige over det mindset. Hvis du aldrig tager chancer i livet, kommer I aldrig fremad. Det handler om at træffe det rigtige valg, men også det sikre valg. Et sikkert valg, som indebærer den største sandsynlighed for at få øget performance.

Du ved allerede godt, at Google er en af jeres største marketingkanaler - hos vores kunder står den for hele 58 % af totalomsætningen.

Er det lige nu de bedste i Danmark til Google-marketing, der pt. vækster jeres vigtigste marketingkanal?

Marketing-bureauer kan være en jungle

2) Hvilke bureauer er de bedste i markedet - det er jo en jungle?

De bedste bureausamarbejder må have tre vigtige ting tilfælles:

Først og fremmest skal performance løbende blive bedre og forøges, og I må aldrig være tilfreds med status quo.

Den anden ting er, at de er specialisthuse. Der er ingen, der kan være de bedste til alt. Kun top 3 % af alle danske Google-bureauer er Premier Partner. Vores samarbejde med Google giver dig adgang til nye beta-funktioner som de første.

Den tredje er længden på samarbejdet. Vi er stolte over, at flere af vores kunder har ramt forbi 5-årssamarbejdet trods LAZZAWEBs unge alder - det er resultatet af et stærkt samarbejde.

Er du nysgerrig på, om I performer optimalt?

Få en snak med vores specialister og hør, hvordan en PowerPack-strategi kan skabe maksimal performance gennem synergieffekter for jer.