Få profitabel vækst

Google Marketing

PowerPack

Et PowerPack-framework, der er baseret på over 1000 Google-setups med ét mål: At skabe kraftfulde resultater via synergier mellem Google Ads og SEO.

Vi har netop vundet "Best Global Integrated Search Agency" for vores PowerPack-framework.

Vil I have verdens bedste som jeres skaleringspartner?

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0

Problemet i branchen

Siloopdelt tankegang hæmmer væksten

Vi lever i en verden, hvor marketingdata bliver mindre, og kunderejserne bliver længere. At arbejde isoleret med Google Ads og SEO gør, at I går glip af at udnytte det maksimale vækstpotentiale på Google. Den tidligere tankegang om siloopdelte marketingkanaler på Google virker ikke længere. Det kræver et holistisk fokus på marketing inden for Google, hvis I skal være fremtidens vindere.

Silotænkning i Google-marketing

Vores løsning til jer

Et PowerPack framework

Vi har udviklet et banebrydende framework til Google som platform gennem en årelang periode. Med erfaring fra flere hundrede vækstcases har vi udforsket synergierne mellem Google Ads og SEO. Vi har innoveret og produktudviklet på software, der kan trække data og bygge bro imellem de to discipliner. Resultatet er et brancheførende framework, der konstant skaber dominans på Google. Vi kalder det: Google Marketing PowerPack.

Vi har som de eneste i Danmark valgt at holde fuldt fokus på Google som platform - intet andet. Når 1 plus 1 skal give 3. Når sammenspillet mellem SEO og Google Ads giver en større effekt end blot summen af den enkelte disciplin hver for sig.

Se videoen og forstå konceptet

Se video

Google-synergier

LAZZATOOLS 🚀

Vores specialister er udstyret med en værktøjskasse bestående af +24 egenudviklede LAZZATOOLS, der er skabt til at effektivisere vores arbejde og kvalitet. Det betyder for dig, at vi kan levere 2 x hurtigere værdi på den halve tid. Dét sikrer jer eksplosive resultater, hvor andre aldrig kan følge med.

1. LAZZATOOLS aktiveres

2. Eksplosiv hastighed

3. I opnår profitabel vækst

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Vores stordriftsfordele - jeres gevinst

Betaler I selv for jeres eksterne software?

Såsom produktfeed, rank tracking eller call tracking tools? Det må stoppe.

Vi aktiverer alt dette premium software på jer gratis, når I bliver kunde, så vores specialister har det bedste udgangspunkt for at vækste jer maksimalt. 

Spar på software når du vælger LAZZAWEB

Vil du have de bedste eller billigste på dit hold?

"Den billige løsning kan være dyr i længden."

Går du glip af bedre resultater og mere potentiale? Måske. Har jeres nuværende bureau det, der skal til for at udnytte synergierne på Google?

Lad os prøve at lave en udregning sammen: Du betaler 9.000 kr. månedligt for SEO og Google Ads hos et bureau i dag, og de vækster jer i gennemsnit 30 % årligt i omsætning fra Google. Hvis du i stedet betalte det dobbelte for et specialistbureau, og din Google-omsætning steg med gns. 98 % eller mere - ville denne investering så ikke være ligetil? Prøv at lave udregningen med jeres egne tal og se forskellen.

Vi er ikke de billigste på markedet - til gengæld er vi stolte af at være blandt de absolut dygtigste til Google-marketing samt et af de bedst bedømte bureauer i Danmark.

  • Se et specialistbureau som en investering - ikke en udgift!
  • Hvis de andre er billigere, får du så virkelig samme kvalitet?
  • Er du lykkelig over væksten fra dit nuværende bureau?

Sidder du lige nu med disse to udfordringer?

synergi effekter mellem Google Ads og SEO

1) I har fornuftige resultater og er derfor bange for, at et bureau-skifte vil give et fald i performance?

Det kan være skræmmende at skifte bureau, for hvad nu hvis performance falder? Tænk lige over det mindset. Hvis du aldrig tager chancer i livet, kommer I aldrig fremad. Det handler om at træffe det rigtige valg, men også det sikre valg. Et sikkert valg, som indebærer den største sandsynlighed for at få øget performance.

Du ved allerede godt, at Google er en af jeres største marketingkanaler - hos vores kunder står den for hele 58 % af totalomsætningen.

Er det lige nu de bedste i Danmark til Google-marketing, der pt. vækster jeres vigtigste marketingkanal?

Marketing-bureauer kan være en jungle

2) Hvilke bureauer er de bedste i markedet - det er jo en jungle?

De bedste bureausamarbejder må have tre vigtige ting tilfælles:

Først og fremmest skal performance løbende blive bedre og forøges, og I må aldrig være tilfreds med status quo.

Den anden ting er, at de er specialisthuse. Der er ingen, der kan være de bedste til alt. Kun top 3 % af alle danske Google-bureauer er Premier Partner. Vores samarbejde med Google giver dig adgang til nye beta-funktioner som de første.

Den tredje er længden på samarbejdet. Vi er stolte over, at flere af vores kunder har ramt forbi 5-årssamarbejdet trods LAZZAWEBs unge alder - det er resultatet af et stærkt samarbejde.

Virksomheder der tog det sikre valg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når vi har fået så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Er du nysgerrig på, om I performer optimalt?

Få en snak med vores specialister og hør, hvordan en PowerPack-strategi kan skabe maksimal performance gennem synergieffekter for jer.