Hvem er LAZZAWEB?

Om os

LAZZAWEB er et bureau med speciale i Google-relateret markedsføring. Vi er dybt passionerede omkring vores fag og arbejder hver eneste dag på at skabe succes for vækstparate virksomheder.

Vores rejse

En dag i 2015 blev grundstenene til LAZZAWEB lagt med kyndig hånd. Her stiftede Patrik Lazzarotto LAZZAWEB på baggrund af sin passion for online markedsføring og drømmen om at skabe et bureau baseret på ærlighed, pålidelighed og grundighed. LAZZAWEB startede som et lokalt webbureau i Aalborg, men er i dag landsdækkende med kunder i hele landet. Gennem hårdt arbejde og en vision om at være den bedste i branchen lykkedes det Patrik Lazzarotto at tiltrække nogle af de stærkeste profiler til virksomheden, som i 2018 flyttede ind i sit nuværende domicil på Vestre Havnepromenade i Aalborg.

I dag udgør netop de værdier, som LAZZAWEB blev grundlagt på, et stabilt fundament for et stærkt nationalt bureau, hvor det højeste niveau af faglighed inden for Google-relaterede ydelser er omdrejningspunktet. Virksomheden er delt op i tre primære afdelinger; Google Ads-, SEO- og webafdelingen, som fungerer i et værdifuldt samspil, der sikrer den kontinuerlige kvalitet i det arbejde, vi udfører for vores kunder.

 

Virksomhedens kultur
Vores fællesskab rækker langt ud over vores kerneopgaver. Hver måned har vi for vane at arrangere flere sociale aktiviteter blandt vores kollegaer. På den måde knytter vi stærke bånd, der i høj grad også styrker vores solide professionelle fællesskaber. For hos LAZZAWEB er vi sikre på, at det er summen af vores personligheder, fagligheder og fælles mindset, der gør forskellen.

Social ansvarlighed
Hos LAZZAWEB har vi fokus på social ansvarlighed. Derfor støtter vi hvert år et velgørenhedsprojekt ved at bygge en ny hjemmeside til det pågældende projekt. Hermed skaber vi værdi ved at støtte med de kompetencer og ressourcer, vi har i huset, og gør det til et fælles projekt for hele virksomheden.

Virksomhedens WHY
At skabe bæredygtig vækst for vores kunder.

Virksomhedens vision
Vi vil ikke være de største, vi vil være de bedste.

Virksomhedens mission
At være en specialiseret sparringspartner, der skaber værdi og gør en forskel.

LAZZAWEB Hjemmeside cover billede
LAZZAWEB Google Ads cover billede
LAZZAWEB SEO cover billede
LAZZAWEB er omtalt i

Vil I høre mere?