Få dominans på Google
Hvem er LAZZAWEB?

Om os

LAZZAWEB er et landsdækkende bureau med speciale i Google-marketing. Vi er sat i verden for at skabe dominans på Google for vækstparate virksomheder. 

Vi er et af de få bureauer, som er Google Premier Partner. Det sætter os blandt top 3 % af de bedste Google-bureauer i Danmark.

Rejsen mod et Google Marketing Powerhouse startede i 2015

Her stiftede Patrik Lazzarotto LAZZAWEB på baggrund af sin passion for online markedsføring og drømmen om at skabe et værdibaseret og højt fagligt bureau baseret på ærlighed og grundighed.

LAZZAWEB startede oprindeligt som et lokalt marketing bureau i Aalborg, men er i dag landsdækkende med kunder i hele landet. Gennem hårdt arbejde og en vision om at være de bedste til Google-marketing, lykkedes det Patrik Lazzarotto at tiltrække nogle af de stærkeste Google-specialister til virksomheden, som i 2018 flyttede ind i sit nuværende domicil på Vestre Havnepromenade i Aalborg.

I dag er LAZZAWEB et Google Marketing Powerhouse, og det er vores fundament for et stærkt nationalt bureau, hvor det højeste niveau af faglighed inden for Google-marketing er omdrejningspunktet. Vi tænker, taler og eksekverer – kun Google-marketing.

Vi specialiserer os i dag i to primære områder; Google Ads og SEO. Hos LAZZAWEB ser vi Google som én marketingkanal – det betyder, at vi ser og udnytter synergierne mellem de to discipliner.

Få et helt team af Google-specialister

Virksomhedens WHY

At skabe bæredygtig vækst for vores kunder nationalt og internationalt.

Virksomhedens vision

Vi vil ikke være de største, vi vil være de bedste til Google-marketing.

Virksomhedens mission

At være en specialiseret sparringspartner, der skaber værdi og gør en forskel.

Hvad står vi for?

Vi står for vores kerneværdier; Proaktivitet, grundighed og gennemsigtighed.

Hvad laver vi?

Vi skaber brancheførende resultater for vækstparate virksomheder gennem dominans på Google via Google Ads og SEO. 

Hvad vil vi gerne opnå?

Vi ønsker at være de bedste til Google-marketing og skabe banebrydende synergier mellem Google Ads og SEO. 

Vi passer godt på vores kunder

Hos LAZZAWEB har vi et fokus på ikke bare at skabe resultater, men også forstå jer som kunde. Jo bedre vi forstår jeres virksomhed kombineret med Googles marketingsdicipliner, jo bedre kan vi udvikle en sund strategi for jer. 

Vi værdsætter en tæt relation med vores kunder, og har som mission at være en specialiseret sparringspartner, der skaber værdi og gør en forskel. 

Du kan læse mere om vores kundetilfredshed her

Oplev LAZZAWEB-kulturen

Se videoen

Patrik Lazzarotto

Vi passer godt på vores ansatte 

Hos LAZZAWEB er vores vigtigste KPI: Glade medarbejdere. For med en høj tilfredshed skaber vi de bedste talenter, der på kort tid udvikler sig, og som møder jer med en passion, energi og kompetence, som er ud over det sædvanlige. 

Du kan læse mere om vores medarbejdertilfreds her.

Kerneværdier

Vi går ikke på kompromis med vores værdier

Vores værdier er hjertet, som binder os sammen. Vi rekrutterer ikke kun ud fra talent, men dygtiggør os i at finde frem til mennesker, der indeholder det rette "LAZZAWEB-DNA". 

Vores DNA er bl.a. vores værdier. Vi står for seks kerneværdier: Ærlighed, proaktivitet, troværdighed grundighed, gennemsigtighed og positivitet. 

Du kan læse mere om vores kerneværdier her

 

Børsen Gazelle

Den største anerkendelse vi som bureau kan få, er anerkendelsen fra vores kunder. Alligevel oplever vi også at vores præstationer og hårde arbejde bliver bemærket positivt af andre. 

Senest er vi blevet tildelt titlen som Børsen Gazelle virksomhed. 

Vores bemærkelser tæller:

  • Børsen Gazelle 2021 
  • Årets Iværksætter 2020, MigogAalborg 
  • Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2019 

Derudover er LAZZAWEB naturligvis Google Premier Partner. 

Se vores Premier Partner-status hos Google

LAZZAWEB er Børsen Gazelle 2021
LAZZAWEB er omtalt i
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os vil du opleve forskellen.