Om os


En dag i 2015 blev grundstenene til LAZZAWEB lagt med kyndig hånd og udgør i dag et stabilt fundament under et stærkt bureau med primære spidskompetencer inden for Google AdWords og hjemmesider. Hos LAZZAWEB er vi dybt passionerede omkring vores arbejde. Vi er en pålidelig og grundig samarbejdspartner, som gerne deler ud af gode råd. Din succes er vores succes er nøgleordene – og med det for øje arbejder vi målrettet for at skabe målbare resultater for vores kunder, der er vores altoverskyggende fokus. Med Google AdWords kan vi kontinuerligt måle på vores indsatser og justere på baggrund af data. Vi leverer månedlige rapporter, så du får indsigt i, hvad du får for dine penge. Det er en katalysator og motivation for os at se, hvordan vi kan skabe målbare resultater for din virksomhed. Vi leverer tillige unikke webdesigns, som afspejler dig og din forretnings kerneværdier, samtidig med at vi designer din side, således at den er responsiv og efterkommer Googles strenge krav og anbefalinger.

Når du samarbejder med os, får du en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, som tager din forretning alvorligt. Vi er certificeret Google Partner og har ydermere arbejdet med hjemmesider i mange år, hvorved vi har oparbejdet et speciale, der tager afsæt i synergien mellem Googles retningslinjer og unikke hjemmesideløsninger. Når du får lavet din hjemmeside hos LAZZAWEB, investerer du i en gennemarbejdet løsning, hvor der er tænkt på alt fra check out flow til søgemaskineoptimering. For os handler det om at gøre dine potentielle kunder opmærksomme på dig og dine produkter/ydelser – nemlig hjemmesider af høj kvalitet kombineret med online synlighed.

Vi skaber trafik og flere kunder til din virksomhed

Som specialist i Google AdWords lever vi af glade og tilfredse kunder. Vi måler konstant vores evne til at levere resultater med et godt afkast. Vi er åbne og imødekommende mennesker, som lægger vægt på at have et tæt samarbejde med vores kunder. Med gode kvalitetsløsninger og et tårnhøjt serviceniveau giver vi vores kunder en god oplevelse, da nærvær og kompetent rådgivning skaber tillid og tiltro. Det giver os et stærkt udgangspunkt for at skabe stærke og succesfulde resultater.

Vi anser AdWords og design af hjemmesider som det perfekte mix, da vi gennem arbejdet med din hjemmeside får forståelse for dine kerneværdier og kompetencer. På baggrund af disse kan vi skabe de skarpeste annoncer på Google. Vil du have en helstøbt løsning, hvor selv de mindste detaljer er gennemtænkte, er vi hos LAZZAWEB et seriøst foretagende, der laver unikke løsninger til dine behov. Din succes er vores succes – og derfor kan du forvente at se konkrete resultater med os som din samarbejdspartner. Vores fornemmeste opgave er at skabe merværdi for din virksomhed.

Omtalt positivt i...

underviser-badge

Adresse: Svendborgvej 5, 9220 Aalborg Øst

Telefon: 71 99 71 40

Email: kontakt@lazzaweb.dk

csr-maerket logo

Skal vi igang med at skabe succes?

Navn / firma *

Telefon *

Aab logo

Club 2500

AaB samarbejdspartner.

Vi er et webbureau i Aalborg – men dækker hele Danmark!

Vi er som et af få firmaer Certificeret hos Google.

Vi er Google Partner blandt meget få i Danmark. Det er med Googles egne ord;
“en anerkendelse til de virksomheder som vi stoler og har tillid til, kan hjælpe dig med at opnå succes på nettet.”