Få profitabel vækst

Google Marketing

PowerPartner

Vi skaber strategien, vi monitorerer, vi uddanner I eksekverer.

Styrk jeres inhouse-team med opkvalificering og strategisk sparring i Google Ads og SEO lær fra LAZZAWEB og få større profit fra Google.

Lad vores Head of PPC/SEO og senior specialister blive en del af jeres team og sparre med jer så I kan få vores brancheførende Google-synergier og ekspertise implementeret i jeres setup.

Vi har erfaringer fra +1000 Google-setups og er finalister som verdens bedste Google marketing-bureau og ved derfor præcis, hvad der virker i din branche og vigtigst, hvad der ikke gør.

Se video

Google Marketing PowerPartner hos LAZZAWEB
200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0

Udfordringen for inhouse-marketingteams

Manglende ekspertise og kendskab til nyeste viden

At skabe profitable resultater på Google kræver konstant innovation, eksperimentering og den nyeste Google-viden. Interne teams kan stå over for udfordringer som manglende ekspertise, forældet viden og tidsmangel, hvilket kan føre til ineffektive Google-strategier og spild af jeres marketingbudget.

Manglende ekspertise

Den manglende ekspertise er et resultat af begrænset input. I kan indsamle input fra diverse vidensartikler og tage kurser, men passer dette input specifikt på jeres virksomhed?

Forældet viden

Den nyeste viden er essentiel. Men hvor skal I opsøge den korrekte viden? At indhente 'den rigtige' viden er en svær balancegang, da fagfolk kloger sig på forskellige strategier.

Tidsmangel

Det sværeste at få er tid. Tid til at være foran, tid til at undgå at drifte for meget. - Men hvordan skal I få mere tid hvis I stadig benytter ineffektive tiltag, der kunne optimeres?

Løsningen for inhouse-marketingteams

Opkvalificering og strategisk sparring til profitabel vækst

Gennem vores sparring får I adgang til Google Ads- og SEO-viden fra +1000 Google-setups. Vi hjælper med strategi, tech stack og opkvalificering af jeres team, så I kan få mere profit gennem Google.

Højere ekspertise

Få opkvalificeret jeres interne marketingteam, så I selv kan skabe mere profitabel vækst i fremtiden og sikre yderligere markedsandele samt opnå et fremtidssikret kompetenceløft.

Fornyet viden

Få viden om vores frameworks inden for med SEO og Google Ads (og det skjulte guld: Google-synergier) og brug denne viden og din PowerPartner til at skabe mere profit.

Tidsoverskud

Få tiden tilbage: Effektivisering, automatisering og processer, der sikrer jer det mest effektive setup, frigiver dyrebar tid, som I kan bruge på yderligere skalering og optimering.

Kåret til "Best Global Integrated Search Agency"

"Vi forventer store ting fra dem i fremtiden!
Bureauet har uden tvivl sat nye standarder for deres integrerede search med deres banebrydende framework."

Det var en del af udtalelsen fra dommerne til Global Search Awards omkring vores kåring til "Best Global Small Integrated Search Agency 2023".

Vi er utrolig stolte over denne pris og vi vil fortsætte med at sætte nye standarder som et Awardvindende Google Marketing Powerhouse.

LAZZAWEB vinder Global Integrated Search Agency

Få vores Google-erfaring og opkvalificer jeres team

Strategisk indsigt

Jeres virksomhed ligner ikke andres men så alligevel lidt. Med vores erfaring får I unik sparring, vi kun har brugt internt indtil nu.

Få eksklusivt adgang til vores Head of PPC/SEO og senior specialister som sparringspartnere.

Fundamentet for vores partnerskab er skabt ved hurtigt at opnå en stor strategisk indsigt i jeres virksomhed, produkter, arbejdsprocesser, systemer og performance for at skabe et holistisk overblik over jeres Google-workflow.

Det sikrer jer, at vi altid kigger direkte ind i jeres virksomheds udfordringer og muligheder. Vi er her for at sikre, at I fremadrettet udnytter alle muligheder for at skabe mere profitabel vækst.

 • Sparring med vores Head of PPC/SEO og senior specialister
 • Udarbejdelse af en opkvalificeringsplan
 • Viden fra + 30 Google specialister

Google-synergi

Vi skaber banebrydende synergier mellem Google Ads og SEO. Vi går direkte ind og styrker hele kunderejsen med vores banebrydende IT stack, der kombinerer jeres Google Ads-data med værdifuld SEO-data. Dette giver jer et komplet overblik over jeres tilstedeværelse i søgeresultaterne, så I ved præcis, hvilke optimeringsmuligheder der skaber flere markedsandele og besparelser i annonceudgifter.

 • Spar penge med Google-synergier og få større profit
 • Udarbejdelse af LAZZAWEB Performance Map
 • Quality Score-optimering gennem SEO-tiltag

Forbedring af internt framework

Vi analyserer jeres interne arbejdsprocesser og frameworks; hvilke faldgruber der er samt hvilke uudnyttede processer og systemer, der skal sættes i gang for at skabe maksimal performance.

Se os som jeres detektiver. Vi opdager og udnytter de skjulte muligheder for profit i jeres virksomhed gennem Google.

Vi skaber jeres nye workflow sammen med jer, så I kan stole på, at I konstant maksimerer jeres potentiale på Google fremadrettet.

Siloopdelt eller ej, flere forskellige specialister eller kun én, så sørger vi for at I er klædt fuldt på, til selv at kunne skalere jeres setup til det næste niveau.

 • Få optimeret jeres interne processer og Google-frameworks
 • Forny jeres workflow til flere profitable resultater
 • Vores Head of PPC/SEO og senior specialister udfordre jeres arbejdsgange

Opkvalificering

Få opkvalificeret jeres team med direkte viden, der er brugbart på netop jeres Google-case. Få viden om hvordan I skal agere når Google kommer med nye Core-opdateringer, hvordan I skal navigere i nye kampagnetyper og tiltag i Google Ads-panelet, og det vigtigste - Hvordan I i fællesskab skal styrke den samlede Google-performance på tværs af Google Ads, SEO. Det er en team-indsats at maksimere jeres performance.

 • Få opkvalificeret jeres viden
 • Sug viden til jer fra vores erfaring fra +1000 Google-setups
 • Brug tiden der hvor I er bedst, og få svar på jeres udfordringer

Sikkerhedsnet

I virksomhedsdrift er der ingen der ved hvad der kommer til at ske i næste måned. En medarbejder kan sige op, performance kan falde drastisk eller noget helt tredje. Vi agerer som et stabilt sikkerhedsnet for jer. Har I brug for hands-on eksekvering hvis jeres interne Google-ressource netop har opsagt, så kan vi træde til. Hvis I ikke har tid til at prioritere de vigtigste Google-tiltag, så kan vi træde til. Vi er agile og hjælper jer, der hvor I har brug for det, så vi i fælleskab sikrer jer den hurtigste vej til profitabel vækst.

 • Smutter jeres interne Google-ressourcer, så træder vi til
 • Mangler I tid til de vigtigste Google-tiltag, så træder vi til
 • Agil sparringspartner, der træder til, så vi sammen skaber profitabel vækst
Tryk på et trin, for at læse mere
Google Marketing PowerPartner framework
1
Strategisk indsigt
2
Google-synergi
3
Forbedring af jeres framework
5
Sikkerhedsnet

Virksomheder, der har opnået profitabel vækst

Vi har hjulpet med international skalering i følgende lande:
Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Spar Nord logo
Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

Beierholm x LAZZAWEB
pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Pixiform x LAZZAWEB

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Plusbog
Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Frederik Bagger
Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

BY IC logo

Hvornår er vi et match?

Et PowerPartner match

I har inhouse Google Ads / SEO-specialister
I søger sparring til jeres inhouse team
I ønsker mere profit fra Google

Et PowerPack match

I har ikke inhouse Google Ads / SEO-specialister
I søger en udførende Google-marketing partner
I ønsker mere profit fra Google

Google Premier Partner

Vi er et af de få bureauer, der er Google Premier Partner. Det sætter os blandt top 3 % af de bedste Google-bureauer i Danmark.
Direkte kontakt til Googles supportteam i Dublin
Adgang til den nyeste teknologi og betas
Insights og sparring fra Google
uddannelser og kurser hos Google
Eksklusiv adgang til uddannelse og kurser
Google Dublin x LAZZAWEB

LAZZATOOLS 🚀

Jeres inhouse marketingteam får stor fordel af vores LAZZATOOLS, der er skabt til at udforske jeres uudnyttede Google-synergier. For jer betyder det, at I får et unikt indblik i, hvordan I kan opnå bedre synergier mellem Google Ads og SEO. Dét sikrer jer profitabel vækst via Google.

1. LAZZATOOLS-adgang

2. Udforskning af synergier

3. I skaber profitabel vækst

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Skab mere profitabel vækst

Vi gør jeres inhouse marketingteam til stjernerne, så I selv kan skabe brancheførende resultater, der vækster bundlinjen.