Få dominans på Google

Google Marketing

PowerPartner

Europas bedste Google-viden - direkte til jeres inhouse-team.

Efter stor efterspørgsel på vores kompetencer til inhouse-marketingteams, kan vi nu for første gang lancere vores sparringsservice.

Skal jeres inhouse-team opkvalificeres i Google Ads og SEO - Lær fra Europas bedste og få større profit fra Google.

Lad vores Head of PPC/SEO blive en del af jeres team og hjælpe jer med at få vores brancheførende framework, Google-synergier og vores techstack implementeret i jeres setup.

Vi har erfaringer fra +1000 Google-setups, og ved derfor præcis hvad der virker i din branche - og vigtigst, hvad der ikke gør.

Vi skaber strategien, vi monitorerer, vi uddanner - I eksekverer.

Dét er vores Google Marketing PowerPartner.

KNAP

Se video

Google Marketing PowerPartner hos LAZZAWEB
200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0

Problemet for inhouse-marketingteams

Manglende ekspertise og nyeste viden indenfor Google

At opretholde konkurrenceevnen på Google kræver konstant innovation, eksperimentering og den nyeste Google-viden. Interne teams kan stå over for udfordringer som manglende ekspertise, tidsmangel og forældet viden, hvilket kan føre til ineffektive Google-strategier og spild af marketingbudget. 

Den manglende ekspertise kommer grundet en stagnering i input. I kan indsamle input fra diverse vidensartikler og best practice, men hvordan passer dette specifikt på jeres setup? Tests på egen konto kan ikke være nok, for hvad hvis det er den overordede strategi, der har mangler.

Den nyeste viden er essentiel. Men den nyeste viden inden for hvad? Den seneste Core opdatering, Google nye features, er det det den rette viden - Niks.

Det handler om viden på hvilke Google-strategier der skaber de bedste profitable resultater for jer.

Det sværeste at få er tid. Tid til at være foran, tid til at undgå at drifte for meget. Der er et utal af opgaver, der skal prioriteres og der går derfor oftest drift i den, hvilket kan være helt fair - Men hvad hvis I kunne få en holdspiller med på holdet, men ekspertise fra +1000 Google-setups, som har tiden og kompetencerne til at finde profitmulighederne, hvad ville dette ikke kunne bruge af merværdi for jeres inhouse-marketingteam? 

 

Silotænkning i Google-marketing

Løsningen for inhouse-marketingteams

Opkvalificering og strategisk sparring til profitabel vækst

Dit team savner nye perspektiver på jeres Google Ads og SEO-indsatser. Den information der er tilgængelig derude er ikke tilstrækkelig.

I får adgang til Google Ads og SEO viden fra flere hundrende vækstcases, hvor Google i gennemsnit står for 58% af den samlede omsætning. Dit team får vores Head of PPC/SEO direkte ind på jeres team som sparringspartner. Vi hjælper med strategi, techstack, opkvalificering af jeres kollegaer, så I får det stærkeste fundament til at få mere profit ud af Google gennem Google Ads og SEO.

Vi har som de eneste i Danmark valgt at holde fuldt fokus på Google som platform - intet andet. Når 1 plus 1 skal give 3. Når sammenspillet mellem SEO og Google Ads giver en større effekt end blot summen af den enkelte disciplin hver for sig. Denne viden får I adgang til.

 

Arbejdsdagen er jo oftest travl så bliver der driftet eller vækstet og er der så plads til innovative-tiltag som eksempelvis at prioritere synergierne mellem Google Ads og SEO? Bruger I SEO-tiltag til at skabe bedre landingssider så jeres Quality Score i Google Ads stiger og klikpriserne falder? Vores kunde Geekd fik en reducering i klikpriser på 20% ved at optimere Quality Score gennem Google Ads og SEO-tiltag allerede inden for 3 måneder.

20% reduktion - Det er profit direkte på bundlinjen.

Vi har nu skabt en vækstklar-palette for jeres inhouse-marketingteam. 

Få vores Google-erfaring og opkvalificer jeres team

Strategisk indsigt

Jeres virksomhed ligner ikke andres - og så alligevel lidt. Med vores erfaring får I unik sparring vi kun har brugt internt indtil nu.

Vi sender vores Head of PPC & Head of SEO som sparringspartnere.

Fundamentet for vores partnerskab er skabt ved hurtigt at opnå en stor strategisk indsigt i jeres arbejdsprocesser, systemer og performance, for at skabe et holistisk overblik over jeres Google-workflow.

Dét sikre jer, at vi altid kigger direkte ind i jeres virksomheds udfordringer og I ikke blot bliver én i rækken. Vi er her for at sikre, at I udnytter alle muligheder for at skabe mere profitabel vækst.

 • Sparring med vores Head of PPC & Head of SEO
 • Erfaring fra +1000 Google-setups
 • Spar penge med Google-synergier og få større profit

Google-synergi

Vi stræber efter banebrydende synergier mellem Google Ads og SEO, og i dette trin af vores proces kigger vi ind i jeres arbejde med begge discipliner. Vi går nemlig direkte ind og styrker hele kunderejsen med vores banebrydende værktøj, der kombinerer jeres Google Ads-data med værdifuld SEO-data og giver jer et komplet overblik over jeres tilstedeværelse i søgeresultaterne, så vi ved præcis, hvilke optimeringsmuligheder der skaber dominans for jer på Google.

 • Spar penge med Google-synergier og få større profit
 • Udarbejdelse af LAZZAWEB Performance Map
 • Quality Score-optimering gennem SEO-tiltag

Forbedring af internt framework

Jeres interne arbejdsprocesser og frameworks kigger vi ind i og ser specifikt hvilke faldgrupper der er, hvilke uudnyttede processer og systemer, der skal sættes igang, for at skabe maksimal performance.

Se os som et værksted. Men I stedet for at reparere maskinen så får vi omstruktureret den, så det bliver til en skalerbar raket.

Vi skaber jeres nye workflow sammen med jer, så I kan stole på, at i konstant maksimerer jeres potentiale på Google.

Siloopdelt eller ej, flere forskellige specialister eller kun én, så sørger vi for at I er klædt fuldt på, til selv at kunne skalere jeres setup til det næste niveau.

 • Få optimeret jeres interne processer og Google-frameworks.
 • Send setuppet på værkstedet og gå derfra med en skalerbar raket
 • Få skabt fumdamentet for fremtiden og dokumenteret det samtidig

Opkvalificering

Få opkvalificeret jeres team med direkte viden, der er brugbart på netop jeres case. Få viden om hvordan I skal agerer når Google kommer med nye Core-opdateringer, hvordan I skal navigere i nye kampagnetyper og tiltag i Google Ads-panelet, og det vigtigste - Hvordan I i fællesskab skal styrke den samlede Google-performance på tværs af Google Ads, SEO. Det er en teamindsats at maksimere jeres performance.

 • Få opkvalificeret jeres viden - direkte fra vores Head of PPC & Head of SEO
 • Sug viden til jer fra vores erfaring fra +1000 Google-setups
 • Brug tiden der hvor I er bedst, og få svar på de vigtigste spørgsmål direkte fra os.

Sikkerhedsnet

I virksomhedsdrift er der ingen der ved hvad der kommer til at ske i næste måned. En medarbejder kan sige op, performance kan falde drastisk eller noget helt tredje. Vi agerer som et stabilt sikkerhedsnet for os. Har I brug for hands-on eksekvering hvis jeres interne Google-ressource netop har opsagt, så træder vi til. Hvis I ikke har tid til at prioritere de vigtigste Google-tiltag, så træder vi til. Vi er agile og hjælper jer, der hvor I har brug for det, så vi i fælleskab sikre jer den hurtigste vej til profitabel vækst.

 • Smutter jeres Google-ressourcer, så træder vi til
 • Mangler I tid i de vigtigste Google-tiltag, så træder vi til
 • Agil sparringspartner, der træder til, så vi sammen skaber profitabel vækst

Vores process

Vi besidder ikke overfladisk viden om alle digitale marketingdiscipliner. Til gengæld er vi de bedste til dét, vi kan: Google Marketing. Hos os får du en Google Ads-proces, der er performancedrevet og udarbejdet af Google-specialister. Processen tager jer gennem fem trin, der analyserer, producerer og optimerer jeres Google Ads-konto. Det sker kontinuerligt, så vi altid har en målrettet strategi, som I selv har været med til at sætte retningen for. Vores proces er grundig, og hvert trin bygger på en enorm indsigt i analyser og data, som vi kontinuerligt deler med jer og optimerer ud fra.

 • Google-specialister gennemgår jeres Google Ads-konto fra A-Z
 • En proces med et fundament af avancerede analyseværktøjer
 • Kontinuerlig optimering og evaluering
Google Marketing PowerPartner framework
1
Strategisk indsigt
2
Google-synergi
3
Forbedring af jeres framework
5
Sikkerhedsnet
6
Tryk for at læse mere

Tromborgs vækstrejse

"Som marketingansvarlig med et inhouse-marketingteam i ryggen, er jeg altid på jagt efter muligheder for at øge vores performance på effektiv vis. Selvom vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google marketing. Det var her, at vi stødte på LAZZAWEB.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team, utrolig højt sparringsniveau, der har gjort, at Google marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. 

En stor fordel er fleksibiliteten. Der hvor vi ikke har haft evnerne eller tiden, kan vi få LAZZAWEB til at eksekvere og optimere for os. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams"

- Holger Tromborg, Marketingchef hos Tromborg.

 

Tromborg LAZZAWEB

Få vores Google-erfaring og opkvalificer jeres team

Se hvordan vores PowerPartner kan gøre jeres inhouse-marketingteam til stjernerne på holdet og skab mere profitabel vækst.

Google Premier Partner

Vi er et af de få bureauer, der er Google Premier Partner. Det sætter os blandt top 3 % af de bedste Google-bureauer i Danmark.
Direkte kontakt til Googles supportteam i Dublin
Adgang til den nyeste teknologi og betas
Insights og sparring fra Google
uddannelser og kurser hos Google
Eksklusiv adgang til uddannelse og kurser
Google Dublin x LAZZAWEB

LAZZATOOLS 🚀

Jeres inhouse-marketingteam får adgang til udvalgte LAZZATOOLS, der er skabt til at udforske jeres uudnyttede Google-synergier. Det betyder for jer, at I får unikt indblik I, hvordan I kan opnå bedre synergier mellem Google Ads og SEO. Dét sikrer jer profitabel vækst via Google.

1. LAZZATOOLS adgang

2. Udforskning af synergier

3. I skaber profitabel vækst

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Vil I have profitabel vækst?

Vi gør jeres inhouse-marketingteam til stjernerne, så I selv kan skabe brancheførende resultater, der vækster bundlinjen.