Få profitabel vækst
Google Marketing Powerhouse

Vores kerneværdier

Lige siden begyndelsen har vores faste kerneværdier været i centrum for vores måde at arbejde på i LAZZAWEB. Vores kerneværdier er med til at gøre os unikke i en teknisk forankret branche, der kan være svær at gennemskue.

Grundighed

Vi skaber en vækstrejse – hver gang

Vi ser Google som én marketingkanal. Det betyder, at vi har en gennemgribende indsigt i Google, og at vores services bygger på det højeste niveau af ekspertise i Google-marketing.

Vi går altid analytisk til værks, når vi udarbejder en unik strategi for hver eneste af vores kunder. I eksekveringen af strategien tager vi fat der, hvor vi kan skabe brancheførende resultater for jer. Alt arbejde kvalitetssikres altid internt af vores team af erfarne Google-specialister.

På den måde er vores grundighed med til at sikre jer maksimal performance. 

Proaktivitet

Vi forudser og løser problemerne, før de opstår

Vores fokus er på skalering fremfor drift. Derfor vil i aldrig blot få en pakkeløsning, der kører mekanisk gennem driften af jeres Google-marketing. 

Hos os får I en proaktiv samarbejdspartner, der giver sparring om optimering af jeres øvrige markedsføringstiltag, hvis vi får øje på nogle gode muligheder, I ikke selv har set. For hos LAZZAWEB har vi kun succes, når I har succes.

Derfor er vi heller ikke det rette match for alle. Vi samarbejder med virksomheder, der er ligeså sultne på vækst som os selv. 

Gennemsigtighed

Vi lægger alle kortene på bordet og giver jer det reelle billede af jeres performance

Vores Google-specialisters arbejde bygger på en solid faglighed. En faglighed, der bunder ene og alene i Google – mere end SEO, mere end Google Ads.

Det er faktisk derfor, de arbejder hos LAZZAWEB. Og derfor lægger vi op til et samarbejde, hvor du gennem en løbende personlig dialog vil blive sat grundigt ind i, hvad vi gør for at skabe brancheførende resultater for jeres virksomhed på google – og ikke mindst hvorfor vi har gjort det.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.