Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

111 % vækst i profit styrker MIOMIOs markedsposition

Introduktion

MIOMIO er et bolig- og livstilsunivers, der byder på unikke produkter til overkommelige priser. De har en fysisk butik i Viborg midtby, men driver i dag hovedsageligt virksomheden gennem deres webshop.

Med et ønskede om at skalere deres virksomhed havde MIOMIO brug for en proaktiv samarbejdsparter, der kunne byde på en tæt dialog, hvorfor de er kunde hos LAZZAWEB.

Google Ads-strategi sikrer eksplosiv vækst

Vi implementerede en strategi med fokus på et udvalg af produkter, hvor vi primært promoverede høj-margin produkter samt entry-produkter. Dette blev understøttet af en avanceret feedoptimering samt Performance Max-kampagner, som var tilpasset til specifikke produktkategorier for at styrke relevansen af hver annonce og CTR.

Efter de gode resultater på Google Ads, har MIOMIO efterfølgende valgt at opdatere til LAZZAWEBs PowerPack-service, der nu inkluderer SEO.

0
%
stigning i profit gennem Google Ads
0
-cifret
millionomsætning gennem Google Ads
0
%
øgning i Google-omsætning
0
%
flere ordrer
I løbet af vores samarbejde med LAZZAWEB har vi oplevet en markant vækst i profit takket være deres innovative tilgang til vores Google Ads-strategi. De har konsekvent leveret værdifuld support og proaktive optimeringsforslag, som har haft en direkte positiv effekt på vores salg og online tilstedeværelse. Samarbejdet med LAZZAWEB har været meget givende, og de resultater, vi har opnået sammen, er fundamentale for vores fortsatte vækst og succes.
Maja Wistisen
Co-founder af MIOMIO
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.