Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

Shaping New Tomorrows trafik via Google Ads stiger 110 %

Se case-video

Introduktion

Shaping New Tomorrow sælger herretøj og slår sig på at lave behageligt tøj til den stilbevidste mand. Det forgår via webshops i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og Storbritannien samt i fysiske butikker.

Samarbejdet mellem Shaping New Tomorrow begyndte allerede før deres medvirken i Løvens Hule og har lige siden været en stor succes for begge parter. Et godt fællesskab, hvor der bliver fokuseret på vækst og gode beslutninger. Samarbejdet har været på flere markeder og med stor vækst både inden for SEO og Google Ads.

Google Ads i et internationalt perspektiv

Shaping New Tomorrow og LAZZAWEB har haft et tæt samarbejde de sidste tre år. Vi har opbygget Shaping New Tomorrows udenlandske accounts, som blandt andet tæller lande som Sverige, Tyskland, Holland og England.

+
0
%
stigning i non-brand-omsætning fra forrige år
+
0
%
vækst i besøgende gennem Google Ads fra forrige år
+
0
%
vækst i YouTube Ads-omsætning
0
markeder på Google Ads
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre grundet det meget proaktive arbejde og selvfølgelig de gode resultater. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.
Christian Aachmann
Founder, SNT

Uddybelse

LAZZAWEB har vækstet Shaping New Tomorrows Google Ads-konti gennem flere år – og det er med fortsat stor succes. På bare ét år oplevede Shaping New Tomorrow en stigning i antal besøgende på 110 % på deres website fra Google Ads – sammenlignet med året før.

I forløbet har LAZZAWEB blandt andet foretaget tests af kampagnetyper, herunder local-kampagner. Derudover er der foretaget fokuseret budjustering ud fra timer og dage.

I samme periode er omsætningen gennem Google Ads steget med 117 % på non-brand. Betegnelsen dækker over annonceringen af de keywords, hvor Shaping New Tomorrows eget navn ikke indgår. Det kan eksempelvis være herrebukser eller skjorter. Det er ofte her, at nye kunder “fanges”, da den bredere søgning indikerer, at brugeren eksempelvis var interesseret i et par nye bukser, men ikke på forhånd var fast besluttet på, at de skulle være fra Shaping New Tomorrow.

 

Salget via YouTube Ads eksploderer

youtube ads annoncering

 

LAZZAWEB har derfor fastlagt en skalerbar YouTube-strategi i dialog med Shaping New Tomorrow.

YouTube er oftest kendt for at være en upper funnel-kanal, men ved hjælp af en skalerbar og teknisk strategi, stærke budskaber samt specifikke målgrupper har det også været muligt at gøre den til en lower funnel-kanal.

Med videoer og annoncering via Google Ads har strategien medført en kraftig vækst på mere end 800 % i omsætning direkte fra YouTube på bare ét år.

 

 

Succes med Google Shopping

LAZZAWEB har optimeret og forstærket Shaping New Tomorrows omfattende og detaljerige produktfeed til Google Shopping.

På Google Ads-området er arbejdet naturligvis altid en kontinuerlig proces, hvor LAZZAWEB konstant overvåger Shaping New Tomorrows konti fordelt på fem markeder. Her har vi blandt andet oplevet gode resultater ved at optimere på produkttitlerne. LAZZAWEB har desuden opdelt produktkategorierne efter performance med fokus på deres skjorter og Perfect Pants.

Den absolut vigtigste feedoptimeringsstrategi var at tilføje forskellige attributter med produktegenskaber på de enkelte produkter i produktfeedet for at give Google og brugerne så stor indsigt og så meget viden om produkterne som muligt og det har Google i den grad belønnet.

Shaping New Tomorrow har tidligere deltaget i Løvens Hule sammen med flere af vores andre kunder: Se mere her

+
0
%
stigning i non-brand-omsætning fra forrige år
+
0
%
vækst i besøgende gennem Google Ads fra forrige år
+
0
%
vækst i YouTube Ads-omsætning
0
markeder på Google Ads
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.