Vores specialer. Jeres succes.

Drupal SEO

Drupal er blevet anerkendt som ét af verdens bedste CMS platforme, da det, ligesom mange andre platforme, er et open source system, som giver et stort udvalg af tilføjelser og plugins. Drupal er dog en CMS platform, som kan håndtere enorme, komplekse webløsninger, og kan derfor håndtere webløsninger af enhver størrelse, store som små.

Optimer jeres Drupal organisk på Google

Drupal er blevet benyttet af flere internationale regeringer og virksomheder til deres hjemmesider, grundet platformens fleksibilitet og sikkerhed, men dog er den heller ikke lige så nem at gå til.

For at få det meste ud af søgemaskineoptimeringen, så kræver Drupal at man installerer et par standardmoduler for at finde hoved og hale i det hele, og med vores kendskab til SEO og Drupal, kan vi hjælpe dig med at optimere din hjemmeside.

Når man så har installeret standardmodulerne, er der stadig et endnu større udvalg af forskellige moduler funktioner, som kan hjælpe med at søgemaskineoptimere yderligere.

Det er derudover også vigtigt at supplere med tekster til hjemmesiden, som indeholder de nøgleord, som I gerne vil dukke op på, hvor vi derefter hjælper med at optimere.

Drupal bliver konstant opdateret, både så du får en bedre oplevelse med platformen, men også for at følge med i alle de nye standarder, som internettet sætter hvert år, heriblandt noget så vigtigt som sikkerhed. Det samme gælder det enorme antal tilføjelser og plugins, som platformen tilbyder, så du kan være sikker på at få en god oplevelse.

Hvis du overvejer at bruge Drupal til din virksomhed, eller allerede benytter det, kan vi hjælpe med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så du lander bedre organisk i diverse søgemaskiner.

Drupal 8 SEO guide

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?