Få dominans på Google

Drupal SEO

Drupal er blevet anerkendt som ét af verdens bedste CMS platforme, da det, ligesom mange andre platforme, er et open source system, som giver et stort udvalg af tilføjelser og plugins. Drupal er dog en CMS platform, som kan håndtere enorme, komplekse webløsninger, og kan derfor håndtere webløsninger af enhver størrelse, store som små.
Tal med en specialist

Optimer jeres Drupal organisk på Google

Drupal er blevet benyttet af flere internationale regeringer og virksomheder til deres hjemmesider, grundet platformens fleksibilitet og sikkerhed, men dog er den heller ikke lige så nem at gå til.

For at få det meste ud af søgemaskineoptimeringen, så kræver Drupal at man installerer et par standardmoduler for at finde hoved og hale i det hele, og med vores kendskab til SEO og Drupal, kan vi hjælpe dig med at optimere din hjemmeside.

Når man så har installeret standardmodulerne, er der stadig et endnu større udvalg af forskellige moduler funktioner, som kan hjælpe med at søgemaskineoptimere yderligere.

Det er derudover også vigtigt at supplere med tekster til hjemmesiden, som indeholder de nøgleord, som I gerne vil dukke op på, hvor vi derefter hjælper med at optimere.

Drupal bliver konstant opdateret, både så du får en bedre oplevelse med platformen, men også for at følge med i alle de nye standarder, som internettet sætter hvert år, heriblandt noget så vigtigt som sikkerhed. Det samme gælder det enorme antal tilføjelser og plugins, som platformen tilbyder, så du kan være sikker på at få en god oplevelse.

Hvis du overvejer at bruge Drupal til din virksomhed, eller allerede benytter det, kan vi hjælpe med at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så du lander bedre organisk i diverse søgemaskiner.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross