Få profitabel vækst
Vores specialer. Jeres succes.

Google Ads-Eksperter

Med en Ads-ekspert fra LAZZAWEB har du adgang til en erfaren Ads-konsulent, der forstår hver nuance af Google Ads og kan hjælpe med at optimere dine kampagner, så de når deres fulde potentiale. Vores team af Ads-specialister er udstyret med brancheførende viden inden for digital markedsføring, som gør dem parate til at skabe resultater, der giver resultater på bundlinjen.
Tal med en specialist
Cykelexperten X LAZZAWEB til Global Search Awards som vinder

Award-vindende bureau med ambitiøse Google Ads-konsulenter

Vil du vide, hvad der adskiller vores Ads-specialister fra mængden? Det kan vi godt forstå – og vi fortæller det også hellere end gerne. Hos LAZZAWEB er vi dedikerede til at levere målrettede og effektive Google Ads-kampagner. Vores Ads-eksperter har dybdegående viden om annoncering på Google og har arbejdet med kunder fra en bred vifte af brancher. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og vores Ads-konsulenter tilpasser deres tilgang til dine specifikke mål og behov.

Men hvad gør vores Ads-eksperter endnu mere bemærkelsesværdige, er deres anerkendte ekspertise. LAZZAWEB er stolt over at have modtaget anerkendelse som "Best Global Integrated Search Agency" ved European Search Awards 2023. Dette bekræfter vores status som et bureau med Ads-eksperter i det absolutte topfelt, der er på forkant med de seneste tendenser og bedste praksis inden for digital markedsføring.

Når du samarbejder med vores prisvindende Ads-konsulenter, drager du fordel af deres erfaring og viden om at skabe effektfulde kampagner i konkurrenceprægede markeder. Uanset om du ønsker at øge din online synlighed, forbedre din konverteringsrate eller optimere din annoncebudgettering, kan vores Ads-specialister hjælpe dig med at opnå imponerende resultater.

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Vores Ads-specialister baner vejen for profitabel vækst 

Når du vælger LAZZAWEB til at varetage din virksomheds Google Ads-setup, får du tilknyttet en fast Ads-konsulent, der er klar til at dykke ned i din eksisterende annonceringsstrategi. Og herfra er det kun en vej – mod succes! Din konsulent vil lægge sig i selen for at forvandle din annonceringsinvestering til en kilde for solid og profitabel vækst. 

Vores Ads-specialister besidder ekspertise til en bred vifte af annonceformer, lige fra målrettede søgekampagner, der sætter din virksomhed forrest i søgeresultaterne, til engagerende displayannoncer, som fanger dine potentielle kunders opmærksomhed. Men hvad der adskiller os fra nogle andre Ads-bureauer er vores skræddersyede tilgang til arbejdet med din virksomhed. Vi begynder med en grundig analyse af din eksisterende annonceringsstrategi, hvor vores Ads-konsulent vil identificere styrker, svagheder og muligheder for forbedring. Dette drøfter vi med dig som virksomhedssejer eller -repræsentant og justerer strategien, så den imødekommer specifikke mål og behov. Så hvad end du ønsker at øge trafikken til din hjemmeside, forbedre konverteringsraten eller optimere dit annoncebudget, er vores Ads-konsulenter parate til at implementere ændringer, der vil generere kraftfulde resultater.

Google specialister
Premier Partner 2023 workshop

Vil du opnå banebrydende resultater? Kontakt os i dag

Vores Ads-specialister er på forkant med udviklingen og udtænker strategier, opsætter og optimerer annoncer hver eneste dag. De arbejder med en passion for faget og en tilgang, der er forankret i data og gennemtestede frameworks. Dette fundament sikrer dig, at du med hjælp til Ads via LAZZAWEB træder ind i et samarbejde, hvor banebrydende resultater er standarden. Resultater, som tidligere har været uopnåelige, bliver nu din realitet med vores kompetente Google Ads-konsulenter.

Uanset om din målsætning er at øge konverteringer, skabe mere trafik til din hjemmeside eller opnå bedre eksponering af dit brand, står vores Ads-eksperter klar. De er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål og skabe imponerende resultater. Så hvis du søger en Ads-ekspert, der kan tage din Google Ads-annoncering til det næste niveau, så tøv ikke med at kontakte LAZZAWEB i dag. Lad os vise dig, hvordan vores Ads-specialister kan styrke din online tilstedeværelse og generere imponerende resultater. Sammen skaber vi en vej til succes, der er baseret på data og drevet af kompetence.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

Google Marketing PowerPartner framework

Google Marketing PowerPartner: Få professionel Ads-rådgivning

Vores ekspertise begrænser sig ikke kun til udførelse. Hos LAZZAWEB er vi også din værdifulde sparringspartner. Vi tilbyder professionel Ads-rådgivning, hvor vi styrker jeres inhouse-team gennem adgang til ekspertise og strategisk sparring inden for Google Ads og SEO. Vores Head of PPC/SEO og senior specialister kan blive en integreret del af jeres team, arbejde side om side med jer og dele vores førsteklasses viden og brancheførende Google-synergier for at maksimere jeres online tilstedeværelse.

Vores erfaring spænder over mere end tusind Google-setups. Dette giver os den nødvendige indsigt til at vide, hvad der fungerer inden for din specifikke branche, og vigtigst af alt, hvad der ikke gør. Med os som jeres Google Marketing PowerPartner er I på vej mod banebrydende resultater, der er baseret på solid erfaring og konkret viden.

Mød dine Google Ads-specialister

Lasse Knudsen

Head of PPC & Partner

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist
& Associated Partner

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Martin Jensen

Senior Paid Search Specialist

Joachim Stenskrog

Team Lead & Senior Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Jakob Foldager

Paid Search Specialist

Jeg er datadrevet, og træffer derfor langt de fleste af mine beslutninger baseret på data. Det der ikke virker, kan slukkes for eller justeres på og testes igen. På den måde, er jeg sikker på ikke at bruge annoncekroner på det, der ikke skaber resultater.

Lasse Skovmand Jensen

Paid Search Specialist

Jeg er en resultatorienteret og målrettet person, som er meget passioneret omkring digital marketing, hvor det at skabe gode resultater og succes for kunderne er en af drivkræfterne i min dagligdag.

Lars Thoning Dybro

Paid Search Specialist

Som ekstremt problemløsende, så er der ikke noget federe end at have hånden på kogepladen. At se hvordan ens tiltag i Google Ads og proaktive råd kan påvirke en virksomheds top- og bundlinje motiverer mig meget.

Mikkel Frederiksen

Paid Search Specialist

Jeg elsker at kunne skabe performance og vækst i fælleskab med mine kunder! For mig er det vigtigt med tæt dialog med kunden, da et stærkt og tæt samarbejde oftest bidrager til at løfte resultaterne til nye højder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Amalie Blenner

Paid Search Specialist

Som Google Ads-specialist er min daglige motivation at forbedre mine kunders performance. Jeg går til de daglige opgaver med et resultatorienteret fokus og samtidig med tårn høje forventninger til mig selv og samarbejdet med mine kunder.
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.