Vores specialer. Jeres succes.

Joomla SEO

Joomla! er en gratis, open source CMS platform, med et utal af tilføjelser til netop din webløsning. Joomla! er en anerkendt CMS platform, netop på grund af de mange muligheder for modulering og tilpasning. Platformen er dog også kendt for at være lidt mere teknisk end nogle af de andre platforme på markedet, men det begrænser ikke Joomla!s brugervenlighed, selvom indlæringskurven kan være lidt stejl.

Søgemaskineoptimering af Joomla

Joomla! har den ulempe af at være svær at anvende i starten, men den opvejer det dog med alle de funktioner og moduler som platformen har. I konkurrence med de andre platforme på markedet, kan Joomla! prale med at have over middel kode kvalitet. Det er normalt ikke noget man tænker på, hvis ikke man er programmør, men god kodning på ens moduler betyder at der altid vil være en hvis sikkerhed og kvalitet som man kan forvente.

Hvis man overvejer at bruge Joomla! til sin webløsning, kan man forvente at skulle yde lidt ekstra indenfor søgemaskineoptimering, men Joomla! arbejder altid på at gøre platformen bedre, og mere brugervenlig. Der er her for det meste at snakke om onpage SEO, og det kan virke som noget af en opgave at påtage sig. Joomla! har dog et stort udvalg af ekstra moduler og plugins, som er specifikt skabt til at hjælpe med at håndtere SEO, som vil gøre hele processen nemmere og mere overskuelig.

Vi, her hos LAZZAWEB, kan hjælpe dig og din virksomhed med at få optimeret jeres hjemmeside, såfremt I bruger Joomla! eller ønsker at bruge platformen. Vi har et væld af god erfaring om søgemaskineoptimering, som kun kan være en fordel, såfremt I ønsker at ligge bedre i de forskellige søgemaskiner.

Det siger vores kunder

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?