Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

Joomla SEO

Joomla! er en gratis, open source CMS platform, med et utal af tilføjelser til netop din webløsning. Joomla! er en anerkendt CMS platform, netop på grund af de mange muligheder for modulering og tilpasning. Platformen er dog også kendt for at være lidt mere teknisk end nogle af de andre platforme på markedet, men det begrænser ikke Joomla!s brugervenlighed, selvom indlæringskurven kan være lidt stejl.
Tal med en specialist

Søgemaskineoptimering af Joomla

Joomla! har den ulempe af at være svær at anvende i starten, men den opvejer det dog med alle de funktioner og moduler som platformen har. I konkurrence med de andre platforme på markedet, kan Joomla! prale med at have over middel kode kvalitet. Det er normalt ikke noget man tænker på, hvis ikke man er programmør, men god kodning på ens moduler betyder at der altid vil være en hvis sikkerhed og kvalitet som man kan forvente.

Hvis man overvejer at bruge Joomla! til sin webløsning, kan man forvente at skulle yde lidt ekstra indenfor søgemaskineoptimering, men Joomla! arbejder altid på at gøre platformen bedre, og mere brugervenlig. Der er her for det meste at snakke om onpage SEO, og det kan virke som noget af en opgave at påtage sig. Joomla! har dog et stort udvalg af ekstra moduler og plugins, som er specifikt skabt til at hjælpe med at håndtere SEO, som vil gøre hele processen nemmere og mere overskuelig.

Vi, her hos LAZZAWEB, kan hjælpe dig og din virksomhed med at få optimeret jeres hjemmeside, såfremt I bruger Joomla! eller ønsker at bruge platformen. Vi har et væld af god erfaring om søgemaskineoptimering, som kun kan være en fordel, såfremt I ønsker at ligge bedre i de forskellige søgemaskiner.

Det siger vores kunder

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

LAZZAWEB has been good at challenging our plans. They are skilled, and have the same values as us. With LAZZAWEB, we have a close contact, and we have come two steps closer to a partner.

Morten Kjær

Luksusbaby

I will definitely recommend LAZZAWEB to others, due to their very proactive work, we have experienced. It almost speaks for itself when you have created such good results. It just can not be denied.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

From the start, our partnership with LAZZAWEB has been very professional. There is no doubt that they are really passionate about what they do. We use LAZZAWEB for both SEO and Google Ads. LAZZAWEB are very proactive in relation to increasing our conversion rate. At the same time, we have received some amazing texts that really match our product.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

We always measure partners around three goals: How they report, how they communicate and the quality of their work (in this case: how many customers do we earn) - Here has LAZZAWEB scored max. Likewise, their entire team are always smiling and welcoming at their office, which means a lot to us.

Mike Vestergaard

DIGURA

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist
cross