Få dominans på Google

Joomla SEO

Joomla! er en gratis, open source CMS platform, med et utal af tilføjelser til netop din webløsning. Joomla! er en anerkendt CMS platform, netop på grund af de mange muligheder for modulering og tilpasning. Platformen er dog også kendt for at være lidt mere teknisk end nogle af de andre platforme på markedet, men det begrænser ikke Joomla!s brugervenlighed, selvom indlæringskurven kan være lidt stejl.
Tal med en specialist

Søgemaskineoptimering af Joomla

Joomla! har den ulempe af at være svær at anvende i starten, men den opvejer det dog med alle de funktioner og moduler som platformen har. I konkurrence med de andre platforme på markedet, kan Joomla! prale med at have over middel kode kvalitet. Det er normalt ikke noget man tænker på, hvis ikke man er programmør, men god kodning på ens moduler betyder at der altid vil være en hvis sikkerhed og kvalitet som man kan forvente.

Hvis man overvejer at bruge Joomla! til sin webløsning, kan man forvente at skulle yde lidt ekstra indenfor søgemaskineoptimering, men Joomla! arbejder altid på at gøre platformen bedre, og mere brugervenlig. Der er her for det meste at snakke om onpage SEO, og det kan virke som noget af en opgave at påtage sig. Joomla! har dog et stort udvalg af ekstra moduler og plugins, som er specifikt skabt til at hjælpe med at håndtere SEO, som vil gøre hele processen nemmere og mere overskuelig.

Vi, her hos LAZZAWEB, kan hjælpe dig og din virksomhed med at få optimeret jeres hjemmeside, såfremt I bruger Joomla! eller ønsker at bruge platformen. Vi har et væld af god erfaring om søgemaskineoptimering, som kun kan være en fordel, såfremt I ønsker at ligge bedre i de forskellige søgemaskiner.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross