Vores specialer. Jeres succes.

Magento SEO

Magento er et af de mest populære CMS (Content Management System) systemer, både i Danmark og internationalt, som benyttes til e-commerce brug. Magento har mange funktioner, og det giver systemet muligheden for at kunne tilpasses unikt til enhver webshop.

Søgemaskineoptimering i Magento

Netop fordi Magento kan unikt tilpasses til hvad end man har behov for, kan man optimere systemet, så meget som man nu har behov for. Magento, selve firmaet bag systemet, udvikler kontinuerligt på det, så man kan forvente endnu bedre optimeringsmuligheder.

Da Magento er open source, betyder det, at der bliver udviklet mange moduler til systemet, som hver især eksisterer for at opfylde en mangel. Det betyder også, at det endelige produkt er jeres; ingen andre har en opsætning præcis magen til jeres.

Magento bringer mange muligheder med sig, også i forhold til SEO. Som alt andet SEO, så kræver det hårdt arbejde at fremme ens synlighed i søgemaskiner, men Magento er kendt for at nemt at arbejde med onpage SEO.

Magento er også anerkendt over hele verdenen, hvilket giver en fordel, da Google bedre kan lide at associere sig selv med anerkendte CMS systemer.

Der vil altid være fordele og ulemper ved ethvert system, men med vores kendskab til Magento, kan I trygt overlade jeres SEO i vore hænder. Vi stræber efter at skræddersy en løsning til netop jeres virksomhed, uanset størrelse. Vores speciale. Din succes.

Vi, her hos LAZZAWEB, kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis I benytter jer af Magento, og hvis I har yderligere spørgsmål så må I endelig kontakte os.

Hvis I benytter jer af Magento i jeres virksomhed, kan vi, her hos LAZZAWEB, hjælpe med opsætning af SEO, så I kan få det bedste ud af Magento.

Magento logo

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?