Få dominans på Google

Magento SEO

Magento er et af de mest populære CMS (Content Management System) systemer, både i Danmark og internationalt, som benyttes til e-commerce brug. Magento har mange funktioner, og det giver systemet muligheden for at kunne tilpasses unikt til enhver webshop.
Tal med en specialist

Søgemaskineoptimering i Magento

Netop fordi Magento kan unikt tilpasses til hvad end man har behov for, kan man optimere systemet, så meget som man nu har behov for. Magento, selve firmaet bag systemet, udvikler kontinuerligt på det, så man kan forvente endnu bedre optimeringsmuligheder.

Da Magento er open source, betyder det, at der bliver udviklet mange moduler til systemet, som hver især eksisterer for at opfylde en mangel. Det betyder også, at det endelige produkt er jeres; ingen andre har en opsætning præcis magen til jeres.

Magento bringer mange muligheder med sig, også i forhold til SEO. Som alt andet SEO, så kræver det hårdt arbejde at fremme ens synlighed i søgemaskiner, men Magento er kendt for at nemt at arbejde med onpage SEO.

Magento er også anerkendt over hele verdenen, hvilket giver en fordel, da Google bedre kan lide at associere sig selv med anerkendte CMS systemer.

Der vil altid være fordele og ulemper ved ethvert system, men med vores kendskab til Magento, kan I trygt overlade jeres SEO i vore hænder. Vi stræber efter at skræddersy en løsning til netop jeres virksomhed, uanset størrelse. Vores speciale. Din succes.

Vi, her hos LAZZAWEB, kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis I benytter jer af Magento, og hvis I har yderligere spørgsmål så må I endelig kontakte os.

Hvis I benytter jer af Magento i jeres virksomhed, kan vi, her hos LAZZAWEB, hjælpe med opsætning af SEO, så I kan få det bedste ud af Magento.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross