Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et DoFollow Link?

Et DoFollow-link er et hyperlink, der tillader søgemaskiner at følge linket. Det betyder, at søgemaskiner vil følge linket og indeksere det linkede websted. Dette er i modsætning til et “NoFollow” link, hvor søgemaskiner ignorerer linket, og det linkede websted ikke vil blive indekseret.

Læsetid: 1 minut

DoFollow Link definition

Et DoFollow-link er et link, der tillader Google og andre søgemaskiner at linke til din hjemmeside. Dette betyder, at søgemaskiner vil følge linket og tage det med i deres indeksering af hjemmesiden. DoFollow-links er derfor vigtige for at sikre, at en hjemmeside bliver fundet og rangeret højt af søgemaskiner.

Hvordan bruges DoFollow Link?

Et DoFollow-link er en hyperlink, der ikke har rel=”nofollow” attributten i HTML-koden. Dette betyder, at søgemaskiner vil følge linket, og inkludere destinationen af linket i deres indekser. DoFollow-links er almindelige links, og derfor er de fleste links på internettet DoFollow-links.

Et DoFollow-link er en god måde at få trafik til din hjemmeside. Hvis du har en hjemmeside, der indeholder nyttigt indhold, kan andre hjemmesider linke til din hjemmeside ved hjælp af et DoFollow-link. Søgemaskiner vil registrere disse DoFollow-links, og hvis der er mange DoFollow-links til en hjemmeside, kan dette føre til en højere placering i søgeresultaterne.

DoFollow-links er også en god måde at bygge relationer på internettet. Hvis du linker til en hjemmeside, der er relevant for dit eget indhold, viser du, at du anerkender deres indhold og mener, at det er værd at læse. Dette kan hjælpe med at bygge et forhold til ejeren af den anden hjemmeside, hvilket kan være nyttigt, hvis du senere ønsker at bede dem om at link til dit eget indhold.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.