Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Direkte trafik?

Direkte trafik er al trafik, der kommer direkte til et website, enten via en browser eller et link, der omdirigerer til webstedet. Direkte trafik kan også referere til den enkelte, der besøger et website uden at have fulgt et link eller søgt på nogen søgemaskine.

Læsetid: 1 minut

Direkte trafik definition

Direkte trafik er trafik, der kommer direkte til din hjemmeside uden at have været på andre hjemmesider først. Dette kan ske ved, at en bruger skriver din hjemmeside-adresse direkte ind i sin browser, eller ved at klikke på et link fra en anden hjemmeside, der linker direkte til din hjemmeside. Direkte trafik er ofte en god måde at måle hvor godt dit brand er kendt, da brugerne typisk kun kommer direkte til din hjemmeside, hvis de enten allerede kender til det, eller hvis de har set dit brand et andet sted.

Hvordan bruges Direkte trafik?

Direkte trafik bruges normalt, når man vil have trafik fra et bestemt land eller en bestemt region. For eksempel, hvis man vil have trafik fra USA, kan man bruge direkte trafik til at målrette annoncer til folk i USA. På samme måde, hvis man vil have trafik fra en bestemt region i et land, kan man bruge direkte trafik til at målrette annoncer til folk i denne region.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.