Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Middle of the Funnel?

Den midterste del af tragten, hvor trafikken bliver mindre og kunden begynder at engagere sig mere i produktet/brandet. Det er her, at virksomhederne begynder at konvertere kunden til en betalende kunde.

Læsetid: 2 minutter

Middle of the Funnel definition

Middle of the Funnel (MoFu) er den proces, som virksomheder bruger til at konvertere deres potentielle kunder i kunder. Det er den fase, hvor kunden er bekendt med virksomheden og dens produkter / services, og er interesseret i at lære mere. For at konvertere en kunde i denne fase, skal virksomhederne tilbyde relevante og nyttige oplysninger, der hjælper kunden med at træffe en beslutning.

Hvordan bruges Middle of the Funnel?

Middle of the Funnel (MoFu) er den del af marketingstrategien, der fokuserer på at fastholde og udvikle et forhold til kunden. Dette omfatter aktiviteter såsom e-mail-marketing, re-marketing og content marketing. Formålet med MoFu er at fastholde kundens interesse og forhindre, at de springer over til konkurrenterne. For at gøre dette skal MoFu-aktiviteterne være målrettede, personlige og relevante for kunden.

Hvorfor er Middle of the Funnel vigtigt?

I marketing er det ofte svært at få kontakt med kunderne, især hvis man ikke ved, hvordan man skal gribe dem an. Det er her, at Middle of the Funnel (MoFu) kommer ind i billedet.

MoFu er en strategi, der går ud på at fange kundens interesse og fastholde den gennem kontinuerlig kommunikation. På denne måde kan virksomhederne sikre sig, at kunden forbliver interesseret i deres produkt eller service, og at de dermed også er mere tilbøjelige til at købe det.

MoFu er særligt vigtigt for virksomheder, der sælger komplekse produkter eller tjenester, da det ofte tager lang tid at overbevise kunden om, at det er det rigtige valg. Derfor er det vigtigt at have en strategi for, hvordan man kommunikerer med kunden gennem hele processen, så man ikke miste deres interesse.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.