Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Meta titel?

En meta titel er en kort tekst, der beskriver indholdet af en webside eller et dokument. Meta titler bruges ofte til at vise en oversigt over søgeresultater, og de er også vigtige for søgemaskineoptimering. Meta titler bør være korte og præcise, og de bør indeholde de vigtigste nøgleord for den pågældende webside eller det pågældende dokument.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Meta titel?

En meta titel er titlen på en artikel eller et websted, der vises i søgeresultaterne. Meta titlen skal være kort og præcis og skal afspejle indholdet af den side, der linkes til. Meta titlen er en af de faktorer, der tages i betragtning af søgemaskinerne, når de vurderer, hvor relevant et websted er for en given søgning.

Hvordan bruges en Meta titel?

En meta titel er en kort tekst, der vises i søgeresultaterne. Meta titlen giver brugerne et hurtigt overblik over, hvad der er indeholdt på den pågældende side. Derfor er det vigtigt, at meta titlen er kort, præcis og beskrivende. Meta titlen skal afspejle sidens indhold, så brugerne ved, hvad der venter dem, når de klikker på siden. Meta titlen bør ikke overstige 60-70 tegn, da resten af teksten bliver afkortet i søgeresultaterne.

Hvorfor er en Meta titel vigtigt?

Meta titler er en af de faktorer, der har indflydelse på, hvor godt dit website ranker i søgemaskinerne. En god meta titel kan derfor være med til at øge trafikken til dit website.

En meta titel bør være kort og præcis og beskrive indholdet på den pågældende side. Søgemaskinerne lægger vægt på, at meta titlen er relevant for det søgeord, der er søgt på, og at den giver et klart billede af, hvad der er på siden.

Derudover er meta titlen også med til at skabe et førstehåndsindtryk hos brugeren, og derfor bør den også være skrevet på en måde, så den er nem at forstå og giver brugeren lyst til at klikke på siden.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.