Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Page view?

Page view er en metric for, hvor mange gange en given webside er blevet vist. Page views er et almindeligt anvendt metric for trafik på internettet og kan bruges til at vurdere populariteten af ​​en webside. Page views kan også bruges til at estimere indtægter genereret af en webside, da annoncer ofte vises hver gang en side vises.

Læsetid: 1 minut

Page view definition

Page view er en metric, der svarer til det antal gange, en bestemt side vises på en hjemmeside. Page views er en vigtig måling af, hvor trafikken på en hjemmeside kommer fra, og hvor ofte de besøgende ser en bestemt side. Page views er også en af de faktorer, der afgør annonceringspriser på en hjemmeside.

Hvordan bruges Page view?

Page views bruges typisk af websteder til at få et overblik over, hvilke sider der er de mest populære, og hvor meget trafik de får.

Hvorfor er Page viewes vigtige?

Page views er vigtigt fordi det viser os hvor mange gange en side er blevet vist. Dette kan hjælpe os med at finde ud af hvor populær en side er, og hvor mange der faktisk ser den. Dette er især vigtigt for virksomheder og websteder, der ønsker at tiltrække flere kunder eller brugere. Hvis en side har en høj page view, kan dette være et tegn på, at den er interessant og nyttig, og at folk gerne vil se den igen.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.