Få dominans på Google
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Pop-up ads?

En pop-up-reklame er en reklame, der vises i et nyt vindue, der åbnes over en hjemmeside eller et program. De fleste pop-up-reklamer vises, når du besøger et websted eller åbner et program. Nogle gange kan pop-up-reklamer vises, selv når du ikke åbner et program eller besøger et websted.

Læsetid: 1 minut

Pop-up ads definition

En Pop-up ad er en form for online annonce, der åbner sig i et nyt vindue eller browser-tab, når man besøger en hjemmeside. Pop-up-annoncer er ofte annoncer for et bestemt tilbud eller produkt, og de kan være meget irriterende for brugerne. Pop-up-blokkere er et program, der kan installeres i browseren for at blokere disse annoncer.

Hvordan bruges Pop-up ads?

Pop-up-annoncer er en type online-annonce, der vises i et nyt webbrowser-vindue eller i et andet program, der kører på en computer. Pop-up-annoncer kan være forstyrrende for brugeren, og mange browsere har indbyggede funktioner, der blokerer dem. Pop-up-annoncer kan også indeholde skadelig kode, der kan inficere en computer med malware.

Hvorfor er Pop-up ads vigtige?

Pop-up-annoncer er afgørende for at sikre, at hjemmesider kan tjene penge. De fleste hjemmesider, der viser pop-up-annoncer, er gratis at bruge for brugerne, og det er kun fordi pop-up-annoncerne gør det muligt for hjemmesiderne at tjene penge, at de kan tilbyde deres indhold gratis. Pop-up-annoncer er derfor afgørende for at sikre, at der er gratis indhold på internettet.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.