Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Pop-up ads?

En pop-up-reklame er en reklame, der vises i et nyt vindue, der åbnes over en hjemmeside eller et program. De fleste pop-up-reklamer vises, når du besøger et websted eller åbner et program. Nogle gange kan pop-up-reklamer vises, selv når du ikke åbner et program eller besøger et websted.

Læsetid: 1 minut

Pop-up ads definition

En Pop-up ad er en form for online annonce, der åbner sig i et nyt vindue eller browser-tab, når man besøger en hjemmeside. Pop-up-annoncer er ofte annoncer for et bestemt tilbud eller produkt, og de kan være meget irriterende for brugerne. Pop-up-blokkere er et program, der kan installeres i browseren for at blokere disse annoncer.

Hvordan bruges Pop-up ads?

Pop-up-annoncer er en type online-annonce, der vises i et nyt webbrowser-vindue eller i et andet program, der kører på en computer. Pop-up-annoncer kan være forstyrrende for brugeren, og mange browsere har indbyggede funktioner, der blokerer dem. Pop-up-annoncer kan også indeholde skadelig kode, der kan inficere en computer med malware.

Hvorfor er Pop-up ads vigtige?

Pop-up-annoncer er afgørende for at sikre, at hjemmesider kan tjene penge. De fleste hjemmesider, der viser pop-up-annoncer, er gratis at bruge for brugerne, og det er kun fordi pop-up-annoncerne gør det muligt for hjemmesiderne at tjene penge, at de kan tilbyde deres indhold gratis. Pop-up-annoncer er derfor afgørende for at sikre, at der er gratis indhold på internettet.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.