Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Referral Traffic?

Referral trafik er den trafik, der kommer til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Når en bruger klikker på en hyperlink fra en anden hjemmeside og bliver sendt til din hjemmeside, kaldes dette for referral trafik. Referral trafik kan også komme fra søgemaskiner, hvis de linker til din hjemmeside.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Referral Traffic?

Referral traffic er trafik, der kommer til en hjemmeside fra andre hjemmesider, der linker til den. Dette er en af de mest almindelige former for website-trafik og kan have en positiv indvirkning på SEO. Referral traffic kan også hjælpe med at øge brandbekendtskab og generere flere leads og salg.

Hvordan bruges Referral Traffic?

Referral Traffic kan bruges på flere forskellige måder. Den mest almindelige måde er ved at bruge den som en trafikkilde til en hjemmeside eller blog. Dette kan gøres ved at tilføje en link til hjemmesiden eller bloggen i signaturen på et forum eller andet sted, hvor man har mulighed for at linke til andre hjemmesider. Når andre brugere klikker på linket, vil de blive sendt til hjemmesiden eller bloggen, og dermed øge trafikken.

Referral Traffic kan også bruges til at øge trafikken til en online butik. Dette kan gøres ved at tilføje en link til butikken i signaturen på et forum eller andet sted, hvor man har mulighed for at linke til andre hjemmesider. Når andre brugere klikker på linket, vil de blive sendt til butikken, og dermed øge trafikken.

Referral Traffic kan endvidere bruges til at øge trafikken til en online tjeneste. Dette kan gøres ved at tilføje en link til tjenesten i signaturen på et forum eller andet sted, hvor man har mulighed for at linke til andre hjemmesider. Når andre brugere klikker på linket, vil de blive sendt til tjenesten, og dermed øge trafikken.

Hvorfor er Referral Traffic vigtigt?

Referral Traffic er vigtigt fordi det viser os, hvor vores trafik kommer fra. Dette er især vigtigt, når vi forsøger at målrette vores marketingkampagner. Det giver os også mulighed for at se, hvilke sider der linkage til vores egen hjemmeside, og hvilket indhold der sendes mest trafik til.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.