Vores specialer. Jeres succes.

Brugervenlighed, identitet og høj konverteringsrate

Vi er specialister i WordPress-hjemmesider og skaber unikke løsninger til jeres virksomhed i premium kvalitet. Det er jeres garanti for, at hjemmesiden er sat korrekt op, og at fundamentet følger Googles retningslinjer.

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

 • En specialdesignet løsning, der skaber engagement og konverteringer.
 • Marketingdrevet tilgang til webudvikling og digitalt design.
 • Høj erfaring inden for brugervenlighed og konverteringsoptimering.
 • Højt sparringsniveau i et samarbejde.

Google-specialister står bag

Vi har mange års erfaring med at udnytte de muligheder, som WordPress rummer, til jeres fordel. Det drejer sig om design, funktionalitet og performance på Google.

Investeringen i en funktionel, hastighedsoptimeret og konverterende hjemmeside kan hurtigt tjene sig selv ind og blive en profitabel investering for jer i løbet af kort tid.

Et webbureau med et dedikeret team af Google-specialister bag sig

Vi laver hjemmesider, der er klar til at levere gode resultater fra starten, da hver eneste medarbejder på vores hold foretager en grundig kvalitetssikring inden lancering.

Effektive hjemmesideløsninger med høj brugervenlighed

Helt fra den indledende sparring til design- og udviklingsfasen har vi fokus på at skabe en høj konverteringsrate, så besøgende på jeres hjemmeside kan blive til engagerede kunder.

100% unikt design

Hos LAZZAWEB laver vi ikke standardiserede samlebåndsløsninger. Vi udarbejder et unikt design til jeres hjemmeside og skaber en identitet rettet mod jeres specifikke målgruppe.

Få 8 tips til at fordoble jeres konverteringer

I dette whitepaper viser vi, hvordan I potentielt kan fordoble jeres
konverteringer uden at bruge én krone mere på markedsføring.

Vi ser oftest, at det største fokus for marketingansvarlige omhandler at skabe relevant trafik til websitet. Det er oftest dyrt, så hvorfor ikke starte hvor I kan få størst effekt for få ressourcer – ved at gøre jeres website til den perfekte salgsmaskine.

  Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

  8 tips til konverteringsoptimering

  Få 8 tips til at fordoble jeres konverteringer

  8 tips til konverteringsoptimering

  I dette whitepaper viser vi, hvordan I potentielt kan fordoble jeres
  konverteringer uden at bruge én krone mere på markedsføring.

  Vi ser oftest, at det største fokus for marketingansvarlige omhandler at skabe relevant trafik til websitet. Det er oftest dyrt, så hvorfor ikke starte hvor I kan få størst effekt for få ressourcer – ved at gøre jeres website til den perfekte salgsmaskine.

   Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

   Mobilen i fokus

   Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.
   Fact: Google er ansvarlig for 96 % af al søgetrafik, der kommer fra en mobil enhed.

   PL & Partners bruger LAZZAWEB til WordPress

   Se case video

   LAZZAWEB-processen

   Hvem?

   Vi er et team med en stærk faglig baggrund inden for design og webudvikling, som vi omsætter til unikke WordPress-hjemmesider.

   Hvad?

   Vi leverer identitetsskabende og brugervenlige hjemmesideløsninger, og gennem vores serviceaftale kan vi administrere jeres side og yde teknisk support.

   Hvordan?

   Vores forskellige specialister i design, salg og udvikling tager sig af de enkelte led i processen, der altid har jeres virksomheds succes for øje.

   Unikt kontrolrum

   Der er flere webbureauer, der kan lave hjemmesider, som er tilpasset modtageren. Hos LAZZAWEB får du dog en skræddersyet hjemmesideløsning, hvor brugervenligheden peger i begge retninger.

   Vi har fokus på alle brugere af systemet. Det gælder, når jeres budskaber skal formidles til den rette modtager. Vi sørger også for at tilrettelægge maskinrummet bagved, så det giver bedst mening for jer.

   Blandt andet ved hjælp af unikke custom fields har I selv let og problemfri adgang til at lægge materiale op på jeres hjemmeside samtidig med, at indholdet automatisk tilpasser sig det overordnede design på siden.

   Personlig og effektiv kundesupport

   Med vores serviceaftale er I aldrig på egen hånd med jeres hjemmeside. Her kan I trygt overlade det tekniske arbejde til os.

   100 % brugervenlig kontrol

   Vi har fokus på jer, der skal arbejde med hjemmesiden hver dag. I har fuld kontrol, og kan nemt ændre tekst og billeder i systemet.

   Professionel, sikker og hurtig webdrift

   Jeres hjemmeside holder aldrig fri. Med vores serviceaftale får I derfor hurtig webhosting med den bedste stabilitet i landet.

   LAZZAWEB Serviceaftale

   Med vores serviceaftale til WordPress har I en fast samarbejdspartner, der overvåger og opdaterer jeres hjemmeside. Vi er altid klar til at reagere, hvis der skulle opstå uforudsete problemer og uhensigtsmæssigheder, I ikke har kontrol over.

   På den måde behøver I ikke selv at bruge værdifuld tid på den ressourcekrævende opgave, det er at holde jeres effektive salgsværktøj aktivt. Det giver jer en maksimal perfomance og en nødvendig sikkerhed omkring jeres værdifulde data.

   Det siger vores kunder

   Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

   Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

   Lene Madsen

   Medie- og webansvarlig

   Color Line Denmark

   LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

   Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

   Andreas Larsen

   Forstander

   Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

   Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

   Stine Møgelvang Mogensen

   Marketing Coordinator

   Nordcad System A/S

   LAZZAWEB har vist sig at være en rigtig god udviklingspartner, som har udviklet vores design. Websitet følger både Googles retningslinjer, og konverterer bedre. Hele projektledelsen af udviklingen har fungeret rigtig godt, og jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele processen. Jeg kan klart anbefale LAZZAWEB til WordPress.

   Kristian Larsen

   CMO

   PL & Partners A/S

   Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

   Andreas Lindholm

   Tidl. Salgschef

   Fleasing

   98% af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

   77% har fået leveret tidligere end aftalte deadline eller på deadline.

   Mød din webspecialist

   Mathias Schjøtt

   Head of WEB

   Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

   Izabella Madsen

   Junior Webudvikler

   Da jeg godt kan lide at se de visuelle resultater af mit arbejde, ligger min passion inden for frontend udvikling. Jeg brænder for at skabe og realisere brugervenlige webløsninger for kunderne såvel som brugerne af hjemmesiden. Jeg er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

   Frederik Balslev

   Freelance Digital Designer

   Jeg leverer unikke webdesigns med modtageren i fokus.

   Vores tilgang som
   WordPress-bureau

   De hjemmesider, vi udvikler på WordPress-platformen, er meget mere end blot et behageligt design. Hos LAZZAWEB er vi et webbureau i Aalborg bestående af et helt team af eksperter, der udvikler hjemmesider, som afspejler jeres identitet i et effektivt og tidssvarende design. Selv efter lanceringen af jeres nye hjemmeside er vi der for jer, når I har brug for teknisk hjælp eller sparring om nye muligheder. Her får I en løsning, der letter jeres arbejdsbyrde og ikke stiller krav til jeres tekniske forståelse.

   Der findes utallige WordPress-bureauer, som lever af at finde skabeloner på nettet, som de efterfølgende tilpasser for at få den til at passe sådan nogenlunde til deres kunder.

   Sådan arbejder vi ikke hos LAZZAWEB.

   Vi er et seriøst webbureau, som tager vores kunder og ikke mindst vores kunders virksomhed dybt seriøst. Det gør vi indledningsvis ved at lytte til jeres behov og at afdække, hvem jeres målgruppe er, og hvad det er for et udbytte, I går efter at få ud af jeres nye hjemmesideløsning. Først når det er på plads, går vores dedikerede designer i gang med at udarbejde et unikt designforslag, som altid har det underliggende formål at skabe værdi for jer og resultater, der kan ses på bundlinjen.

    

   Optimeret til at konvertere

   I alle de discipliner vi arbejder med i LAZZAWEB, har vi fokus på konverteringer og vækst. Det afspejler sig derfor også i vores webafdeling, der bakkes op af et stort team af erfarne specialister i digital markedsføring, som altid har til opgave at sikre, at jeres hjemmeside performer til det yderste ved at trække nye kunder ind via organisk SEO og optimere muligheden for, at den ekstra trafik også skaber nye konverteringer. Alle vores hjemmesideløsninger er således en effektiv salgsplatform – en katalysator for jeres vækst, hvori der ikke er overladt noget som helst til tilfældighederne. Det betyder også, at vores hjemmesider er lynhurtige, optimeret til visning på mobile enheder og 100 % fri for kommunikativ støj.

    

   Hvorfor vælge WordPress?

   Valget af WordPress som platform er baseret på de muligheder, det giver jer som virksomhedsejere. Den hjemmeside, vi kan bygge til jer, hviler på verdens mest udbredte CMS, der har undergået utallige forbedringer gennem årene. Således er WordPress i dag et af de mest brugervenlige systemer overhovedet. Det giver os mulighed for at konstruere en løsning, der taler direkte til jeres kunder og samtidig giver os mulighed for at tilrettelægge det perfekte maskinrum til jer, hvor opdateringer af tekst, billeder og nyheden på jeres hjemmeside bliver så let som en leg.

   Gå ind og se eksempler på vores unikke hjemmesideløsninger på vores caseside, hvor vi highlighter et udvalg af vores seneste værker.