Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

Få en unik premium hjemmeside i WordPress

Vi er specialister i WordPress-hjemmesider og skaber unikke løsninger til jeres virksomhed i højeste kvalitet.

Som dedikeret Google-bureau udvikler og designer vi altid hjemmesider ud fra Googles standarder.
Tal med en specialist

Afspil video

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • Søgemaskinevenlige websites, der følger Googles retningslinjer
  • En specialdesignet løsning, der skaber engagement og konverteringer
  • Stor erfaring inden for brugervenlighed og konverteringsoptimering
  • Højt sparringsniveau i et samarbejde mellem os og jer

Google-specialister står bag webløsningen

Vores specialister fokuserer på Google. Derfor garanterer vi, at vores udviklerteam opsætter hjemmesiden teknisk korrekt, og at fundamentet følger Googles retningslinjer.

Investeringen i en funktionel, hastighedsoptimeret og konverterende hjemmeside kan hurtigt tjene sig selv ind og blive en profitabel investering.
Et dedikeret team af Google-specialister står bag
Vi laver hjemmesider, der er klar til at levere gode resultater fra begyndelsen. Det tør vi love, fordi hver eneste medarbejder på vores hold foretager en grundig kvalitetssikring inden lancering.
Effektive hjemmesideløsninger med høj brugervenlighed
Helt fra den indledende sparring til design- og udviklingsfasen har vi fokus på at skabe en høj konverteringsrate, så besøgende på jeres hjemmeside kan blive til engagerede kunder.
100% unikt design
Hos LAZZAWEB gør vi os ikke i standardiserede samlebåndsløsninger. Vi udarbejder et unikt design til jeres hjemmeside og skaber en identitet rettet mod jeres specifikke målgruppe.

Få 8 tips til at fordoble jeres konverteringer

I dette whitepaper viser vi, hvordan I potentielt kan fordoble jeres konverteringer uden at bruge én krone mere på markedsføring.

Vi ser oftest, at det største fokus for marketingansvarlige er rettet mod at skabe relevant trafik til websitet. Det er oftest dyrt, så hvorfor ikke starte, hvor I kan få størst effekt for få ressourcer – ved at gøre jeres website til den perfekte salgsmaskine.

Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

Mobilen i fokus

Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.
Fact: Google er ansvarlig for 96 % af al søgetrafik, der kommer fra en mobil enhed.

Nordcad Systems nye website er den perfekte salgsmaskine

Se case-video

LAZZAWEB-processen

Hvem?

Vi er et team med en stærk faglig baggrund inden for design og webudvikling, som vi omsætter til unikke WordPress-hjemmesider.

Hvad?

Vi leverer identitetsskabende og brugervenlige hjemmesideløsninger, og gennem vores serviceaftale kan vi administrere jeres side og yde teknisk support.

Hvordan?

Vores forskellige specialister i design, salg og udvikling tager sig af de enkelte led i processen, der altid har jeres virksomheds succes for øje.

Dynamisk hjemmesideløsning

Det er vigtigt for os, at I ikke får en fastlåst og statisk løsning, når I vælger at samarbejde med os om en ny hjemmeside.

Se det lidt som at bygge et hus: Vi bygger huset sammen med jer, hvorefter I får nøglen, og huset er jeres. Det skal være let for jer at tilpasse indretningen, som I ønsker, og som nye behov opstår. I skal kort sagt have fuld kontrol over jeres egen hjemmeside.

Derfor får I en dynamisk hjemmesideløsning, som er let for jer at opdatere og ændre, hvis I skulle få brug for det.

Unikt kontrolrum

Der er flere webbureauer, der kan lave hjemmesider, som er tilpasset modtageren. Hos LAZZAWEB får du en skræddersyet hjemmesideløsning, hvor der også er fokus på brugervenligheden for dig, der skal drifte webløsningen.

Vi har fokus på alle brugere af systemet og sørger for at tilrettelægge maskinrummet bagved, så det giver bedst mening for jer.

Det gør vi blandt andet ved hjælp af unikke custom fields og custom post types, så I selv uden besvær kan ændre indholdet på jeres hjemmeside.

Personlig og effektiv kundesupport
Med vores serviceaftale er I aldrig på egen hånd med jeres hjemmeside. Her kan I trygt overlade det tekniske arbejde til os.
100 % brugervenlig kontrol
Vi har fokus på jer, der skal arbejde med hjemmesiden hver dag. I har fuld kontrol, og kan nemt ændre tekst og billeder i systemet.
Professionel, sikker og hurtig webdrift
Jeres hjemmeside holder aldrig fri. Med vores serviceaftale får I derfor hurtig webhosting med den bedste stabilitet i landet.

LAZZAWEB serviceaftale

Med vores serviceaftale til WordPress har I en fast samarbejdspartner, der overvåger og opdaterer jeres hjemmeside. Vi er altid klar til at reagere, hvis der skulle opstå uforudsete problemer og uhensigtsmæssigheder, I ikke har kontrol over.

På den måde behøver I ikke selv at bruge værdifuld tid på den ressourcekrævende opgave, det er at holde jeres effektive salgsværktøj aktivt. Det giver jer maksimal performance og en nødvendig sikkerhed for jeres værdifulde data.

Det siger vores kunder

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Nordcad System A/S

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.
Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andre

Andreas Larsen

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.
Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Color Line Denmark

98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser
77 % har fået leveret tidligere end aftalt deadline eller på deadline.

Mød dine webspecialister

Tal med en specialist

Vores tilgang som WordPress-bureau

De hjemmesider, vi udvikler på WordPress-platformen, er meget mere end blot et behageligt design. LAZZAWEB er et webbureau i Aalborg bestående af et helt team af eksperter, der udvikler hjemmesider, som afspejler jeres identitet i et effektivt og tidssvarende design. Selv efter lanceringen af jeres nye hjemmeside er vi der for jer, når I har brug for teknisk hjælp eller sparring om nye muligheder. Her får I en løsning, der letter jeres arbejdsbyrde og ikke stiller krav til jeres tekniske forståelse.

Der findes utallige WordPress-bureauer, som lever af at finde skabeloner på nettet, som de efterfølgende tilpasser for at få den til at passe sådan nogenlunde til deres kunder.

Sådan arbejder vi ikke hos LAZZAWEB.

Vi er et seriøst webbureau, som også tager vores kunder og ikke mindst vores kunders virksomheder dybt seriøst. Det gør vi indledningsvis ved at lytte til jeres behov og at afdække, hvem jeres målgruppe er, og hvad det er for et udbytte, I går efter at få ud af jeres nye hjemmesideløsning. Først når det er på plads, går vores dedikerede designer i gang med at udarbejde et unikt designforslag, som altid har det underliggende formål at skabe værdi for jer – og resultater, der kan ses på bundlinjen.

 

Optimeret til at konvertere

I alle discipliner, vi arbejder med i LAZZAWEB, har vi fokus på konverteringer og vækst. Det afspejler sig også i vores webafdeling, der bakkes op af et stort team af erfarne specialister i digital markedsføring. Deres opgave er til hver en tid at sikre, at jeres hjemmeside performer til det yderste ved at trække nye kunder ind via organisk SEO og optimere muligheden for, at den ekstra trafik også skaber nye konverteringer. Alle vores hjemmesideløsninger er således en effektiv salgsplatform – en katalysator for jeres vækst, hvori der ikke er overladt noget som helst til tilfældighederne. Det betyder også, at vores hjemmesider er lynhurtige, optimeret til visning på mobile enheder og 100 % fri for kommunikativ støj.

Svar på de hyppigste spørgsmål om vores hjemmesideløsninger

I vores møde med potentielle og nye kunder er der flere spørgsmål, der går igen. Overvejer du at indgå et samarbejde med os og vores dygtige webspecialister, får du måske svar på dine spørgsmål her. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge WordPress?

Fordi WordPress har undergået utallige forbedringer gennem årene og i dag er et af de mest brugervenlige systemer overhovedet.
Det giver os mulighed for at konstruere en løsning, der både taler direkte til jeres kunder og giver os mulighed for at tilrettelægge det perfekte maskinrum til jer, hvor opdatering af tekst, billeder og nyheder bliver let som en leg.

Du kan se eksempler på vores unikke hjemmesideløsninger på vores caseside, hvor vi highlighter et udvalg af de seneste værker.

Laver I skabelon-websites?

Nej. Vi laver ikke billige skabelon-websites.
Det gør vi ikke, fordi vores arbejdsprocesser og slutprodukter er opbygget med et fokus på høj kvalitet. LAZZAWEB leverer udelukkende højkvalitetsprodukter, og for at kunne gøre det har vi valgt udelukkende at tilbyde markedet skræddersyede webdesign og unikke webløsninger.

Kan I levere inden for 29 dage?

Nej. Vi arbejder ikke med korte deadlines.
Vi tager få, eksklusive projekter ind om året for at kunne gå i dybden med vores kunders ønsker og skabe et produkt, som både vi og de kan stå inde for og bliver glade for. Derfor kan vi ikke indgå i et samarbejde, hvor vi skal levere på en kort deadline, som sætter vores dygtige medarbejdere under pres. Med korte deadlines risikerer vi at påvirke kvaliteten, og den går vi ikke på kompromis med.

Hvad koster et website hos LAZZAWEB?

Vores tilbud er sammensat af to dele. Den første del er webdesignet, og den anden del er programmeringen. Vores priser for webdesign starter ved kr. 20.000,-. Priserne for programmeringen fastsættes som en elastisk fastprismodel, der afhænger af antallet af sider og deres funktionalitet.

Vores produkt udgøres af skræddersyede og unikke hjemmesider. Det vil sige, at vi har en erfaren webdesigner på opgaven, der designer hjemmesiden unikt til jer. Herefter sendes opgaven videre til en erfaren webudvikler. Du vil løbende have sparring med en professionel projektkoordinator, der har ansvaret for jeres webprojekt hos os. Den endelige pris afhænger af, hvilke funktioner eller hvor mange sider der skal opsættes. Kontakt os og få indsigt i mulighederne.

Hvorfor vælge et Google-bureau til at lave sit website?

En fordel ved at få et Google-bureau til at udarbejde og lancere sit websiteer, at I kan være trygge ved, at vi har erfaring med SEO, og at I ikke risikerer at tabe dyrebare placeringer i Google. Vores webudviklere er uddannet i at følge Googles retningslinjer og arbejder tæt sammen med vores Google-specialister gennem hele udviklingsarbejdet.

cross