Hjemmesider

Ny hjemmeside skræddersyet til din målgruppe og branche

Lever op til Google’s retningslinjer.
Vi sørger for din hjemmeside er sat korrekt op, og at fundamentet følger Googles retningslinjer. Det er ikke nok med en flot hjemmeside, den skal også være synlig. Derfor sikrer vi dig det bedst mulige fundament for din hjemmeside eller webshop så du er mere synlig på Google og ranker bedre end andre websites, som ikke er teknisk korrekt sat op.

Webhosting, drift og kundesupport.
Gider du ikke teknisk krævende IT – så lad os hjælpe dig. Få en serviceaftale så du aldrig står med det på egen hånd. Du kan istedet bruge tiden på din virksomhed. Vi overvåger din hjemmesides sikkerhed og tager løbende backup.

Kundesupport

Få en serviceaftale i et samarbejde, så du aldrig står på egen hånd.

Fuld kontrol

Du kan selv nemt håndtere alle ordrer, oprette produkter og redigere i indhold.

Søgemaskinevenlig

Vi følger Google’s retningslinjer.

Fuld tilfredshed

Du betaler først når designoplæg er godkendt.

Professionel webdrift

Vi sikrer din hjemmeside en hurtig og driftssikker løsning.

Unikt design

Vi udvikler et unikt design til din webshop.

Sådan virker processen

Opstart
Vi tager en snak om dit projekt. Møde eller telefonsamtale.
Opstartsspørgsmål
Du får vores opstartsspørgsmål. Vi sætter os ind i din virksomheds mål, branche og målgrupper. Vi får indhold, disponeringer m.m.
Design og koncept
Vi begynder designprocessen, og skræddersyer et design der virker til din målgruppe og sætter dig på niveau over konkurrenter.
Design godkendelse
Vi præsenterer design for dig. Når design er 100% som det skal være, så vil vi opsætte design til et funktionelt website.
Frontend udvikling
Vi laver magien online, der gør at du får en pixelperfekt hjemmeside.

Sådan
virker
processen

Udvalgte hjemmeside cases

Tømrerfirmaet Søren Bernhard

"Lazzaweb udarbejdede en fantastisk hjemmeside for Tømrerfirmaet Søren Bernhard ApS, hvor Vi som kunde er meget tilfredse. Lazzaweb overholdte de aftalte tidsfrister og ydede 110% for at opfylde Vores ønsker. Kun positive ord og anbefalinger herfra."

Se alle cases

Fra små 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage

Efter at have hjulpet med at designe en ny hjemmeside der kunne omsætte de besøgende til kundehenvendelser, så startede vi op med online annoncering på Google. Over halvdelen af de besøgende kommer i dag igennem Google, og Hjørring VVS har oplevet stigende henvendelser fra købeklare kunder. Især akut VVS har givet gevinst, da mange kunder bruger Google når de har et behov her og nu. Kunder søger efter et VVS firma der kan levere døgnservice, og her kommer der annoncer frem til Hjørring VVS.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Lazzaweb har lavet vores website og været med til at hjælpe med vores visuelle identitet. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet, og slutresultatet. Vi vil helt sikkert også i fremtiden bruge Lazzaweb, og gerne anbefale andre at prøve give dem et kald. Der er fuld valuta for pengene - både arbejdsmæssigt og resultatmæssigt. En stor tak herfra."

Lasse Jakobsen
Direktør
Action World

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til Lazzaweb og ikke mindst Patrik for en flot indsats. Vi kommer til at savne dig på kontoret, og håber du er frisk på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed Lazzaweb de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

Patrik Lazzarotto

Ja tak, jeg vil
gerne kontaktes

  • Omtalt i

  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske