Hjemmesider

Mød Mathias Schjøtt vores Head of WEB

Hør hvordan Mathias vores Head of WEB, skræddersyer hjemmesider til vores kunder.

Er jeres hjemmeside et aktivt salgsværktøj?

Jeres hjemmeside tager aldrig fri. Den repræsenterer jer online og skaber henvendelser og omsætning 24/7.

For de fleste virksomheder er en kvalitets hjemmeside derfor en stor prioritering, da kunderne i dag skal hentes online. Investeringen i en ordentlig hjemmeside kan derfor hurtigt gå hen at tjene sig selv hjem og blive profitabel.

Vi er et Google bureau, og derfor er din fordel, at vi sørger for, din hjemmeside er sat korrekt op, og at fundamentet følger Googles retningslinjer.

Flere virksomheder har typisk deres nye hjemmeside i op til 3- eller 5 år, derfor er det fundament, der lægges i dag, afgørende for fremtiden.

Kundesupport

Få en serviceaftale i et samarbejde, så du aldrig står på egen hånd.

Fuld kontrol

Du kan selv nemt ændre tekster og billeder i systemet.

Søgemaskinevenlig

Vi følger Google’s retningslinjer.

Fuld tilfredshed

Du betaler først det fulde beløb, når dit designoplæg er godkendt.

Professionel webdrift

Vi sikrer din hjemmeside en hurtig og driftssikker løsning.

Unikt design

Vi udvikler et unikt design til din hjemmeside.

Sådan virker processen

Opstart
Vi tager en snak om dit projekt. Møde eller telefonsamtale.
Opstartsspørgsmål
Du får vores opstartsspørgsmål. Vi sætter os ind i din virksomheds mål, branche og målgrupper. Vi får indhold, disponeringer m.m.
Design og koncept
Vi begynder designprocessen, og skræddersyer et design der virker til din målgruppe og sætter dig på niveau over konkurrenter.
Design godkendelse
Vi præsenterer design for dig. Når design er 100% som det skal være, så vil vi opsætte design til et funktionelt website.
Frontend udvikling
Vi laver magien online, der gør at du får en pixelperfekt hjemmeside.

Sådan
virker
processen

Få en serviceaftale med verdensklasse support

Med vores serviceaftale til WordPress af høj kvalitet har du en fast samarbejdspartner, der ELSKER din hjemmeside, og passer på den, som var det vores egen. Du får webhosting med ubegrænset forbrug til Danmarks bedste oppetid – samt løbende og fast backup, der sikrer maksimal sikkerhed. Læs mere

Læs mere

Hjemmeside case

Fra små 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage

Efter at have hjulpet med at designe en ny hjemmeside, der kunne omsætte de besøgende til kundehenvendelser, så startede vi op med online annoncering på Google. Over halvdelen af de besøgende kommer i dag igennem Google, og Hjørring VVS har oplevet stigende henvendelser fra købeklare kunder.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Jeg er imponeret over resultatet og den dedikation, Patrik lægger i sit arbejde og den dialog, som vi har haft gennem hele forløbet.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg fremover vil gøre brug af Patrik og Lazzaweb, også når jeg skal til at se på Google adwords og udvidelse på hjemmesiden. Fair pris, høj kvalitet og service."

Søren
Latterinstruktør
Søren Dinitzen

"Lazzaweb har lavet vores website og været med til at hjælpe med vores visuelle identitet. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet, og slutresultatet. Vi vil helt sikkert også i fremtiden bruge Lazzaweb, og gerne anbefale andre at prøve give dem et kald. Der er fuld valuta for pengene - både arbejdsmæssigt og resultatmæssigt. En stor tak herfra."

Lasse Jakobsen
Direktør
Action World

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til Lazzaweb og ikke mindst Patrik for en flot indsats. Vi håber du er frisk på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed Lazzaweb de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

"“Jeg har Hjørring varme og vvs og har brugt patrik i omkring et år nu, og kan kun sige jeg er SUPER tilfreds. Har før brugt firmaer der sagde de kunne alt, og fik intet ud af det. Med Patrik gik min hjemmeside fra 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage……….. Drop avis reklamer, radio osv…. Patrik det virker 100% kombiner det med facebook, og jeg siger jer det giver gevinst…….”"

Brian
Direktør
Hjørring VVS

""Lazzaweb udarbejdede en fantastisk hjemmeside for Tømrerfirmaet Søren Bernhard ApS, hvor Vi som kunde er meget tilfredse. Lazzaweb overholdte de aftalte tidsfrister og ydede 110% for at opfylde Vores ønsker. Kun positive ord og anbefalinger herfra.""

Pelle Hougaard
Regnskabansvarlig
Tømrerfirmaet Søren Bernhard

"Vi er glade i CrossFit North 579 - Vi har været/er meget glade for vores samarbejde med Lazzaweb.
Vi har fået en dejlig brugervenlig hjemmeside og servicen er i top - intet at sætte en finger på der. De er dygtige til det de laver og hjælper også ved kort varsel, hvilket nogle gange er meget behjælpeligt.

Kun de bedste anbefalinger herfra. :-)"

Helene
Medejer
CrossFit North 579

"En skræddersyet hjemmeside der vil noget.

Lazzaweb lytter og opfylder kundens ønsker, så vidt det er muligt. Utrolig hjælpsomme og dygtige til deres arbejde. Når man skal lave en skræddersyet hjemmeside til en kunde, er det vigtigt at kunne samarbejde, og det må man sige, at Lazzaweb kan. De kan varmt anbefales, hvis man har særlige samt specifikke ønsker til sin hjemmeside."

Trine Mosskov
Ejer
Mosskov Projects

Mathias Teis

Ja tak, jeg vil
gerne kontaktes

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske