Vores specialer. Jeres succes.

Brugervenlighed, identitet og høj konverteringsrate

Vi er specialister i WordPress-hjemmesider og skaber unikke løsninger til jeres virksomhed i premium kvalitet. Det er jeres garanti for, at hjemmesiden er sat korrekt op, og at fundamentet følger Googles retningslinjer.

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • En specialdesignet løsning, der skaber engagement og konverteringer.
  • Marketingdrevet tilgang til webudvikling og digitalt design.
  • Høj erfaring inden for brugervenlighed og konverteringsoptimering.
  • Højt sparringsniveau i et samarbejde.

Google-specialister står bag

Vi har mange års erfaring med at udnytte de muligheder, som WordPress rummer, til jeres fordel. Det drejer sig om design, funktionalitet og performance på Google.

Investeringen i en funktionel, hastighedsoptimeret og konverterende hjemmeside kan hurtigt tjene sig selv ind og blive en profitabel investering for jer i løbet af kort tid.

Et webbureau med et dedikeret team af Google-specialister bag sig

Vi laver hjemmesider, der er klar til at levere gode resultater fra starten, da hver eneste medarbejder på vores hold foretager en grundig kvalitetssikring inden lancering.

Effektive hjemmesideløsninger med høj brugervenlighed

Helt fra den indledende sparring til design- og udviklingsfasen har vi fokus på at skabe en høj konverteringsrate, så besøgende på jeres hjemmeside kan blive til engagerede kunder.

100 % unikt design

Hos LAZZAWEB laver vi ikke standardiserede samlebåndsløsninger. Vi udarbejder et unikt design til jeres hjemmeside og skaber en identitet rettet mod jeres specifikke målgruppe.

Mobilen i fokus

Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.
Fact: Google er ansvarlig for 96 % af al søgetrafik, der kommer fra en mobil enhed.

PL & Partners bruger LAZZAWEB til WordPress

Se case video

LAZZAWEB-processen

Hvem?

Vi er et team med en stærk faglig baggrund inden for design og webudvikling, som vi omsætter til unikke WordPress-hjemmesider.

Hvad?

Vi leverer identitetsskabende og brugervenlige hjemmesideløsninger, og gennem vores serviceaftale kan vi administrere jeres side og yde teknisk support.

Hvordan?

Vores forskellige specialister i design, salg og udvikling tager sig af de enkelte led i processen, der altid har jeres virksomheds succes for øje.

Unikt kontrolrum

Der er flere webbureauer, der kan lave hjemmesider, som er tilpasset modtageren. Hos LAZZAWEB får du dog en skræddersyet hjemmesideløsning, hvor brugervenligheden peger i begge retninger.

Vi har fokus på alle brugere af systemet. Det gælder både, når jeres budskaber skal formidles til den rette modtager – men vi sørger også for at tilrettelægge maskinrummet bagved, så det giver bedst mening for jer.

Blandt andet ved hjælp af unikke custom fields har I selv let og problemfri adgang til at lægge materiale op på jeres hjemmeside samtidig med, at indholdet automatisk tilpasser sig det overordnede design på siden.

Personlig og effektiv kundesupport

Med vores serviceaftale er I aldrig på egen hånd med jeres hjemmeside. Her kan I trygt overlade det tekniske arbejde til os.

100 % brugervenlig kontrol

Vi har fokus på jer, der skal arbejde med hjemmesiden hver dag. I har fuld kontrol og kan nemt ændre tekst og billeder i systemet.

Professionel, sikker og hurtig webdrift

Jeres hjemmeside holder aldrig fri. Med vores serviceaftale får I derfor hurtig webhosting med den bedste stabilitet i landet.

LAZZAWEB Serviceaftale

Med vores serviceaftale til WordPress har I en fast samarbejdspartner, der overvåger og opdaterer jeres hjemmeside. Vi er altid klar til at reagere, hvis der skulle opstå uforudsete problemer og uhensigtsmæssigheder, I ikke har kontrol over.

På den måde behøver I ikke selv at bruge værdifuld tid på den ressourcekrævende opgave, det er at holde jeres effektive salgsværktøj aktivt. Det giver jer en maksimal perfomance og en nødvendig sikkerhed omkring jeres værdifulde data.

Det siger vores kunder

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

LAZZAWEB har vist sig at være en rigtig god udviklingspartner, som har udviklet vores design. Websitet følger både Googles retningslinjer, og konverterer bedre. Hele projektledelsen af udviklingen har fungeret rigtig godt, og jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele processen. Jeg kan klart anbefale LAZZAWEB til WordPress.

Kristian Larsen

CMO

PL & Partners A/S

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

98% af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

77% har fået leveret tidligere end aftalte deadline eller på deadline.

Mød din webspecialist

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med på de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Vores tilgang som
WordPress-bureau

Vores hjemmesider er meget mere end blot et behageligt design. Hos LAZZAWEB er vi et webbureau i Aalborg med et team af eksperter, der bygger hjemmesider, som afspejler jeres identitet i et effektivt og tidssvarende design.

Selv efter lanceringen af jeres hjemmeside er vi der, når I har brug for teknisk hjælp eller sparring. Her får I en løsning, der letter jeres arbejdsbyrde og ikke stiller krav til jeres tekniske forståelse.

Dermed kan I bruge jeres energi der, hvor I får det største udbytte.