Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Joachim Stenskrog forfremmes til Team Lead

6 jun. 2023

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at Joachim Stenskrog forfremmes til Team Lead & Paid Search Specialist hos LAZZAWEB.

Joachim startede hos LAZZAWEB med en struktureret, strategisk og kommunikativ tilgang, der har gjort stort indtryk på hele virksomheden. Han har skabt resultater gennem høj kundetilfredshed, proaktive tiltag og et konstant positivt og strategisk mindset til hans dagligdag hos LAZZAWEB. Han har ofte brugt sit helikopterperspektiv over Google Ads-afdelingen til at bidrage med proaktive forslag og tanker.

I sin nye rolle som Team Lead & Paid Search Specialist vil Joachim fortsat håndtere en kundeportefølje. Han får dog også frigivet tid til at tage en ledende rolle i Google Ads-afdelingen, hvor han blandt andet vil have ansvaret for tiltag, der skaber større værdi for vores kunder og som sikrer en effektiv afdeling.

Lasse Knudsen har udtalt følgende om Joachims nye rolle:

“Allerede fra Joachims første dag hos LAZZAWEB har han gjort sig tydeligt bemærket med hensyn til struktur, mindset, faglighed og kommunikative evner. Dette har ført til, at ledelsen hurtigt så muligheder i at inddrage Joachim som en ledende del af afdelingen på længere sigt. Det bliver en fornøjelse at følge Joachims vækst i rollen som Team Lead og Paid Search Specialist samt se, hvordan det bidrager til at øge vores slutprodukts kvalitet hos alle specialister i afdelingen.”

Joachim udtaler følgende:
“At blive udnævnt til Team Lead & Paid Search Specialist i LAZZAWEBs Google Ads-afdeling er en fantastisk mulighed, som jeg er utrolig taknemmelig for. Vi har et stærkt og kompetent team, som jeg gennem et godt samarbejde ser frem til at tage til et endnu højere niveau. Jeg vil fortsat håndtere min nuværende kundeportefølje og glæder mig til at skabe yderligere vækst for dem som specialist. Jeg er enormt glad for denne nye udfordring og de muligheder, den bringer!”

Om Joachim

Joachim kommer med en baggrund inden for marketing og har altid været særdeles passioneret omkring sin rolle. Han trives i spændingsfeltet mellem strategisk og praktisk arbejde og er kendt for sin evne til at se muligheder, der kan forbedre status quo. Vi ser frem til at følge hans rejse i denne nye rolle.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.