Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB er nomineret til årets arbejdsplads

25 aug. 2022

Google og trivsel harmonerer måske ikke hos den gængse. Men hos os hænger de to unægtelig sammen.

LAZZAWEBs vigtigste ressource er vores medarbejdere og vores store fokus på trivsel er netop blevet anerkendt med nomineringen som årets arbejdsplads til Aalborg Awards 2022.

I den forbindelse besøgte Migogaalborg os.

Og succesen, som vi i år oplever ved at blive Google Premier Partner og med nomineringer til europæiske og globale awards, mærkes også hos de ansatte, der især fremhævede ledelsesstilen, da Migogaalborg spurgte til arbejdspladsens kvaliteter.

i stedet for at skulle blive bedre til dét, du ikke er god til, så er kulturen, at du skal blive endnu bedre til det, du allerede ér god til”, fortæller Johan Krogh Hansen – Organic Search Specialist siden 2020.

Og direktør Patrik Lazzarotto er fuldt bevidst om sin progressive og åbne indstilling til de ansatte; at motivation og medbestemmelse er afgørende for succes.

Jeg oplever, at motivationen bliver skyhøj, når de får mulighed for at udvikle sig indenfor det, de er dygtigst til,” siger direktør Patrik Lazzarotto.

Heidi Lund har været ansat hos Lazzaweb siden 2021. Hun oplever, at anerkendelse af den enkeltes styrker er grobunden for trivsel.

Vi er nogle specialiserede nørder med vidt forskellige baggrunde. Men i stedet for at skulle ensrette os, opstår der et særligt fællesskab i, at vi er ret forskellige,” fortæller Heidi Lund.

Og i anerkendelsen findes også vores særlige tiltag for, at netop vores ansatte trives og udvikler sig i takt med virksomhedens vækst. Hjemmearbejdsdage er en mulighed, når der er behov for det. Og som en fast tradition inviterer vi alle medarbejdere på en årlig rejse til en europæisk storby, hvor faglige kursusdage flettes sammen med fælles rejseoplevelser.

Vi er meget glade for nomineringen og glæder os til at fejre alle Aalborgs virksomheder.

Du kan læse den endelige artikel her.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.