Få dominans på Google
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB bliver Google Premier Partner for andet år i træk

21 feb. 2023

Som et Google Marketing Powerhouse har vi et tæt samarbejde med Google. Og som et af de top 3 % bedste Google Ads-bureauer i Danmark har Google anerkendt LAZZAWEB med Premier Partner status for andet år i træk. Vi er utrolig stolte over, at vi igen lever op til Googles høje krav og igen kan arbejde bag et Premier badge, der vidner om vores store ekspertise i Google.

Som et bureau, der specialiserer sig i Google-marketing, er denne anerkendelse en af de mest prestigefyldte, vi kan modtage. Det markerer fortsættelsen af et unikt samarbejde med Google, som kun få bureauer har adgang til – faktisk kun top 3 %. Jeg er meget stolt over denne anerkendelse og glæder mig til at fortsætte vores tætte samarbejde med Google i Dublin.” – udtaler CEO Mathias Teis.

For at blive Google Premier Partner skal man leve op til Googles høje krav. LAZZAWEB er blandt andet udvalgt på baggrund af vores kunders eksplosive vækst i et samarbejde med os samt for vores tætte og lange kunderelationer, som går flere år tilbage. Anerkendelsen findes også i vores fokus på de nyeste teknologier inden for Google Ads – et fokus på at blive best in class inden for Google-marketing.

Udover et bevis på vores ekspertise betyder Premier-partnerskabet også, at vi får eksklusiv adgang til uddannelse, branchetendenser og mulighed for teknisk support og produkthjælp, så vi yderligere kan skabe succes for vores kunder.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.