Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB bliver Google Premier Partner for andet år i træk

21 feb. 2023

Som et Google Marketing Powerhouse har vi et tæt samarbejde med Google. Og som et af de top 3 % bedste Google Ads-bureauer i Danmark har Google anerkendt LAZZAWEB med Premier Partner status for andet år i træk. Vi er utrolig stolte over, at vi igen lever op til Googles høje krav og igen kan arbejde bag et Premier badge, der vidner om vores store ekspertise i Google.

Som et bureau, der specialiserer sig i Google-marketing, er denne anerkendelse en af de mest prestigefyldte, vi kan modtage. Det markerer fortsættelsen af et unikt samarbejde med Google, som kun få bureauer har adgang til – faktisk kun top 3 %. Jeg er meget stolt over denne anerkendelse og glæder mig til at fortsætte vores tætte samarbejde med Google i Dublin.” – udtaler CEO Mathias Teis.

For at blive Google Premier Partner skal man leve op til Googles høje krav. LAZZAWEB er blandt andet udvalgt på baggrund af vores kunders eksplosive vækst i et samarbejde med os samt for vores tætte og lange kunderelationer, som går flere år tilbage. Anerkendelsen findes også i vores fokus på de nyeste teknologier inden for Google Ads – et fokus på at blive best in class inden for Google-marketing.

Udover et bevis på vores ekspertise betyder Premier-partnerskabet også, at vi får eksklusiv adgang til uddannelse, branchetendenser og mulighed for teknisk support og produkthjælp, så vi yderligere kan skabe succes for vores kunder.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.