Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB får investeringsfond ombord med tocifret millioninvestering

24 mar. 2023

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at LAZZAWEB, netop har underskrevet en aftale med Investor Hub Viborg. Aftalen gør Investor Hub Viborg til medejer og en vigtig sparringspartner med 44 procent af ejerskabet i vores fremadstormende bureau. Med en investeringsfond ombord har vi nu musklerne og setup’et til at fokusere yderligere på udvikling, skalering og strategiske opkøb.

Det har ikke været stille hos os siden vores stiftelse for mere end syv år siden. Hvert eneste år har vi kunnet præsentere stærke overskud og vækst på medarbejderfronten, og det har nu kastet en tocifret millioninvestering af sig fra Investor Hub Viborg. Investeringsfonden og vores hidtidige ejerkreds bestående af Patrik Lazzarotto og Mathias Teis har således indgået en aftale, der udvider vores ejerkreds og giver Investor Hub Viborg ejerskab over 44 procent af vores bureau.

– Vi har siden etableringen af LAZZAWEB haft fokus på at skabe en stærk forretning og en virksomhed, der er blandt de absolut bedste Google-bureauer i Danmark. Det er vi lykkedes med. Derfor er vi også stolte af at have skabt en interesse hos flere investorer gennem de seneste år, som også bunder i vores solide vækst og tætknyttede kundeforhold. I sidste ende er valget faldet på Investor Hub Viborg, fordi dette partnerskab giver os muligheden for, at LAZZAWEB som bureau både kan fortsætte under samme navn og med samme værdier samt strategi. Det vægtede vi højt i beslutningsprocessen, siger stifter af LAZZAWEB, Patrik Lazzarotto, og fortsætter:

– Samtidig ønsker vi ikke, at vores hidtidige succes får os til at læne os tilbage – tværtimod. Derfor træffer vi den modne beslutning og får en investor i ryggen, så vi kan sætte endnu mere fart på vores udvikling. Med Investor Hub Viborg ombord som partner styrker vi både vores setup og får tilført yderligere økonomiske ressourcer og knowhow, som skal tage LAZZAWEB til det næste niveau.”

Vi har netop offentliggjort vores 2022-regnskab og kan stolt præsentere et overskud på 6,3 millioner kroner før skat. Vores virksomhed er på de sidste tre år vokset fra 12 fuldtidsansatte til i dag at være et hold bestående af 30 specialister. Som en del af vores solide vækst lancerede vi i løbet af 2022 en ny strategi, der betyder, at vi i dag har valgt at fokusere udelukkende på Googles marketing-discipliner. Alt sammen har været stærkt medvirkende til investeringen fra Investor Hub Viborg.

– LAZZAWEB har gjort sig bemærket som en af Danmarks stærkeste spillere inden for Google Marketing de seneste år, og med deres helt tydelige fokus på Google-disciplinerne har vi en stor tro på virksomhedens fremtidsudsigter. Samtidig er der tale om en sund forretning med nogle bæredygtige kundeforhold, hvilket er afgørende, når vi investerer. Vores ambition er at vækste og udvikle LAZZAWEB yderligere blandt andet via strategiske opkøb, og inden for få år skal LAZZAWEB indtage en førerposition i branchen, siger Ole Trudslev, direktør i Investor Hub Viborg.

Hos LAZZAWEB er vi også meget begejstrede for udvidelsen af ejerkredsen, da dette ifølge vores nuværende adm. direktør og medejer, Mathias Teis, giver virksomheden et endnu stærkere sparringsgrundlag og åbner op for helt nye muligheder, blandt andet når det kommer til at udvikle og vækste virksomheden i øvrige dele af landet.

– Vi er stolte af den udvikling og markante position, vi har opnået indtil nu. Nu skruer vi imidlertid yderligere op for ambitionerne, og de ressourcer, som Investor Hub Viborg tilfører LAZZAWEB, kommer til at spille en stor rolle i vores videre vækstrejse, hvor vi i første omgang går benhårdt efter at øge vores tilstedeværelse i København og Aarhus. Samtidig er vi ikke i tvivl om, at også tilføjelsen af Investor Hub Viborgs kompetencer og store viden gør, at vi sammen kan indfri potentialet i LAZZAWEB yderligere. Med andre ord tror vi på, at vi med Investor Hub Viborg ved vores side nu kan tillade os at have endnu større ambitioner på både kundernes og egne vegne, lyder det fra Mathias Teis.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.