Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Morten Kristensen indtræder i LAZZAWEBs Advisory Board

7 mar. 2022

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi opruster vores Advisory Board med et nyt, stærkt medlem.

Morten Kristensen har mange imponerende stillinger og fornemme anerkendelser bag sig. Siden 2006 har han været at finde i forskellige ledende stillinger i medie-/reklamebranchen, og i dag er han blandt branchens dygtigste og mest anerkendte profiler. Blandt andet har han været ansvarlig for et af Danmarks mest velkendte mediebureauer MediaCom, samt været en del af ledelsen i GroupM.

Hos LAZZAWEB er vi derfor utroligt stolte af, at Morten bliver en del af netop LAZZAWEBs Advisory Board, og at hans enorme viden nu også overføres til vores organisation.

Hvorfor har du valgt at indtræde i netop LAZZAWEBs Advisory Board?

LAZZAWEB er et vinderhold. Det kan man mærke første gang, man møder dem. Det er en ung og meget succesfuld virksomhed, drevet af et visionært og meget sympatisk ledelsesteam. De har en klar vision for, hvordan de vil skabe en stærk kultur som fundament for deres forretning. Samtidig findes der en klar og fokuseret strategi, og de har vist, at de kan eksekvere på den. Og jeg ser frem til at støtte teamet, alt det jeg kan på den organisatoriske og ledelsesmæssige front i den videre rejse.” – udtaler Morten Kristensen.

Om nyheden fortæller Patrik Lazzarotto:

Jeg kniber mig en lille smule i armen over, at det er lykkedes os at tiltrække en af branchens mest interessante profiler. Blandt de hundredevis af bureauer, der findes i Danmark, ser jeg det som en kæmpe succes og anerkendelse, at Morten ser lyset i netop LAZZAWEB, og har interesse i at bidrage på vores videre rejse.

Udover at være en erfaren CEO fra et af landets største mediebureauer, så betragter jeg Morten som en enormt jordnær og sympatisk leder, der har fokus på mennesket i ligeså høj grad som fagligheden og resultaterne. Men fællesnævneren er, at det er forståelsen for mennesket, der kommer først. Værdier, som matcher mine egne. Det vigtigste i et bureaus succes er ledelse, og det har jeg dagligt et stort fokus på. Mortens rolle i vores Advisory Board kommer til at bidrage til vores organisation og styrkelsen af vores lederteam
.”

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.