Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Nikolaj Bæk forfremmes til CMO

18 jan. 2022

Nikolajs rejse hos LAZZAWEB begyndte i august 2019, da han startede som praktikant. Han har helt fra begyndelsen haft en vilje til at løfte både LAZZAWEBs markedsføring, men også hans egne evner. Det sikrede ham dengang en fast stilling som marketingkoordinator. Her har han bevist, at han besidder evner til at planlægge og eksekvere på stærke marketingstrategier, der i den tid, Nikolaj har været i virksomheden, har taget LAZZAWEBs marketing og positionering på markedet som det bedste Google-marketing bureau til nye højder. 

Forfremmelsen betyder, at Nikolajs arbejde bliver langt mere strategisk, da han overtager det fulde ansvar for LAZZAWEBs marketing.

Nikolaj udtaler:  

En udvikling fra praktikant til CMO på 2,5 år er en rejse, jeg ikke turde drømme om. En mulighed for at sætte LAZZAWEB på landkortet, som det bedste Google-marketing bureau er en sand ære. Vækstrejsen er kun lige begyndt, og jeg glæder mig til at løfte sløret for de store planer, der er lagt for fremtiden.”

Om forfremmelsen fortæller Patrik Lazzarotto:

Som et led i LAZZAWEBs strategi og professionalisering af organisationen som bureau, har det været helt naturligt, at lade Nikolaj udfylde et større og større ansvar løbende. Dette er samtidig sket på baggrund af den store udvikling, som Nikolaj har opnået og skabt. Det er derfor helt vildt imponerende godt gået, at Nikolaj på kort tid ses som det naturlige valg som værende LAZZAWEBs marketingchef.

Nikolajs forfremmelse sker på baggrund af hans hårde arbejde i 2021, og for den værdiskabelse og det kompetenceniveau, som Nikolaj har opbygget. Det sætter ham i en position til at kan overtage det fulde ansvar som den øverste marketingansvarlige – nemlig som marketingchef (CMO). Fremadrettet vil Nikolajs rolle blive flyttet til at arbejde endnu mere strategisk. Nikolaj har bevist, at han har evnerne til innovere og videreudvikle LAZZAWEB på et strategisk niveau, og det er derfor med stor stolthed, at jeg kan offentliggøre denne nyhed.

Jeg glæder mig til at fortsætte med at følge Nikolajs udvikling hos os, og til at se hvordan han kan være med til at fortsætte udviklingen og innovationen, som gør at vi konstant kan udfordre status quo for LAZZAWEBs marketing.”

Om Nikolaj 

Nikolaj kommer fra en uddannelse indenfor marketing og innovation. Han er yderst passioneret for marketing, og elsker at forny sin viden og se nye muligheder til at kunne ændre status quo.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.