Få dominans på Google

PrestaShop SEO

PrestaShop er en CMS platform fokuseret på e-commerce, så den er helt perfekt til en webshop. Netop fordi PrestaShop er e-commerce fokuseret, så er SEO afdelingen også fokuseret til e-commerce strategier.
Tal med en specialist

Søgemaskineoptimering af Prestashop

PrestaShop bliver løbende opdateret, da det kontinuerligt bliver udviklet af kompetente- og højt kvalificeret softwareudviklere. Samtidig kører PrestaShop også under open software, som betyder at du kan finpudse din version af PrestaShop til din helt egen, og der er ingen andre som har præcis det samme som dig. Ved at installere tilgængelige moduler, som hver giver din hjemmeside ekstra funktioner, kan du optimere PrestaShop til det yderste.

PrestaShop fokus på webshop giver platformen en form for frihed indenfor feltet, idet hensigten ikke er at være en super fleksibel løsning til alle former for hjemmesider, som blogs- og nyhedshjemmesider, og den slags fokus giver platformen en form for suverænitet inden for dens felt. Implementeringen af forskellige moduler, som hjælper dig i at udføre din webshop, er nem og ligetil.

Hertil hører der en masse muligheder for søgemaskineoptimering i gennem alle de forskellige moduler og plugins, som er tilgængelige, som kan hjælpe din webshop på vejen med at blive endnu mere søgemaskinevenlig. Hvis det viser sig at være en noget større udfordring end dig og dit hold kan løfte, vil vi med glæde træde til, og se hvad vi kan gøre for at hjælpe.

PrestaShop har en hosting plan tilgængelig, men det kræver ikke mere end at downloade selve software pakken. Det kan kræve noget teknisk snilde at opsætte din webshop, som vi med glæde kan hjælpe dig med. Ellers er PrestaShop meget nem at tilgå, med deres simple, intuitive brugerflade.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross