Vores specialer. Jeres succes.

PrestaShop SEO

PrestaShop er en CMS platform fokuseret på e-commerce, så den er helt perfekt til en webshop. Netop fordi PrestaShop er e-commerce fokuseret, så er SEO afdelingen også fokuseret til e-commerce strategier.

Søgemaskineoptimering af Prestashop

PrestaShop bliver løbende opdateret, da det kontinuerligt bliver udviklet af kompetente- og højt kvalificeret softwareudviklere. Samtidig kører PrestaShop også under open software, som betyder at du kan finpudse din version af PrestaShop til din helt egen, og der er ingen andre som har præcis det samme som dig. Ved at installere tilgængelige moduler, som hver giver din hjemmeside ekstra funktioner, kan du optimere PrestaShop til det yderste.

PrestaShop fokus på webshop giver platformen en form for frihed indenfor feltet, idet hensigten ikke er at være en super fleksibel løsning til alle former for hjemmesider, som blogs- og nyhedshjemmesider, og den slags fokus giver platformen en form for suverænitet inden for dens felt. Implementeringen af forskellige moduler, som hjælper dig i at udføre din webshop, er nem og ligetil.

Hertil hører der en masse muligheder for søgemaskineoptimering i gennem alle de forskellige moduler og plugins, som er tilgængelige, som kan hjælpe din webshop på vejen med at blive endnu mere søgemaskinevenlig. Hvis det viser sig at være en noget større udfordring end dig og dit hold kan løfte, vil vi med glæde træde til, og se hvad vi kan gøre for at hjælpe.

PrestaShop har en hosting plan tilgængelig, men det kræver ikke mere end at downloade selve software pakken. Det kan kræve noget teknisk snilde at opsætte din webshop, som vi med glæde kan hjælpe dig med. Ellers er PrestaShop meget nem at tilgå, med deres simple, intuitive brugerflade.

PrestaShop logo

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?