Få profitabel vækst

SEO-tekstforfatter

Hvis du er placeret højt i Googles organiske søgeresultater, er det med stor sandsynlighed, fordi din hjemmesides tekster er skrevet med de rette søgeord. Omvendt vil du opleve at rangere væsentligt lavere i søgeresultaterne, hvis teksterne ikke er søgemaskineoptimerede. Med en kompetent SEO-tekstforfatter kan du få produceret SEO-optimerede tekster, der løfter din samlede online markedsføring mærkbart. Som SEO-bureau er tekster en stor del af vores arbejde, og derfor har vi selvfølgelig vores egen content afdeling.

Afspil video

SEO tekstforfatter

Hvad er SEO-tekster?

SEO står for søgemaskineoptimering – det vil sige optimering af hjemmesider ud fra søgemaskinernes faktorer for, hvad der rangerer højt i søgeresultaterne. Det handler om at have indhold, der er relevant i forhold til brugernes søgninger og dækkende i forhold til det formål, services eller varer, hjemmesiden præsenterer. Og så handler det selvfølgelig også om at gøre det bedre end konkurrenterne. SEO-tekstforfatterens opgave er derfor at skrive gode tekster, der besvarer brugernes egne søgninger fyldestgørende – og optimalt set skaber en konvertering til køb, booking, kontakt eller lignende, der skaber værdi for afsenderen. 

SEO-tekster er således tekster, der er skrevet med udgangspunkt i forudgående SEO-analyser, og som har til formål at generere øget trafik fra Google og ind på hjemmesiden. Med gode tekster skrevet af en SEO-tekstforfatter kan du således tiltrække kunder til din hjemmeside, som i kraft af deres søgning allerede har en interesse i det, du tilbyder. Der er altså et eksisterende behov, som du har mulighed for at opfylde, hvis du har foretaget en god SEO-analyse og har en dygtig tekstforfatter ved hånden. 

Én af fordelene ved SEO-tekster er, at de arbejder for dig i lang tid fremover, når du først har skrevet dem og implementeret dem på hjemmesiden én gang, så de kan være en rigtig god og langtidsholdbar investering.

SEO-analysen danner grundlag for god tekstforfatning

SEO-tekstforfatter

Gode SEO-tekster kræver sit forarbejde. Alle LAZZAWEBs SEO-tekster er derfor baseret på omfattende SEO-analyser udarbejdet af vores SEO-specialister. De søgeord, som analyserne kommer frem til, udgør derfor udgangspunktet for vores SEO-tekster.

Søgeordene inkorporeres så meget som muligt i overskrifter og brødtekst – og altid med omtanke for, at det ikke skal være for meget og kunstigt. Det sidste, man vil have, er en SEO-tekst, der oser langt væk af at være SEO-optimeret og ikke har andet end det for øje. Det er hverken Google eller brugerne glade for. Vores SEO-tekstforfattere skriver derfor altid tekster henvendt til mennesker – og det vil i sidste ende også medføre, at de performer bedre.

Kvalitetstekster kræver forberedelse – og korrektur

En stor del af at kunne levere godt indhold handler om at lave det rette forarbejde. Foruden SEO-analysen går der også en del research forud for god tekstforfatning. Hos LAZZAWEB sætter vi os ind i de emner, vi skriver om, og ikke mindst de virksomheder vi skriver for. Med fakta på plads og indsigt i virksomheden og dens produkter og services er vi bedre klædt på til at skrive tekster, der udstråler professionalisme og knowhow, og som besvarer søgeintentionen fyldestgørende. Googles primære mål i forhold til organiske søgninger er at sikre, at brugerne får adgang til brugbar information, og den fornemmeste opgave som SEO-tekstforfatter er derfor at skrive tekster, der tjener netop det formål.

For at sikre os, at vores tekster altid lever op til høje kvalitetsstandarder, er det fast procedure, at vores SEO-tekstforfattere kvalitetssikrer hinandens arbejde ved at læse korrektur og give feedback på form og indhold. Det gør teksterne bedre og giver vores kunder professionel og klar kommunikation ud mod deres målgruppe. Dårlige tekster med mange fejl sender ærgerlige signaler til brugeren, og Google vil også anskue teksterne som værende af lav kvalitet og derfor rangere hjemmesiden lavere i søgeresultaterne. Gode SEO-tekster er derfor helt essentielle for en god performance på Google.

Vi er content specialister

Hos LAZZAWEB er vi specialister – ikke generalister. Vi sætter alle en ære i at specialisere os i hver vores gren af Google Marketing, fordi vi ved, at det skaber det bedste resultat for vores kunder.

Hos LAZZAWEB har vi derfor et team af dedikerede SEO-tekstforfattere inhouse, der har specialiseret sig i at skrive kreative, korrekte og SEO-optimerede tekster. Det er vigtigt for os, at man kan mærke, at der er rigtige mennesker bag teksterne. Vi skriver tekster fra og til mennesker. Det, synes vi, kendetegner en dygtig content specialist. 

Selvom vi er specialister, der arbejder og dygtiggør os i forskellige nicher indenfor Google marketing, betyder det ikke, at vi arbejder uafhængigt af hinanden. Vi sætter en stor værdi i at arbejde sammen på tværs af afdelingerne og videndeler løbende med hinanden, så vi altid kan levere den bedste og mest helhedsorienterede service til vores kunder.

Arbejdsmiljø i SEO

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Spar Nord logo
Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

Beierholm x LAZZAWEB
pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Pixiform x LAZZAWEB

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Plusbog
Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Frederik Bagger
Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

BY IC logo

Vi skriver alle slags SEO-tekster

Vi sætter os altid grundigt ind i kundernes tone of voice, præferencer og ønsker, når vi skriver SEO-tekster. Det er vigtigt, at kunderne føler, at de kan identificere sig med det, vi skriver, og ikke mindst måden vi skriver på.

Vi varetager SEO-tekstforfatning for alle forskellige slags kunder, brancher og ikke mindst genrer. Hvis SEO-analysen fortæller, at du har brug for produkttekster, blogindlæg eller noget helt tredje på din hjemmeside, er vores tekstforfattere klædt på til enhver udfordring.

Som en del af vores service leverer vi også optimerede metatekster, som er henholdsvis den titel og beskrivelse, der står ved søgeresultaterne på Google. Gode metatekster er vigtige, fordi de kan medvirke til, at brugeren vælger dig i stedet for konkurrenten, hvis de giver en god smagsprøve på, hvad man kan forvente ved at klikke på netop din side. Med en samlet indsats sikrer vi, at både teksterne på hjemmesiden og metateksterne på Google taler sammen og lever op til den samme høje kvalitet.

Vælg den rigtige SEO- tekstforfatter

Når du skal have produceret SEO-tekster til din hjemmeside, er det en fordel at alliere dig med den rigtige tekstforfatter for dig. Det er vigtigt at forventningsafstemme, hvordan samarbejdet skal være.

Hos LAZZAWEB er det vigtigt for os med den tætte og åbne dialog. Derfor holder vi vores kunder løbende opdateret på resultater og tiltag, så du hele tiden kan følge med i vækstrejsen – og vi hører omvendt også meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker eller ændringsforslag til vores SEO-tekster og øvrige services. Vi er altid lydhøre overfor vores kunders inputs. 

Alle vores nuværende kunder er bevis på, at længerevarende samarbejder bærer frugt. Der opstår vigtig kendskab og viden gennem et tæt samarbejde, der er en stor fordel i kampen om brugernes gunst. Google og SEO udvikler sig hele tiden, og det samme gør brugernes søgninger. Det er derfor vigtigt løbende at tilpasse dine SEO-tekster, så de hele tiden er optimerede efter aktuelle forhold. Vi har altid en finger på pulsen og er derfor behjælpelige med at holde din hjemmeside optimeret – nu og i fremtiden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross