Få dominans på Google

SEO-tekstforfatter

Hvis du er placeret højt i Googles organiske søgeresultater, er det med stor sandsynlighed, fordi din hjemmesides tekster er skrevet med de rette søgeord. Omvendt vil du opleve at rangere væsentligt lavere i søgeresultaterne, hvis teksterne ikke er søgemaskineoptimerede. Med en kompetent SEO-tekstforfatter kan du få produceret SEO-optimerede tekster, der løfter din samlede online markedsføring mærkbart. Som SEO-bureau er tekster en stor del af vores arbejde, og derfor har vi selvfølgelig vores egen content afdeling.

Afspil video

SEO tekstforfatter

Hvad er SEO-tekster?

SEO står for søgemaskineoptimering – det vil sige optimering af hjemmesider ud fra søgemaskinernes faktorer for, hvad der rangerer højt i søgeresultaterne. Det handler om at have indhold, der er relevant i forhold til brugernes søgninger og dækkende i forhold til det formål, services eller varer, hjemmesiden præsenterer. Og så handler det selvfølgelig også om at gøre det bedre end konkurrenterne. SEO-tekstforfatterens opgave er derfor at skrive gode tekster, der besvarer brugernes egne søgninger fyldestgørende – og optimalt set skaber en konvertering til køb, booking, kontakt eller lignende, der skaber værdi for afsenderen. 

SEO-tekster er således tekster, der er skrevet med udgangspunkt i forudgående SEO-analyser, og som har til formål at generere øget trafik fra Google og ind på hjemmesiden. Med gode tekster skrevet af en SEO-tekstforfatter kan du således tiltrække kunder til din hjemmeside, som i kraft af deres søgning allerede har en interesse i det, du tilbyder. Der er altså et eksisterende behov, som du har mulighed for at opfylde, hvis du har foretaget en god SEO-analyse og har en dygtig tekstforfatter ved hånden. 

Én af fordelene ved SEO-tekster er, at de arbejder for dig i lang tid fremover, når du først har skrevet dem og implementeret dem på hjemmesiden én gang, så de kan være en rigtig god og langtidsholdbar investering.

SEO-analysen danner grundlag for god tekstforfatning

SEO-tekstforfatter

Gode SEO-tekster kræver sit forarbejde. Alle LAZZAWEBs SEO-tekster er derfor baseret på omfattende SEO-analyser udarbejdet af vores SEO-specialister. De søgeord, som analyserne kommer frem til, udgør derfor udgangspunktet for vores SEO-tekster.

Søgeordene inkorporeres så meget som muligt i overskrifter og brødtekst – og altid med omtanke for, at det ikke skal være for meget og kunstigt. Det sidste, man vil have, er en SEO-tekst, der oser langt væk af at være SEO-optimeret og ikke har andet end det for øje. Det er hverken Google eller brugerne glade for. Vores SEO-tekstforfattere skriver derfor altid tekster henvendt til mennesker – og det vil i sidste ende også medføre, at de performer bedre.

Kvalitetstekster kræver forberedelse – og korrektur

En stor del af at kunne levere godt indhold handler om at lave det rette forarbejde. Foruden SEO-analysen går der også en del research forud for god tekstforfatning. Hos LAZZAWEB sætter vi os ind i de emner, vi skriver om, og ikke mindst de virksomheder vi skriver for. Med fakta på plads og indsigt i virksomheden og dens produkter og services er vi bedre klædt på til at skrive tekster, der udstråler professionalisme og knowhow, og som besvarer søgeintentionen fyldestgørende. Googles primære mål i forhold til organiske søgninger er at sikre, at brugerne får adgang til brugbar information, og den fornemmeste opgave som SEO-tekstforfatter er derfor at skrive tekster, der tjener netop det formål.

For at sikre os, at vores tekster altid lever op til høje kvalitetsstandarder, er det fast procedure, at vores SEO-tekstforfattere kvalitetssikrer hinandens arbejde ved at læse korrektur og give feedback på form og indhold. Det gør teksterne bedre og giver vores kunder professionel og klar kommunikation ud mod deres målgruppe. Dårlige tekster med mange fejl sender ærgerlige signaler til brugeren, og Google vil også anskue teksterne som værende af lav kvalitet og derfor rangere hjemmesiden lavere i søgeresultaterne. Gode SEO-tekster er derfor helt essentielle for en god performance på Google.

Vi er content specialister

Hos LAZZAWEB er vi specialister – ikke generalister. Vi sætter alle en ære i at specialisere os i hver vores gren af Google Marketing, fordi vi ved, at det skaber det bedste resultat for vores kunder.

Hos LAZZAWEB har vi derfor et team af dedikerede SEO-tekstforfattere inhouse, der har specialiseret sig i at skrive kreative, korrekte og SEO-optimerede tekster. Det er vigtigt for os, at man kan mærke, at der er rigtige mennesker bag teksterne. Vi skriver tekster fra og til mennesker. Det, synes vi, kendetegner en dygtig content specialist. 

Selvom vi er specialister, der arbejder og dygtiggør os i forskellige nicher indenfor Google marketing, betyder det ikke, at vi arbejder uafhængigt af hinanden. Vi sætter en stor værdi i at arbejde sammen på tværs af afdelingerne og videndeler løbende med hinanden, så vi altid kan levere den bedste og mest helhedsorienterede service til vores kunder.

Arbejdsmiljø i SEO

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Vi skriver alle slags SEO-tekster

Vi sætter os altid grundigt ind i kundernes tone of voice, præferencer og ønsker, når vi skriver SEO-tekster. Det er vigtigt, at kunderne føler, at de kan identificere sig med det, vi skriver, og ikke mindst måden vi skriver på.

Vi varetager SEO-tekstforfatning for alle forskellige slags kunder, brancher og ikke mindst genrer. Hvis SEO-analysen fortæller, at du har brug for produkttekster, blogindlæg eller noget helt tredje på din hjemmeside, er vores tekstforfattere klædt på til enhver udfordring.

Som en del af vores service leverer vi også optimerede metatekster, som er henholdsvis den titel og beskrivelse, der står ved søgeresultaterne på Google. Gode metatekster er vigtige, fordi de kan medvirke til, at brugeren vælger dig i stedet for konkurrenten, hvis de giver en god smagsprøve på, hvad man kan forvente ved at klikke på netop din side. Med en samlet indsats sikrer vi, at både teksterne på hjemmesiden og metateksterne på Google taler sammen og lever op til den samme høje kvalitet.

Vælg den rigtige SEO- tekstforfatter

Når du skal have produceret SEO-tekster til din hjemmeside, er det en fordel at alliere dig med den rigtige tekstforfatter for dig. Det er vigtigt at forventningsafstemme, hvordan samarbejdet skal være.

Hos LAZZAWEB er det vigtigt for os med den tætte og åbne dialog. Derfor holder vi vores kunder løbende opdateret på resultater og tiltag, så du hele tiden kan følge med i vækstrejsen – og vi hører omvendt også meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, ønsker eller ændringsforslag til vores SEO-tekster og øvrige services. Vi er altid lydhøre overfor vores kunders inputs. 

Alle vores nuværende kunder er bevis på, at længerevarende samarbejder bærer frugt. Der opstår vigtig kendskab og viden gennem et tæt samarbejde, der er en stor fordel i kampen om brugernes gunst. Google og SEO udvikler sig hele tiden, og det samme gør brugernes søgninger. Det er derfor vigtigt løbende at tilpasse dine SEO-tekster, så de hele tiden er optimerede efter aktuelle forhold. Vi har altid en finger på pulsen og er derfor behjælpelige med at holde din hjemmeside optimeret – nu og i fremtiden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross