Få profitabel vækst

Webbureau i Aalborg med speciale i Google-marketing

LAZZAWEB er et specialiseret webbureau, der har et dedikeret fokus på markedsføring via Google. Vi er derfor en af de stærkeste spillere, hvis I er på udkig efter et webbureau, der kan hjælpe jer med at vækste jeres virksomhed gennem Google-marketing. Fordi vi skaber brancheførende resultater for vækstparate virksomheder gennem dominans på Google.
Få profitabel vækst

Afspil video

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få profit fra Google med vores verdensførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Derfor skal I vælge LAZZAWEB som jeres lokale webbureau i Aalborg

Vi er specialister i Google-marketing og kun Google-marketing. Hos os får I derfor ikke en overfladisk tilgang til alle markedsføringsdiscipliner, men en gennemgribende Google-indsats med udgangspunkt i et banebrydende og gennemtestet framework. Vores specialer er Google Ads og SEO, og gennem vores tilgang til Google som én marketingkanal, finder vi brancheførende synergier mellem jeres Google Ads- og SEO-indsats, der sikrer jer dominans i søgeresultaterne. 

LAZZAWEB er et professionel webbureau i Aalborg, som er på en mission om at være de bedste til Google-marketing. Med os får I Google-specialister med på holdet, som har en vilje og lyst til at skabe brancheførende resultater i samarbejde med jer. 

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0

Jeres Google-webbureau i hjertet af Aalborg

Som webureau i Aalborg, har vi hos LAZZAWEB mange års erfaring med Googles markedsføringsløsninger. I et samarbejde med os, får i derfor mere end SEO. Mere end Google Ads. Vi giver jer en komplet Google-marketing-indsats, der bunder i data og en ekspertviden om alle Googles tools og mere til. Vores techstack rækker længere en kun Googles, da den indeohlder helt unikt software: LAZZATOOLS, som er udviklet af eget developerteam. 

Vi er en flok passionerede specialister hos et webbureau, som gennem vores proaktive, gennemsigtige og grundige facon skaber brancheførende resultater og vækst for virksomheder via Google fra vores kontor på Vestre Havnepromenade lige ved Limfjordsboren. Her i vores hyggelige rammer er der umulighed for at have tæt kontakt til jeres webbureau, når I ønsker en vækst-garanteret strategi for jeres Google-markedsføring. 

 

 

 

Er vi et match?

Et match

I søger en stærk samarbejdspartner
I er klar til kraftig vækst
I ønsker at investere tid i samarbejdet
I tænker langsigtet

Et match

I ønsker at betale på timebasis
I ønsker ikke at investere tid i samarbejdet
I ønsker kun at få løst en engangsopgave
I tænker kortsigtet
Grundighed
Vi går altid til vores arbejde med stor grundighed, for vores service bygger på det højeste niveau af ekspertise i Google.
Proaktivitet
Vi forudser og løser problemerne, før de opstår. Det betyder også, at vi altid reagerer, hvis vi ser muligheder for vækst hos jer. 
Gennemsigtighed
I et samarbejde har I løbende dialog med os, og I vil blive sat ind i alt, hvad vi foretager os for jeres virksomhed på Google. 

Få sparring fra et specialiseret webbureau

Med en samarbejdsaftale med os, har I en fast samarbejdspartner i Aalborg, der overvåger jeres Google-marketing og altid rapporterer tilbage til jer om udviklingen og væksten af jeres Google Ads-setup eller SEO-indsats. Vi leverer altid overskuelige rapporter, så I kan følge med i de resultater, vi skaber for jer. Vi er et webbureau i Aalborg, hvor vores Google-specialister har en lige så stor aktie i jeres vækst, som jer selv. 

I vores arbejde med Google-marketing er vi yderst proaktive og har et særligt fokus på vækst fremfor drift. Vi bestræber os på at give jer SEO og Google Ads, der skaber brancheførende resultater og som vækster jeres virksomhed til nye højder. 

LAZZAWEB som webbureau

Vi kan skabe værdi inden for alle facetter af Search Engine Marketing – herunder datadrevet håndtering af Search-kampagner, YouTube-annoncer, Google Shopping og Display-annoncer i Google Ads. Vi er desuden det eneste webbureau i Aalborg, der fokuserer 100 % på Google. Derfor har vi også et dedikeret SEO-team, som dagligt arbejder på at skabe markante resultater for en prominent portefølje af virksomheder både i Aalborg og i resten af landet.

Vi har det som et af vores erklærede mål at yde en både personlig og proaktiv service omkring udviklingen af jeres SEO-indsats og jeres Google Ads i Aalborg. Uanset hvilke af vores specialer, I vælger at trække på, hjælper vi jer med at identificere de muligheder, der skaber mest værdi i den aktuelle konkurrencesituation. For hos LAZZAWEB er vi et Google Marketing Powerhouse. Det betyder, at vi ikke er et webbureau, der leverer standadiserede løsninger – men til gengæld tager vi vores kunders identitet under professionel behandling i alt det arbejde, vi foretager os. Vores arbejde med SEO og Google Ads stammer altid fra en stor indsigt i jeres virksomhed, KPI'er og vækstpotentiale, for kun med det rette grundlag om jeres forretning, kan vi skabe de brancheførende resultater, som vi så brændende ønsker at komme i mål med. 

I kan læse et udvalg af de resultater, vi har skabt for vores kunder her.

Selvom vi har base i det nordjyske Aalborg, leverer vi Google-marketing til hele landet. Så kontakt os, hvis vi skal tage en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov for markedsføring på Google fra et webbureau i Aalborg. 

cross