Vores specialer. Jeres succes.

Webbureau med speciale i Google-relateret markedsføring og WordPress i Aalborg

LAZZAWEB er et specialiseret webbureau, der har et dedikeret fokus på markedsføring via Google. Vi er derfor en af de stærkeste spillere, hvis I er på udkig efter et webbureau, der kan hjælpe jer med at vækste jeres virksomhed gennem markedsføring via Google og markedsføring i Aalborg.

Kort Nordjylland med Aalborg udpeget

Derfor skal I vælge LAZZAWEB som jeres lokale webbureau i Aalborg

Når I driver egen virksomhed i Nordjylland og har brug for en skræddersyet hjemmeside, der både fungerer og passer nøjagtigt til netop jeres behov, kan det være enormt befriende at arbejde sammen med et professionelt webbureau med speciale i webudvikling i Aalborg i stedet for at ty til hurtige skabelonløsninger, der aldrig passer perfekt til formålet.

LAZZAWEB er et professionelt webbureau med solid erfaring i at bygge hjemmesider, der lever op til vores kunders ønsker og som er nemme at arbejde med på egen hånd. Vi arbejder altid ud fra jeres tanker om, hvad der er en god hjemmeside for jer og ikke mindst jeres kunder, samt vores indsigt i at forme en digital identitet, der kan hjælpe jer med at skabe øget salg.

I kan læse mere om, hvordan vi arbejder med at skabe unikke hjemmesider her.

Personlig service og et højt niveau af IT-faglighed

Mathias Schjott - Head Of Web LAZZAWEB

Vi har mange års erfaring med at udnytte de muligheder, som WordPress rummer, til jeres fordel. Det drejer sig om design, funktionalitet og performance på Google.

Investeringen i en funktionel, hastighedsoptimeret og konverterende hjemmeside kan hurtigt tjene sig selv ind og blive en profitabel investering for jer i løbet af kort tid.

Et webbureau med et dedikeret team af Google-specialister bag sig

Vi er en flok passionerede IT-folk, som med vores imødekommende facon skaber rigtigt gode resultater og vækst for virksomheder via Google og gennem unikke hjemmesideløsninger fra vores kontor på Vestre Havnepromenade lige ved Limfjordsbroen. Her i vores hyggelige rammer er der mulighed for at have tæt kontakt til jeres webbureau, når I skal have lavet ny hjemmeside i Aalborg.

Detaljeorienterede og kvalitetsbevidste

I vores arbejde med hjemmesider er vi yderst detaljeorienterede og har et helt særligt fokus på at skabe en kreativ løsning, der specifikt afspejler jeres produkter og brand og ikke ligner en hurtig og udtryksløs designskabelon. Vi bestræber os desuden både på at lave løsninger, der retter sig mod uovertruffen brugervenlighed for alle brugere – det gælder også jer, der skal arbejde med hjemmesiden og lægge nyt indhold op jævnligt.

Mobilen i fokus

Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.
Fact: Google er ansvarlig for 96 % af al søgetrafik, der kommer fra en mobil enhed.

Computer og mobile enheder

LAZZAWEB – jeres webbureau med speciale i WordPress i hjertet af Aalborg

Vi mener det faktisk, når vi siger, at vi brænder for at hjælpe jer og jeres virksomhed til succes. Vores vision er at skabe et webbureau med speciale i WordPress i Aalborg, hvor erhvervsdrivende kan få rådgivning og sparring. På den måde får vi en særlig forståelse for jeres udfordringer, jeres målgruppe, jeres udfordringer og KPI’er og kan herefter bygge nogle unikke løsninger op, som afspejler jeres værdier og jeres brand samtidig med, at vi bringer vores erfaringer med webudvikling kombineret med konverteringsoptimering i spil for jeres forretning.

Har I lyst til at vide mere om, hvad et webbureau specialiseret i WordPress kan gøre for jer, er I naturligvis meget velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores konsulenter allerede i dag. For de succeser, vi skaber, bygger altid på en analytisk tilgang, der udløser unikke strategier for, hvordan I får mest ud af et samarbejde med os. For os er det nemlig vigtigt at etablere et bæredygtigt samarbejde, der skal være profitabelt for jer. Derfor begynder vi altid med at kortlægge muligheder for jeres virksomhed i markedet, inden vi sætter ind, hvor og hvordan det giver bedst mening.

For vi har kun succes, når I har succes.

PL & Partners bruger LAZZAWEB til WordPress

Se case video

LAZZAWEB-processen

Website process

En effektiv webløsning

Hos LAZZAWEB får I en webløsning, der har fokus på at effektivisere jeres arbejdsprocesser, som gør det nemt for jer selv at vedligeholde webløsningen.

Vi sørger for at programmere maskinrummet bagved, så det giver bedst mening for jer. Det gør vi b.la. ved hjælp af unikke custom-felter, så indholdet automatisk tilpasser sig det overordnede design på siden.

Wordpress backend

Personlig og effektiv kundesupport

Med vores serviceaftale er I aldrig på egen hånd med jeres hjemmeside. Her kan I trygt overlade det tekniske arbejde til os.

100 % brugervenlig kontrol

Vi har fokus på jer, der skal arbejde med hjemmesiden hver dag. I har fuld kontrol og kan nemt ændre tekst og billeder i systemet.

Professionel, sikker og hurtig webdrift

Jeres hjemmeside holder aldrig fri. Med vores serviceaftale får I derfor hurtig webhosting med den bedste stabilitet i landet.

Uovertruffen support og mulighed for hosting

Med vores serviceaftale til WordPress har I en fast samarbejdspartner i Aalborg, der overvåger og opdaterer jeres hjemmeside. Vi er altid klar til at reagere, hvis der skulle opstå uforudsete problemer og uhensigtsmæssigheder, I ikke har kontrol over.

På den måde behøver I ikke selv at bruge værdifuld tid på den ressourcekrævende opgave, det er at holde jeres effektive salgsværktøj aktivt. Det giver jer en maksimal performance og en nødvendig sikkerhed omkring jeres værdifulde data.

Det siger vores kunder

Color line

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

Billede af Stidsholt bygning

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Nordcad Systems medarbejdere

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

98% af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

77% har fået leveret tidligere end aftalte deadline eller på deadline.

Mød din webspecialist

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Izabella Madsen

Projektkoordinator

Da jeg godt kan lide at se de visuelle resultater af mit arbejde, ligger min passion inden for frontend udvikling. Jeg brænder for at skabe og realisere brugervenlige webløsninger for kunderne såvel som brugerne af hjemmesiden. Jeg er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

LAZZAWEB som webbureau

Vi kan skabe værdi inden for alle facetter af Search Engine Marketing – herunder datadrevet håndtering af Search-kampagner, YouTube-annoncer, Google Shopping og Display-annoncer i Google Ads. Vi er desuden det eneste webbureau i Aalborg, der fokuserer 100 % på Google-relaterede løsninger. Derfor har vi også et dedikeret SEO-team, som dagligt arbejder på at skabe markante resultater for en prominent portefølje af virksomheder både i Aalborg og i resten af landet.

Vi har det som et af vores erklærede mål at yde en både personlig og proaktiv service omkring udviklingen af jeres SEO-indsats, jeres Google Ads og jeres hjemmeside i Aalborg. Uanset hvilke af vores specialer I vælger at trække på, hjælper vi jer med at identificere de muligheder, der skaber mest værdi i den aktuelle konkurrencesituation. For hos LAZZAWEB er vores specialer nøglen til jeres succes.

Desuden kan vi som webbureau i Aalborg tilbyde unikke hjemmesider i Premium-kvalitet, der bygges op omkring WordPress som platform. Vi er ikke et webbureau, der leverer standardiserede løsninger – men til gengæld tager vi vores kunders identitet under professionel behandling i alt det arbejde vi foretager os. Det gælder således også for udviklingen af hjemmesider, der altid er unikke løsninger, som afspejler vores kunders behov og hensigten med at have en hjemmeside. Med et hold af specialister i Google-algoritmer i ryggen er vi desuden dine specialister i WordPress i Aalborg, der leverer hjemmesider, som er i stand til at skabe gode resultater lige fra begyndelsen.

I kan læse et udvalg af de resultater, vi har skabt for vores kunder her.

Selvom vi har base i det nordjyske Aalborg, leverer vi Google optimerede hjemmesider til hele landet. Det være sig i Odense, Esbjerg, København, Aarhus eller Randers, f.eks. Så kontakt os, hvis vi skal tage en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov for ny hjemmeside og markedsføring på Google og en ny hjemmeside i Aalborg.