Vores specialer. Jeres succes.

Webbureau Esbjerg

Er I på udkig efter et rigtigt godt og seriøst webbureau i Esbjerg, som kan tilføre jeres virksomhed større synlighed samt øge jeres omsætning, så er LAZZAWEB en partner for jer. Vi hører til de absolut bedste i branchen, og vi hjælper vores kunder med at opnå større synlighed, øge deres digitale tilstedeværelse og skabe en større bundlinje. Sidstnævnte kommer på bagkant af større synlighed i jeres digitale verden, da det er lige præcis det, det hele handler om.

Kort Syddanmark - Esbjerg

Lazzaweb – et seriøst godt webbureau i Esbjerg

LAZZAWEB skaber helt unikke digitale løsninger til jer – hvilket gælder både hjemmeside, webshop og markedsføring på Google. Vi er knivskarpe til alle tre, som stort set går hånd i hånd. Vi formår at skabe en ny digital identitet til jer på baggrund af jeres ønsker og med stor indsigt i jeres værdier som virksomhed. På den måde skaber vi det bedste grafiske og litterære udtryk, som er med til at generere flere til kunder til jeres butik.

Moderne hjemmesider som er søgemaskineoptimeret

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Når I skal øge jeres online tilstedeværelse, er I nødt til at have styr på hele fundamentet, som det skal bygges på. Derfor skræddersyer vi jeres hjemmeside eller webshop, så den får det udtryk, I gerne vil have – krydret med vores indsigt i, hvad der virker rent grafisk og funktionelt. Sammen skaber vi det bedste fundament, som får jeres forretning til at blomstre. LAZZAWEB sørger for, at jeres hjemmeside eller shop bliver helt up to date og søgemaskineoptimeret inden levering, så I kan bruge tiden på det, der giver jer værdi.

Det siger vores kunder

Det er ikke bare en bunke logoer. Vi hæver vores kunders marketing til et nyt (højere) niveau og i fællesskab med os, opnår vores kunder nye store resultater 🏆

Color line

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Billede af Stidsholt bygning

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Nordcad Systems medarbejdere

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Vuffeli case LAZZAWEB - Mads Smith

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

Michelle Genobisa - Business Analyst praktikant LAZZAWEB

Det har været en yderst lærerig oplevelse at være praktikant hos LAZZAWEB. For hver dag, der er gået, har jeg fået mere og mere indsigt i spændende emner og opgaver. Det er et dejligt sted at være med skønne kollegaer og god atmosfære.

Michelle Petersen

Business Analyst Intern

UCN

Edin - Web praktikant LAZZAWEB

Lige fra dag ét, når man træder ind ad døren hos LAZZAWEB, er det til at mærke professionalismen. Man bliver taget seriøst, og man kommer hurtigt at føle sig som en del af holdet. LAZZAWEB har en fantastisk kultur, hvor der er højt til loftet, plads til alle og frihed under ansvar.

Edin Mesanovic

Product Development Intern

UCN

Simon Hansen - SEO praktikant LAZZAWEB

Jeg synes, at det har været super godt, og det er sjovt at udføre opgaver, som skal bruges til noget. Derudover er det fedt at arbejde i et professionelt miljø, hvor alle ved meget om deres fag, og er engageret i de områder, de arbejder med, og altid er klar til at svare på mærkelige spørgsmål.

Simon Hansen

SEO Intern

UCN

Natasja Koch - Praktikant LAZZAWEB

Det har været meget spændende og lærerigt. Man får virkelig lov til at arbejde i dybden med forskellige opgaver og får en forståelse for, hvordan LAZZAWEB arbejder. Der bliver taget godt imod en helt fra begyndelsen, og man bliver sat godt ind i alt – både systemer og arbejdsopgaver.

Natasja Koch

SEO Intern

UCN

Rasmus Simonsen - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Jeg har været glad for min praktikperiode her hos LAZZAWEB. Vi er blevet taget godt imod og har fået ansvar fra dag ét. Konsulenterne har været dygtige til at lære fra sig og har været tålmodige med os i opstartsfasen. 

Rasmus Simonsen

Google Ads Intern

UCN

Victor Lund - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Praktikforløbet har været fantastisk. Medarbejderne har modtaget mig med åbne arme og tillid. Der er en super god stemning på kontoret. LAZZAWEB har nogle fede værdier og goder.

Victor Lund

Google Ads Intern

UCN

Amalie Blenner - Marketingspraktikant LAZZAWEB

Mit praktikforløb hos LAZZAWEB har været intet mindre end fantastisk. Som praktikant hos LAZZAWEB bliver du bombarderet med spændende og ny lærerig viden inden for marketingverdenen hver dag. Desuden får du enormt meget medbestemmelse og ansvar over de opgaver, du får. 

Amalie Blenner

Marketing Intern

UCN

Lazzaweb er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?