Vores specialer. Jeres succes.

Webbureau København

Søger I et webbureau i København, så er I landet på den helt rigtige side. LAZZAWEB er jeres professionelle sparringspartner, som kan løfte jeres forretning og booste jeres omsætning og indtjening. Har I behov for en engageret medspiller, I kan spille bold med, så kan vi bidrage med alt, hvad der indebærer digital markedsføring – herunder lave jeres nye hjemmeside eller webshop.

Ærligt & Nordjysk webbureau med kontor i København

Vi skaber altid jeres digitale identitet i samarbejde med jer i forhold til ønsker om visuelt udtryk, funktionalitet og budskaber. Vi er mennesker med stort M, hvorfor vi evner at sætte os i jeres sted, når vi skaber jeres forretningsmæssige tillæg i form en stærkere online profil, som skal styrke jeres tilstedeværelse samt øge jeres brandingværdi i det offentlige rum.

Jysk kvalitet og ærlighed

Hos LAZZAWEB gør vi det, vi er rigtig gode til. Vi skaber digitale løsninger, som skaber merværdi for jer. Derfor laver vi også jeres hjemmeside eller webshop helt i øjenhøjde med jeres kunder. Vi optimerer den til de søgeord, som har værdi for jer, sådan I har mulighed for at kan blive fundet, og så laver vi den lækker og mobilvenlig, så den tilpasses det format, I ser den på – mobil, tablet eller computer. I får en moderne og opdateret side eller webshop, som er helt i tråd med de nutidige tendenser inden for designs, og vi sørger for, at den bliver lige, som I vil have den. Vores mål er jeres succes, hvorfor vi også står på mål for alt, vi gør. LAZZAWEB er jeres webbureau i København, vi holder til Gammel Kongevej ved søerne.

Det siger vores kunder

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

LAZZAWEB har vist sig at være en rigtig god udviklingspartner, som har udviklet vores design. Websitet følger både Googles retningslinjer, og konverterer bedre. Hele projektledelsen af udviklingen har fungeret rigtig godt, og jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele processen. Jeg kan klart anbefale LAZZAWEB til WordPress.

Kristian Larsen

CMO

PL & Partners A/S

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

Hvis man gerne vil have ansvar og gode kollegaer, så bør man ansøge.

Sofie Yang

Tidligere praktikant

Aalborg Universitet

Vil du have fokus på at udvikle dig selv og udvikle dit CV, så kan LAZZAWEB give dig rammerne til at opnå hvad du vil. Så jeg vil anbefale alle der har seriøse mål med deres karriere om at ansøge med det samme.

Alexander Ramsgaard

Tidligere praktikant

UCN

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?