Vores specialer. Jeres succes.

Webbureau i København

Søger I et webbureau i København, er I landet på den rigtige side. LAZZAWEB er jeres professionelle sparringspartner, som kan løfte jeres forretning og booste jeres omsætning og indtjening med en hjemmeside, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Vi designer og udvikler hjemmesider i WordPress med fokus på brugervenlighed – både for de besøgende på jeres hjemmeside og for jer, der skal arbejde med hjemmesiden bag kulisserne i det daglige. Fordi vi er et dedikeret Google-bureau, kan I også være helt sikre på, at den tekniske del af hjemmesiden er optimeret efter Googles retningslinjer. Det giver jer de bedste muligheder for at indtage topplaceringerne hos Google.

Kort Sjælland - København

Ærligt nordjysk webbureau med kontor i København

Vi skaber altid den digitale identitet i samarbejde med jer i forhold til ønsker om visuelt udtryk, funktionalitet og budskaber på hjemmesiden. Vi vægter et stærkt samarbejde højt og evner at sætte os i jeres sted, når vi skaber forretningsmæssige tiltag i form af en stærkere onlineprofil, som skal styrke jeres tilstedeværelse på nettet og øge jeres brandingværdi i det offentlige rum.

Dynamiske og brugervenlige hjemmesider

Det er ikke kun vigtigt for os at udvikle en hjemmeside, som jeres kunder har let ved at navigere rundt på. Det daglige arbejde for jer, der opdaterer og på anden vis arbejder med hjemmesiden skal også være let og intuitivt. Derfor får I hos os ikke en statisk og fastlåst løsning, som er svær at redigere og ændre. I stedet får I fuld adgang til at ændre alt, I skulle have lyst til. 

Vi ser det lidt som at bygge et hus – når vi i fællesskab har lagt den sidste mursten, får I nøglerne til huset og kan frit bestemme, hvad der skal ske med det. På den måde er jeres hjemmeside fremtidssikret, hvis I skulle få behov for at ændre eller tilføje elementer senere hen.

Vi er jeres proaktive sparringspartner

Vi vil gerne være en proaktiv sparringspartner for jer, der leder efter et webbureau i København. At vi er proaktive betyder, at vi sætter vores faglige viden i spil ved at komme med forslag og udfordre forskellige idéer undervejs. Vi er ikke blot leverandører af et produkt, vi udvikler det i tæt samarbejde med jer for at nå de bedste resultater. Vi er grundige og ærlige, og vi sætter en ære i at skabe en gennemsigtig proces, hvor du altid ved, hvor langt vi er nået med projektet.

Jysk kvalitet og ærlighed

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Hos LAZZAWEB gør vi det, vi er rigtig gode til. Vi skaber digitale løsninger, som skaber merværdi for jer. Derfor udvikler vi også jeres hjemmeside helt i øjenhøjde med jeres kunder i forhold til, hvad de leder efter, og hvilke søgeord de bruger. I processen tager vi selvfølgelig højde for de forskellige formater, jeres kunder finder jer på, om det så er på mobil, tablet eller computer. I kan være sikre på at få et kvalitetsprodukt, hvis I vælger os til at udvikle jeres nye WordPress-hjemmeside.

I får desuden en moderne og opdateret hjemmeside, som er helt i tråd med de nutidige tendenser inden for webdesign. Vi sætter en ære i at holde os opdateret, når det gælder både designnyheder og spændende, nye funktionaliteter. Vores mål er jeres succes, og derfor står vi også på mål for alt, vi gør.

LAZZAWEB er jeres webbureau i København. Vi holder til på Frederiksborggade ved Nørreport Station, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Det siger vores kunder

Color line

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Billede af Stidsholt bygning

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Nordcad Systems medarbejdere

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Vuffeli case LAZZAWEB - Mads Smith

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

Michelle Genobisa - Business Analyst praktikant LAZZAWEB

Det har været en yderst lærerig oplevelse at være praktikant hos LAZZAWEB. For hver dag, der er gået, har jeg fået mere og mere indsigt i spændende emner og opgaver. Det er et dejligt sted at være med skønne kollegaer og god atmosfære.

Michelle Petersen

Business Analyst Intern

UCN

Edin - Web praktikant LAZZAWEB

Lige fra dag ét, når man træder ind ad døren hos LAZZAWEB, er det til at mærke professionalismen. Man bliver taget seriøst, og man kommer hurtigt at føle sig som en del af holdet. LAZZAWEB har en fantastisk kultur, hvor der er højt til loftet, plads til alle og frihed under ansvar.

Edin Mesanovic

Product Development Intern

UCN

Simon Hansen - SEO praktikant LAZZAWEB

Jeg synes, at det har været super godt, og det er sjovt at udføre opgaver, som skal bruges til noget. Derudover er det fedt at arbejde i et professionelt miljø, hvor alle ved meget om deres fag, og er engageret i de områder, de arbejder med, og altid er klar til at svare på mærkelige spørgsmål.

Simon Hansen

SEO Intern

UCN

Natasja Koch - Praktikant LAZZAWEB

Det har været meget spændende og lærerigt. Man får virkelig lov til at arbejde i dybden med forskellige opgaver og får en forståelse for, hvordan LAZZAWEB arbejder. Der bliver taget godt imod en helt fra begyndelsen, og man bliver sat godt ind i alt – både systemer og arbejdsopgaver.

Natasja Koch

SEO Intern

UCN

Rasmus Simonsen - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Jeg har været glad for min praktikperiode her hos LAZZAWEB. Vi er blevet taget godt imod og har fået ansvar fra dag ét. Konsulenterne har været dygtige til at lære fra sig og har været tålmodige med os i opstartsfasen. 

Rasmus Simonsen

Google Ads Intern

UCN

Victor Lund - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Praktikforløbet har været fantastisk. Medarbejderne har modtaget mig med åbne arme og tillid. Der er en super god stemning på kontoret. LAZZAWEB har nogle fede værdier og goder.

Victor Lund

Google Ads Intern

UCN

Amalie Blenner - Marketingspraktikant LAZZAWEB

Mit praktikforløb hos LAZZAWEB har været intet mindre end fantastisk. Som praktikant hos LAZZAWEB bliver du bombarderet med spændende og ny lærerig viden inden for marketingverdenen hver dag. Desuden får du enormt meget medbestemmelse og ansvar over de opgaver, du får. 

Amalie Blenner

Marketing Intern

UCN

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?