Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Ad copy?

Copywriting er den proces, der involverer at skrive tekst, der skal bruges til at fremme et produkt eller en service. Ad copy er den tekst, der findes på reklamer, og det er ofte den del af en reklame, der har det største fokus. Ad copy skal være kort, kontant og til at forstå, og det skal have et budskab, der fanger modtagerens opmærksomhed. Ad copy bør også indeholde en call to action, der fortæller modtageren, hvad de skal gøre efter at have set reklamen.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Ad copy?

Ad copy er den tekst, du ser i annoncer. Ad copy skal være kort og præcis, og den skal fange læserens opmærksomhed. Ad copy skal også sælge ideen eller produktet i annoncen, så læseren bliver fristet til at købe det.

Hvordan bruges Ad copy?

Der er mange forskellige måder at bruge Ad copy på. Nogle af de mest almindelige er til at skrive annoncer eller til at lave søgemaskineoptimering. Ad copy kan også bruges til at skrive produktbeskrivelser, eller til at skrive teksten på en hjemmeside. Der er mange andre måder at bruge Ad copy på, og det er kun begrænset af din egen fantasi.

Hvorfor er Ad copy vigtigt?

Når du laver annoncer på nettet, er det afgørende, at du har en god tekst, der kan fange brugernes opmærksomhed. Teksten skal være kort og præcis, og den skal fortælle forbrugerne, hvorfor de skal klikke på annoncen. Ad copy skal også være søgemaskineoptimeret, så brugere kan finde annoncen, når de søger efter det, du tilbyder.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.