Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Ad Fatigue?

“Ad Fatigue” er et term, der ofte bruges i forbindelse med online annoncering. Ad Fatigue beskriver tilstanden hos en internetbruger, der bliver træt af at se de samme reklamer igen og igen.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Ad Fatigue?

Ad fatigue er en betegnelse for den tilstand, der opstår, når din målgruppe ser dine reklamer igen og de dermed bliver mindre effektive. Dette skyldes, at mennesker bliver vænnet til at se de samme reklamer, og de begynder derfor at lægge mindre mærke til dem. Ad fatigue kan have en negativ effekt på et firmas annoncering, da det kan betyde, at flere penge bliver brugt på at vise reklamer, uden at det giver den ønskede effekt.

Hvordan bruges Ad Fatigue?

Ad fatigue er et udtryk, der bruges til at beskrive situationen, hvor en bruger begynder at se de samme annoncer igen og igen. Dette kan føre til, at brugeren begynder at ignorere annoncerne, eller at de helt stopper med at klikke på dem. Ad fatigue kan også føre til, at brugeren begynder at søge efter andre måder at finde de samme produkter eller tjenester.

Hvorfor er Ad Fatigue vigtigt?

Ad fatigue er vigtigt, fordi det kan føre til markedsføringsmæssige og økonomiske problemer for virksomheder. Ad fatigue kan forårsage forbrugerne til at ignorere en virksomheds reklamer, hvilket vil føre til færre salg. Ad fatigue kan også føre til, at forbrugerne bliver trætte af en virksomheds reklamer, hvilket kan føre til dårligere omtale og mindre sandsynlighed for at anbefale virksomheden til andre.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.