Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Organisk trafik?

Organisk trafik er den trafik, der kommer til en hjemmeside uden betaling eller anden form for annoncering. Dette omfatter typisk søgemaskineoptimering (SEO), men kan også omfatte andre metoder, såsom links fra andre hjemmesider.

Læsetid: 1 minut

Organisk trafik definition

Organisk trafik kommer fra søgemaskiner og andre internetsteder, der linker til dit websted. Det er den mest almindelige form for trafik på internettet. De fleste søgemaskiner som Google og Bing tilbyder en række forskellige tjenester, der kan hjælpe dig med at drive organisk trafik til dit websted. De fleste af disse tjenester er gratis at bruge, men nogle af dem kræver, at du betaler for at få adgang til dem.

Hvordan bruges Organisk trafik?

Organisk trafik refererer til den trafik, der kommer til din hjemmeside uden betalt annoncering. Nogle måder at øge din organisk trafik er gennem søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, og ved at tilføje nyttigt indhold til din hjemmeside. For at forbedre din hjemmesides placering i søgeresultaterne, kan du forsøge at få links fra andre hjemmesider og blogge om emner, der er relevante for dit brand. Du kan også bruge sociale medier til at promovere dit indhold og drive trafik til din hjemmeside. Tilføjelse af nyttigt og unikt indhold til din hjemmeside kan også hjælpe dig med at få flere besøgende, da folk vil være mere tilbøjelige til at linke til og dele dette indhold.

Hvorfor er Organisk trafik vigtigt?

Organisk trafik og SEO er vigtigt at inkludere i dit marketing setup, da det er med til at generere trafik, du ikke har betalt for. Er du kun at finde i Googles annoncer, f.eks., vil du skulle bliver ved med at betale for at ligge i top. Kombinerer du derimod betalt og organisk trafik er du sikret langvarige resultater, der understøtter hinanden.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.