Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Organiske søgeresultater?

Organiske søgeresultater er de resultater, der vises i søgeresultaterne, når man søger på et søgeord eller en søgefrase. De organiske resultater vises i alfabetisk rækkefølge, og der vises kun et udvalg af de mest relevante sider for søgeordet. De organiske søgeresultater består af de websteder, der har opnået de højeste placeringer i søgemaskinernes algoritmer.

Læsetid: 2 minutter

Hvad betyder Organiske søgeresultater?

Organiske søgeresultater er de resultater, der vises på en søgemaskine, når en bruger indtaster en søgning. De organiske resultater består af de sider, der matcher søgekriterierne bedst, ud fra en algoritme, der anvender en række faktorer. Nogle af disse faktorer kan være indhold, popularitet, brugervenlighed og så videre.

En af de mest populære søgemaskiner er Google, og deres algoritme tager mange faktorer i betragtning, når de rangerer siderne i deres søgeresultater. Nogle af de ting, som Google lægger vægt på, er indhold, brugervenlighed, popularitet og så videre.

Der er også andre søgemaskiner, der anvender andre algoritmer, og derfor kan der være forskelle i, hvordan de organiske søgeresultater ser ud på forskellige søgemaskiner.

Hvordan bruges Organiske søgeresultater?

Organiske søgeresultater er de resultater, der vises på en søgemaskine, der ikke er betalt for. De vises baseret på algoritmer, der bestemmer, hvilke sider der er mest relevante for den søgning, der blev foretaget. De fleste søgemaskiner har en blanding af organiske og betalte resultater, hvor de betalte resultater er markeret på en måde, så brugeren ved, at de ikke er organiske.

Hvorfor er Organiske søgeresultater vigtige?

Organiske søgeresultater er de resultater, der vises i søgeresultaterne, når en bruger indtaster en søgeforespørgsel. Disse resultater er også kendt som “almindelige” eller “naturlige” søgeresultater. De fleste brugere vil klikke på et af de organiske søgeresultater frem for et af de betalte søgeresultater (dvs. annoncer).

Der er flere grunde til, hvorfor det er vigtigt at have gode organiske søgeresultater. For det første er det mere sandsynligt, at brugerne vil klikke på et organiske søgeresultat, hvilket betyder flere besøgende på din hjemmeside. For det andet vil gode organiske søgeresultater også hjælpe med at forbedre din hjemmesides placering i søgemaskinernes søgeresultater (dvs. din “rangering”). Dette er vigtigt, fordi brugerne ofte klikker på de første søgeresultater, de ser.

Der er mange måder, hvorpå du kan forbedre dine organiske søgeresultater. Nogle af de mest effektive metoder inkluderer on-page optimering (dvs. at forbedre din hjemmesides indhold og struktur) og linkbuilding (dvs. at skaffe links fra andre hjemmesider til din egen).

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.