Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB udnævnes som Google Premier Partner

31 jan. 2022

Som Google Marketing-bureau har vi et tæt samarbejde med Google. Et samarbejde, som nu bliver endnu tættere, og som betyder nye spændende muligheder for både specialister og kunder.

For som et af de top 3 % bedste Google Ads-bureauer i Danmark har Google anerkendt LAZZAWEB med Premier Partner status. Vi er utrolig stolte af, at vi lever op til Googles høje krav og fremover kan arbejde bag et Premier badge, der vidner om vores store ekspertise i Google.

Som et bureau, der udelukkende fokuserer på Google Marketing, er denne anerkendelse en af de største, vi kan få. Det betyder igangsættelsen af et helt særligt partnerskab med Google, som kun de færreste bureauer har adgang til – faktisk kun top 3 %. Jeg er utroligt stolt af denne anerkendelse og ser frem til stor vækst for både os og vores kunder med de nye særlige muligheder med Google.” – udtaler CEO Patrik Lazzarotto

For at blive Premier Partner skal man leve op til Googles høje krav. LAZZAWEB er blandt andet udvalgt på baggrund af vores kunders eksplosive vækst i et samarbejde med os, samt for vores tætte og lange kunderelationer, som går flere år tilbage. Anerkendelsen findes også i vores fokus på de nyeste teknologier inden for Google Ads – et fokus på at blive best in class inden for Google Marketing.

Udover et bevis på vores ekspertise, betyder Premier partnerskabet også, at vi får eksklusiv adgang til uddannelse, branchetendenser og mulighed for teknisk support og produkthjælp, så vi yderligere kan skabe succes for vores kunder.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.