Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB forstærker position: opkøber ambitiøst Google-bureau

21 nov. 2023

Vi tager et stort skridt i vores vækstrejse ved opkøbet af Nissen&Co, et hurtigtvoksende digitalt marketingbureau, kendt for sin dybdegående ekspertise inden for Google-marketing. Baggrunden for opkøbet er klar: at samle de bedste i branchen til Google-marketing under LAZZAWEB-brandet.

Vores opkøb af Nissen&Co sker som et led i en strategi, hvor fokus er at styrke vores markedsposition yderligere og bidrage til realiseringen af vores ambitiøse vækstplaner. Vi vil gennem dette millionopkøb integrere medarbejderne fra det forhenværende Nissen&Co i vores teams. Her er der tale om dygtige medarbejdere, som under ledelse af Emil Nissen på kort tid har bidraget til ekstraordinære økonomiske resultater på bundlinjen i bureauet og derudover vist imponerende vækst i deres kunders omsætning via Google.

“Vi er utroligt begejstrede for denne udvikling i LAZZAWEB. Med opkøbet af et ambitiøst bureau som Nissen&Co tilføjer vi et talentfuldt team og en portefølje af spændende kunder til LAZZAWEB, som vil styrke vores allerede robuste markedsposition. De kommende LAZZAWEB-medarbejdere opererer under de samme værdier som os og deler samme DNA. De kommer med spændende, nye kræfter, som kan bidrage til vores fortsatte innovation og vækst,” udtaler Mathias Teis, adm. direktør i LAZZAWEB og fortsætter:

“Vi ser desuden meget frem til at arbejde sammen med Emil Nissen (stifteren af Nissen&Co, red.), som indtræder i partnergruppen. Hans målrettethed og ekskveringskraft er værdsat i vores stræben efter at fastslå LAZZAWEB som en førende aktør i marketingbranchen.”

Nissen&Co er allerede rykket ind på vores kontor i Aalborg og har nu fokus på fremtiden. Emil Nissen har geninvesteret i LAZZA Group – selskabet bag LAZZAWEB – og han ser frem til at blive en del af partnergruppen:

“Det er med stor begejstring og ære, at jeg træder ind i LAZZAWEBs partnergruppe. Denne mulighed for at være med til at forme fremtiden for et så dynamisk og innovativt selskab er både inspirerende og motiverende. Jeg ser frem til at samarbejde tæt med det talentfulde team for at levere banebrydende løsninger og fortsætte med at skabe ekstraordinær værdi for vores kunder.” siger Emil Nissen, nytilkommet partner i LAZZAWEB.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.