Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB styrker fremtiden: Topledelsen bliver medejere i virksomheden

31 aug. 2023

Vi styrker vores position yderligere ved, at det fulde ledelsesteam køber sig ind som medejere. Udvidelsen af ejerkredsen bidrager nu yderligere til vores ambitiøse vækstplaner og styrker LAZZAWEBs position i markedet.

De fem nye partnere, der har købt sig ind i virksomheden er:

Nikolaj Bæk, Chief Marketing Officer

Peter Schack, Head of SEO

Lasse Knudsen, Head of PPC

Victor Rask Lind, Chief Sales Officer

Jimmi Pedersen, Chief Operating Officer

“Det er med stor begejstring, at jeg byder velkommen til fem enestående og visionære profiler som medejere af LAZZAWEB. Dette partnerskab markerer ikke blot begyndelsen på et nyt kapitel, men repræsenterer også et epokegørende øjeblik i vores rejse mod vækst. 

Med dette erfarne og dedikerede team på plads er jeg fuldt overbevist om, at vi vil kunne realisere vores ambitiøse målsætninger og derigennem etablere enestående standarder inden for hele vores branche, samtidig med at vi cementerer vores position på markedet og skaber større vækst til det danske samfund. 

Disse dygtige ledere udgør de fundamentale hjørnesten i vores virksomhed, der vil være med til at sikre vores fremtidige succes,” udtaler Mathias Teis, CEO hos LAZZAWEB.

De nye partnere har en bred vifte af kompetencer fra marketing og salg til operationel ledelse og specialiseret kendskab til SEO og PPC. Dette partnerskab skaber et solidt grundlag for den næste fase af LAZZAWEBs rejse.

At have været en del af LAZZAWEBs imponerende udviklingsrejse og nu få chancen for at bidrage som medejer er utvivlsomt et definerende øjeblik for mig. Talentmassen er enorm, og det er en stor inspiration at møde ind på arbejde hver dag med så velbegavede mennesker. Med denne nye sammensætning i ejerkredsen har vi et stærkt fundament til at accelerere vores målsætning om at sætte nye standarder i branchen,” siger Nikolaj Bæk, Chief Marketing Officer hos LAZZAWEB.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.