Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Vækstrejsen fortsætter: Opkøb af marketingafdeling og ny strategisk alliance

6 mar. 2024

LAZZAWEB har opkøbt én af afdelingerne i Tiger Media A/S, nemlig deres marketingekspertise og det specialiserede team bag. Dette strategiske opkøb markerer starten af et tæt samarbejde mellem vores to virksomheder.

“Vi er utroligt begejstrede for at byde velkommen til et nyt team af talentfulde marketingspecialister til LAZZAWEB-familien. Dette opkøb er ikke blot en udvidelse af vores team; det er en fusion af to ligesindede kulturer med en fælles passion for innovation og kvalitet. Vi er overbeviste om, at dette skridt vil styrke vores position og skabe et stærkt samarbejde med Tiger Media A/S, hvor vi supplerer hinandens kerneområder,” udtaler Mathias Teis, CEO hos LAZZAWEB.

Med opkøbet integreres ny ekspertise og udvidet kapacitet i LAZZAWEB. Begge vores virksomheder vil fortsætte med at operere selvstændigt, men med en forstærket samarbejdsrelation, der sigter mod at skabe øget værdi og resultater for kunderne gennem vores specialiserede individuelle kompetencer.

“Vores beslutning om at indgå i dette partnerskab med LAZZAWEB er drevet af en fælles vision om at levere komplette og integrerede digitale løsninger til vores kunder. Mens vi fortsætter med at specialisere os i at udvikle topmoderne web- og e-commerce løsninger, er vi begejstrede for samarbejdet med LAZZAWEB vil bringe ekspertise indenfor digital marketing ind i ligningen.” fortæller Kasper Øgaard Jensen, direktør for Tiger Media A/S.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.