Få dominans på Google

Search marketing-bureau

LAZZAWEB er et Google Marketing Powerhouse

Search bureau

LAZZAWEB er et professionelt search bureau funderet i det nordjyske. Fra vores kontor i Aalborg hjælper vi dagligt en masse virksomheder med at optimere deres digitale tilstedeværelse. Vi henvender os til små såvel som store virksomheder, der ønsker at vækste via en målrettet digital indsats. Vil du også gerne gøre din digitale tilstedeværelse bedre? Så sidder vores dygtige og specialiserede medarbejdere klar til at hjælpe din virksomhed frem i verden.

 

Databaseret search bureau

Vi elsker data, og vi arbejder altid målrettet for at skabe målbare resultater til din virksomhed. Vi tør godt garantere dig, at vores samarbejde kommer til at munde ud i konkrete resultater. Resultater, som i sidste ende kommer til at gøre en forskel på bundlinjen. Som specialister i blandt andet din virksomheds tilstedeværelse på Google, er du her landet hos et search bureau, som ved hvad, der virker, og hvad, der ikke virker.

 

Hvad kan vores search bureau hjælpe dig med?

  • PPC marketing
  • Google Ads
  • SEO-arbejde
  • Opbygning og optimering af hjemmesider
  • Opbygning af webshops
  • Andre former for online markedsføring

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. ved at skifte til os.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Hvad kan du gøre for din virksomhed med Google Ads?

Google Ads er lig med annoncering på Google, og vil du gerne have succes online, kan det meget nemt være den rette vej at gå. Der er mange muligheder med Google Ads, og det er ikke en form for annoncering, som behøver at koste dig en masse penge. Du bestemmer selv hvor meget, som du vil kaste efter Google Ads, og du kan være sikker på, at du med hjælp fra vores search bureau får fuld valuta for dine penge.

Noget af det særlige ved Google Ads er, at der er tale om PPC marketing. PPC er en forkortelse for Pay Per Click, og det vil altså sige, at du kun betaler for det antal klik, som du får ud af din annonce. Det er en meget kosteffektiv form for markedsføring, og vi kan sørge for, at du får sammensat de rigtige annoncer til de rigtige målgrupper. Så kan du få trukket masser af trafik ind på dit website.

Hvis du er interesseret i at skalere din virksomheds indsats med Google Ads, er du landet det helt rette sted. Vi hjælper alle typer af virksomheder og e-commerces med deres Google Ads, og vi kan dagligt bryste os af en masse gode resultater hos vores professionelle search bureau.

Din specialist i SEO – det foretrukne search bureau

Vi er et af de mest foretrukne search bureauer, når det kommer til SEO, og det er naturligvis en titel, som vi er meget stolte af. Derfor kæmper vi også hver eneste dag for at holde niveauet, så vi kan beholde det gode omdømme.

Vi er ikke bare interesseret i at skabe målbare resultater for din virksomheder – vi sigter også altid efter at skabe holdbare resultater, som også batter noget på den lange bane. Netop derfor sørger vi hele tiden for at holde os opdateret på Googles retningslinjer og arbejde ud fra dem, når vi beskæftiger os med SEO. Der er ingen tvivl om, at det er Google, der sætter dagsordenen, og derfor følger vi dem tæt i vores search bureau.

I forhold til vores SEO-arbejde har vi altid fokus på slutmålet og antallet af konverteringer samt din virksomheds omsætning. Det er her, hvor vi kan se de endelige resultater, og placeringer på søgemaskinerne og den organiske trafik er blot poster, der leder til slutmålet – som netop er konverteringer og øget omsætning.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.