Få profitabel vækst

Search marketing-bureau

LAZZAWEB er et Google Marketing Powerhouse

Search bureau

LAZZAWEB er et professionelt search bureau funderet i det nordjyske. Fra vores kontor i Aalborg hjælper vi dagligt en masse virksomheder med at optimere deres digitale tilstedeværelse. Vi henvender os til små såvel som store virksomheder, der ønsker at vækste via en målrettet digital indsats. Vil du også gerne gøre din digitale tilstedeværelse bedre? Så sidder vores dygtige og specialiserede medarbejdere klar til at hjælpe din virksomhed frem i verden.

 

Databaseret search bureau

Vi elsker data, og vi arbejder altid målrettet for at skabe målbare resultater til din virksomhed. Vi tør godt garantere dig, at vores samarbejde kommer til at munde ud i konkrete resultater. Resultater, som i sidste ende kommer til at gøre en forskel på bundlinjen. Som specialister i blandt andet din virksomheds tilstedeværelse på Google, er du her landet hos et search bureau, som ved hvad, der virker, og hvad, der ikke virker.

 

Hvad kan vores search bureau hjælpe dig med?

  • PPC marketing
  • Google Ads
  • SEO-arbejde
  • Opbygning og optimering af hjemmesider
  • Opbygning af webshops
  • Andre former for online markedsføring

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. ved at skifte til os.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Watery x LAZZAWEB

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede i flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB på blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Daniel, Indehaver

Watery

LAZZAWEB's ekspertise inden for Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.
Deres evne til at tilpasse sig vores specifikke behov og mål har sat os i stand til at maksimere vores annoncebudget og opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc, Performance Manager

Spar Nord

Totteland x LAZZAWEB

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %. Så hvis andre ønsker et Google-bureau, der arbejder proaktivt og har ekstrem bred viden inden for Google, så er det LAZZAWEB man skal gå til.

Frederik, direktør

Totteland

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs dedikerede team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Samspillet på tværs mellem Paid og Organic har betydet optimering af budgettet samt en mere bevidst fordeling mellem organisk og betalt. Det tætte samarbejde og den gode opfølgning skaber samtidig engagement i eget team. Det sikrer, at vi sammen opnår rigtig gode resultater.

Helle, Seniorkonsulent

Beierholm

pixiform x LAZZAWEB

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl!

Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.
Vi har nu udvidet vores samarbejde med en webshop mere, da alle beregninger fortalte os, at det er for dyrt at lade være.

Ole, direktør

Pixiform

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres avancerede strategi for vores Google-annoncering har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC)

Mads, E-commerce Manager

Cykelexperten.dk

I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

Simone, Ecommerce Manager

Jacobsen Plus

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.
Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.

Linthujan Perambalam, Business Developer

Plusbog

Tromborg LAZZAWEB

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst. Vi kan varmt anbefale at bruge LAZZAWEB, som sparringspartner til inhouse marketingteams.

Holger, marketingchef

Tromborg

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech, Head of Marketing

Frederik Bagger

Astrid - Partner BY IC

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over to år nu, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet vores fokus fra en simpel ROAS-model til en effektiv profitorienteret strategi gennem Google, som har sikret stor profitabel vækst.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid, Partner

BY IC

Hvad kan du gøre for din virksomhed med Google Ads?

Google Ads er lig med annoncering på Google, og vil du gerne have succes online, kan det meget nemt være den rette vej at gå. Der er mange muligheder med Google Ads, og det er ikke en form for annoncering, som behøver at koste dig en masse penge. Du bestemmer selv hvor meget, som du vil kaste efter Google Ads, og du kan være sikker på, at du med hjælp fra vores search bureau får fuld valuta for dine penge.

Noget af det særlige ved Google Ads er, at der er tale om PPC marketing. PPC er en forkortelse for Pay Per Click, og det vil altså sige, at du kun betaler for det antal klik, som du får ud af din annonce. Det er en meget kosteffektiv form for markedsføring, og vi kan sørge for, at du får sammensat de rigtige annoncer til de rigtige målgrupper. Så kan du få trukket masser af trafik ind på dit website.

Hvis du er interesseret i at skalere din virksomheds indsats med Google Ads, er du landet det helt rette sted. Vi hjælper alle typer af virksomheder og e-commerces med deres Google Ads, og vi kan dagligt bryste os af en masse gode resultater hos vores professionelle search bureau.

Din specialist i SEO – det foretrukne search bureau

Vi er et af de mest foretrukne search bureauer, når det kommer til SEO, og det er naturligvis en titel, som vi er meget stolte af. Derfor kæmper vi også hver eneste dag for at holde niveauet, så vi kan beholde det gode omdømme.

Vi er ikke bare interesseret i at skabe målbare resultater for din virksomheder – vi sigter også altid efter at skabe holdbare resultater, som også batter noget på den lange bane. Netop derfor sørger vi hele tiden for at holde os opdateret på Googles retningslinjer og arbejde ud fra dem, når vi beskæftiger os med SEO i Aalborg. Der er ingen tvivl om, at det er Google, der sætter dagsordenen, og derfor følger vi dem tæt i vores search bureau.

I forhold til vores SEO-arbejde har vi altid fokus på slutmålet og antallet af konverteringer samt din virksomheds omsætning. Det er her, hvor vi kan se de endelige resultater, og placeringer på søgemaskinerne og den organiske trafik er blot poster, der leder til slutmålet – som netop er konverteringer og øget omsætning.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.