Få dominans på Google

Search bureau

google marketing bureau

Search bureau

LAZZAWEB er et professionelt search bureau funderet i det nordjyske. Fra vores kontor i Aalborg hjælper vi dagligt en masse virksomheder med at optimere deres digitale tilstedeværelse. Vi henvender os til små såvel som store virksomheder, der ønsker at vækste via en målrettet digital indsats. Vil du også gerne gøre din digitale tilstedeværelse bedre? Så sidder vores dygtige og specialiserede medarbejdere klar til at hjælpe din virksomhed frem i verden.

 

Databaseret search bureau

Vi elsker data, og vi arbejder altid målrettet for at skabe målbare resultater til din virksomhed. Vi tør godt garantere dig, at vores samarbejde kommer til at munde ud i konkrete resultater. Resultater, som i sidste ende kommer til at gøre en forskel på bundlinjen. Som specialister i blandt andet din virksomheds tilstedeværelse på Google, er du her landet hos et search bureau, som ved hvad, der virker, og hvad, der ikke virker.

 

Hvad kan vores search bureau hjælpe dig med?

  • PPC marketing
  • Google Ads
  • SEO-arbejde
  • Opbygning og optimering af hjemmesider
  • Opbygning af webshops
  • Andre former for online markedsføring

 

Hvad kan du gøre for din virksomhed med Google Ads?

Google Ads er lig med annoncering på Google, og vil du gerne have succes online, kan det meget nemt være den rette vej at gå. Der er mange muligheder med Google Ads, og det er ikke en form for annoncering, som behøver at koste dig en masse penge. Du bestemmer selv hvor meget, som du vil kaste efter Google Ads, og du kan være sikker på, at du med hjælp fra vores search bureau får fuld valuta for dine penge.

Noget af det særlige ved Google Ads er, at der er tale om PPC marketing. PPC er en forkortelse for Pay Per Click, og det vil altså sige, at du kun betaler for det antal klik, som du får ud af din annonce. Det er en meget kosteffektiv form for markedsføring, og vi kan sørge for, at du får sammensat de rigtige annoncer til de rigtige målgrupper. Så kan du få trukket masser af trafik ind på dit website.

Hvis du er interesseret i at skalere din virksomheds indsats med Google Ads, er du landet det helt rette sted. Vi hjælper alle typer af virksomheder og e-commerces med deres Google Ads, og vi kan dagligt bryste os af en masse gode resultater hos vores professionelle search bureau.

 

Din specialist i SEO – det foretrukne search bureau

Vi er et af de mest foretrukne search bureauer, når det kommer til SEO, og det er naturligvis en titel, som vi er meget stolte af. Derfor kæmper vi også hver eneste dag for at holde niveauet, så vi kan beholde det gode omdømme.

Vi er ikke bare interesseret i at skabe målbare resultater for din virksomheder – vi sigter også altid efter at skabe holdbare resultater, som også batter noget på den lange bane. Netop derfor sørger vi hele tiden for at holde os opdateret på Googles retningslinjer og arbejde ud fra dem, når vi beskæftiger os med SEO. Der er ingen tvivl om, at det er Google, der sætter dagsordenen, og derfor følger vi dem tæt i vores search bureau.

I forhold til vores SEO-arbejde har vi altid fokus på slutmålet og antallet af konverteringer samt din virksomheds omsætning. Det er her, hvor vi kan se de endelige resultater, og placeringer på søgemaskinerne og den organiske trafik er blot poster, der leder til slutmålet – som netop er konverteringer og øget omsætning.

Vil du gerne have succes online?

Vil du gerne skalere din online virksomhed? Eller vil du gerne starte fra scratch med en nystartet virksomhed? Uanset hvad har vi eksperter siddende i vores search bureau, der kan hjælpe dig med Google Ads, bygge og designe din nye hjemmeside eller sætte en webshopløsning op for dig. Kontakt os på telefon +45 71 99 71 40 eller send os en mail på kontakt@lazzaweb.dk.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.