Vores specialer. Jeres succes.

SEO København – jeres vej til side 1 på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) kan måske virke som en unødvendig investering, hvis man som hjemmeside- eller webshopejer i forvejen kører med betalte annoncer via platformen Google AdWords. Dette er dog langt fra sandheden. Undersøgelser viser nemlig, at kombinationen af PPC og SEO ofte giver det bedste resultat og den største eksponering over for potentielle kunder. Fordelen ved SEO er, at I ikke på samme måde som AdWords betaler en klikpris, hver gang en kunde klikker på jeres annonce. SEO handler snarere om at tilpasse jeres hjemmeside, således at denne harmonerer med Googles krav og anbefalinger. Dette er vejen til en topplacering på side 1 – både ift. lokal SEO (København fx), regionalt, nationalt og internationalt.

Kort Nordjylland med Aalborg udpeget

SEO i hovedstadsområdet?

Selvom AdWords er en effektiv måde for nye virksomheder at tilkæmpe sig en plads på toppen af Google, er SEO en helt naturlig del af enhver succesfuld, digital forretning. Selvom strategien er langsigtet og indebærer en lang række tekniske initiativer, herunder linkbuilding, optimering af landing pages og lignende, er investeringen i langt de fleste tilfælde det hårde arbejde værd. Fremtrædende placeringer i de organiske søgeresultater skaber nemlig troværdighed og tillid.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Har I tårnhøje ambitioner for jeres hjemmeside eller webshop, men har I brug for hjælp ift. SEO i hovedstadsområdet? København er præget af en stor konkurrence, men spiller I jeres kort rigtigt, er det bestemt ikke en umulig opgave. Hos LAZZAWEB står vi klar til at hjælpe jer med at komme helt i mål med jeres SEO-indsats. Kontakt os for et ganske uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til jer og jeres virksomhed. Som et af landets bedste SEO bureau, står vi klar til at hjælpe ambitiøse virksomheder med at vækste.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?