SEO København

SEO København – jeres vej til side 1 på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) kan måske virke som en unødvendig investering, hvis man som hjemmeside- eller webshopejer i forvejen kører med betalte annoncer via platformen Google AdWords. Dette er dog langt fra sandheden. Undersøgelser viser nemlig, at kombinationen af PPC og SEO ofte giver det bedste resultat og den største eksponering over for potentielle kunder. Fordelen ved SEO er, at I ikke på samme måde som AdWords betaler en klikpris, hver gang en kunde klikker på jeres annonce. SEO handler snarere om at tilpasse jeres hjemmeside, således at denne harmonerer med Googles krav og anbefalinger. Dette er vejen til en topplacering på side 1 – både ift. lokal SEO (København fx), regionalt, nationalt og internationalt.

SEO i hovedstadsområdet?

Selvom AdWords er en effektiv måde for nye virksomheder at tilkæmpe sig en plads på toppen af Google, er SEO en helt naturlig del af enhver succesfuld, digital forretning. Selvom strategien er langsigtet og indebærer en lang række tekniske initiativer, herunder linkbuilding, optimering af landing pages og lignende, er investeringen i langt de fleste tilfælde det hårde arbejde værd. Fremtrædende placeringer i de organiske søgeresultater skaber nemlig troværdighed og tillid.

 

Har I tårnhøje ambitioner for jeres hjemmeside eller webshop, men har I brug for hjælp ift. SEO i hovedstadsområdet? København er præget af en stor konkurrence, men spiller I jeres kort rigtigt, er det bestemt ikke en umulig opgave. Hos LAZZAWEB står vi klar til at hjælpe jer med at komme helt i mål med jeres SEO-indsats. Kontakt os for et ganske uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til jer og jeres virksomhed. Som et af landets bedste SEO bureau, står vi klar til at hjælpe ambitiøse virksomheder med at vækste.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af AdWords samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger AdWords eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

"Jeg har prøvet andre større spillere på markedet, de viste sig frem og de kunne salgstalen. Men der er mange, der er gode til at snakke, men de skal jo også præstere. Det følte jeg ikke, de andre de kunne, derfor tog jeg fat i LAZZAWEB. LAZZAWEB adskiller sig på den måde, at de har vist resultaterne. I et samarbejde er de proaktive og kommer med forbedringsforslag, som gavner vores forretning."

Martin Gade
Direktør
Møbelsalg

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske