Få dominans på Google

SEO bureau København

Fordelen ved SEO er, at I ikke på samme måde som Google Ads betaler en klikpris, hver gang en kunde klikker på jeres annonce. SEO handler snarere om at tilpasse jeres hjemmeside, således at denne harmonerer med Googles krav og anbefalinger samt forbrugerens intention. 

Dette er vejen til en topplacering på side 1 – både ift. lokal SEO (f.eks. København), regionalt, nationalt og internationalt.

Vi skaber vækst for mange virksomheder i København gennem Google. Afstanden fra vores kontor i Aalborg er ingen hindring for effektive samarbejder. Skal din virksomhed være den næste, vi tager til nye højder i Google? 

Vi kan også hjælpe dig med Google Ads i København
Tal med en specialist

Afspil video

SEO bureau København

Søgemaskineoptimering i København

Selvom Google Ads er en effektiv måde for nye virksomheder at tilkæmpe sig en plads på toppen af Google, er SEO en helt naturlig del af enhver succesfuld, digital forretning. Selvom strategien er langsigtet og indebærer en lang række tekniske initiativer, herunder linkbuilding, optimering af landing pages og lignende, er investeringen i langt de fleste tilfælde det hårde arbejde værd. Fremtrædende placeringer i de organiske søgeresultater skaber nemlig troværdighed og tillid.

Størstedelen af alle købsrejser starter med en Googlesøgning - Både for private og erhverv. Derfor er det netop her, I har chancen for at tiltrække kunder, som leder efter præcis det, som I tilbyder. 

Hos LAZZAWEB er vi specialister i alle facetter af SEO. Vi tilpasser vores indsatser til dine mål, hvad end det er ...

  • at få flere kunder i din fysiske butik med lokal SEO i København
  • at få flere (konverterende) kunder i din webshop
  • indtrænge nye markeder som Norge, Sverige eller Tyskland.

Du er i gode hænder

250+ glade samarbejdspartnere

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af Google Ads samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis København eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross