Få dominans på Google

SEO Aalborg – bliv fundet organisk på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver succesfuld digital markedsføringsstrategi og går i al sin enkelthed ud på at optimere og tilpasse sin hjemmeside, så den overholder Googles anbefalinger og retningslinjer – alt sammen med henblik på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater.

LAZZAWEB er dit lokale SEO-bureau i Aalborg, hvor vi fra vores base på Vestre Havnepromenade samarbejder med en lang række virksomheder både i Aalborg og resten af Danmark.

Ønsker du et lokalt SEO-bureau i Aalborg, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om mulighederne.
Tal med en specialist

Afspil video

SEO Aalborg

Øg din synlighed med et SEO bureau i Aalborg

Flere undersøgelser viser, at en kombination af Google Ads og høje placeringer i de organiske søgeresultater øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis i Aalborg og omegn – er lokal SEO i Aalborg en oplagt mulighed.

Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. både lokal søgemaskineoptimering i Aalborg og de andre muligheder, vi kan tilbyde som specialiseret Google-bureau. Aalborg er vores base, men vi hjælper både store og små virksomheder i alle dele af landet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en moderne SEO-løsning, som synliggør din hjemmeside på Google. Vores ambition er at være det bedste SEO-bureau i landet.

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Få hjælp til SEO i Aalborg

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det handler kort fortalt om at få jeres website til at rangere højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, tiltrækker I mere organisk trafik til jeres site, og det kan resultere i mange nye kunder, leads og konverteringer. Organisk trafik vil sige ubetalt trafik fra besøgende, som har fundet jeres side gennem en søgning på eksempelvis Google og ikke gennem en betalt annonce.

Når vi arbejder med SEO i Aalborg, ser vi både på on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO fungere optimalt på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website i forhold til tekst, linkstruktur, tekniske krav til hastighed m.m., mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding fra andre hjemmesider for at skabe autoritet og troværdighed.

Vi er jeres vej til succes med SEO i Aalborg – og vi ved, hvad der virker. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores ydelser.

Vores kontor er beliggende centralt i Aalborg ved limfjordsbroen.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.
cross