SEO Aalborg

SEO Aalborg – bliv fundet organisk på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver succesfuld digital markedsføringsstrategi og går i alt sin enkelthed ud på at optimere og tilpasse sin hjemmeside, så den overholder Googles anbefalinger og retningslinjer – alt sammen med henblik på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater. I modsætning til AdWords er SEO ikke baseret på en klikpris og annoncer, men snarere din hjemmesides tekstindhold, antallet af indgående links samt en lang række andre parametre. Vi kan hjælpe dig med at opnå konkrete, målbare resultater på de søgeord, du gerne vil findes på. Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør tage SEO seriøst. For det første er den organiske trafik ”gratis” i den forstand, at du ikke betaler for klik på en annonce eller besøgende på din side.

Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde?

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af AdWords samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger AdWords eller ej.  Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO – Aalborg er vores base, men vi hjælper virksomheder (store som små) i alle dele af landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en moderne SEO løsning, som synliggør din hjemmeside på Google. Vores ambition er at være det bedste SEO bureau i landet.

Bliv fundet organisk på Google

Derudover viser flere undersøgelser, at en kombination af AdWords samt høje placeringer i de organiske søgeresultater alt andet lige øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side – og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis Aalborg eller omegn – er lokal SEO ligeledes en oplagt mulighed. Ønsker du at løfte din forretning til nye højder, er SEO en oplagt strategi at følge, uanset om du allerede bruger AdWords eller ej. Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. SEO.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

"Jeg har prøvet andre større spillere på markedet, de viste sig frem og de kunne salgstalen. Men der er mange, der er gode til at snakke, men de skal jo også præstere. Det følte jeg ikke, de andre de kunne, derfor tog jeg fat i LAZZAWEB. LAZZAWEB adskiller sig på den måde, at de har vist resultaterne. I et samarbejde er de proaktive og kommer med forbedringsforslag, som gavner vores forretning."

Martin Gade
Direktør
Møbelsalg

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimere jeres SEO?

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske