Vores specialer. Jeres succes.

SEO Aalborg – bliv fundet organisk på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver succesfuld digital markedsføringsstrategi og går i al sin enkelthed ud på at optimere og tilpasse sin hjemmeside, så den overholder Googles anbefalinger og retningslinjer – alt sammen med henblik på at opnå bedre placeringer i de organiske søgeresultater.

Vi er dit lokale SEO-bureau i Aalborg, hvor vi fra vores base på Vestre Havnepromenade samarbejder med en lang række virksomheder både i Aalborg og resten af Danmark.

Ønsker du en lokal SEO-partner i Nordjylland, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om mulighederne.

Kort Nordjylland med Aalborg udpeget

Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde?

Flere undersøgelser viser, at en kombination af Google Ads og høje placeringer i de organiske søgeresultater øger din hjemmesides troværdighed og sandsynligheden for, at en kunde klikker på din side og ikke konkurrentens. Vil du findes på Google af folk i dit lokalområde – eksempelvis i Aalborg og omegn – er lokal SEO en oplagt mulighed.

Her hos LAZZAWEB står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig ift. både lokal SEO og de andre muligheder, vi kan tilbyde som specialiseret Google-bureau. Aalborg er vores base, men vi hjælper både store og små virksomheder i alle dele af landet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en moderne SEO-løsning, som synliggør din hjemmeside på Google. Vores ambition er at være det bedste SEO-bureau i landet.

Om søgemaskineoptimering

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

I modsætning til Google Ads er SEO ikke baseret på klikpriser og annoncer, men din hjemmesides tekstindhold, antallet og kvaliteten af indgående links, hjemmesidens hastighed samt en lang række andre parametre. Vi kan hjælpe dig med at opnå konkrete, målbare resultater på de søgeord, du gerne vil findes på.

Der er rigtig mange gode grunde til at tage SEO seriøst. For det første er den organiske trafik ”gratis” i den forstand, at du ikke betaler for klik på en annonce eller besøgende på din side, og for det andet er gode placeringer i Googles søgeresultater både med til at øge din virksomheds synlighed og troværdighed. Vores tilgang til SEO er databaseret, og vi skaber bæredygtig vækst for vores kunder.

Få hjælp til at Google-optimere din hjemmeside i Aalborg

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering, og det handler kort fortalt om at få jeres website til at rangere højt på søgemaskiner som eksempelvis Google. Når jeres site har en god placering på Google, tiltrækker I mere organisk trafik til jeres site, og det kan resultere i mange nye kunder, leads eller konverteringer. Organisk trafik vil sige ubetalt trafik fra besøgende, som har fundet jeres side gennem en søgning på eksempelvis Google og ikke gennem en betalt annonce.

 

Når vi arbejder med SEO, ser vi både på on-page optimering og off-page optimering. Begge dele har betydning for det samlede resultat, og skal SEO fungere optimalt på jeres website, er det vigtigt, at der bliver arbejdet professionelt med begge dele. On-page er det arbejde, der skal lægges på jeres website i forhold til tekst, linkstruktur, tekniske krav til hastighed m.m., mens off-page er det arbejde, der skal gøres i forhold til eksterne links og linkbuilding fra andre hjemmesider for at skabe autoritet og troværdighed.

Vi er jeres vej til succes med SEO i Aalborg – og vi ved, hvad der virker. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores ydelser.

Vores kontor er beliggende centralt i Aalborg, og vil derfor fungere som jeres tætte og lokale webbureau i Aalborg.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?