Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

Google Ads er annoncer på søgemaskinen Google

Vi sikrer dig, at dine annoncer kun vises til de personer, som rent faktisk er interesseret i din virksomheds produkter – det gør vi ud fra en konkret og gennemarbejdet søgeords- og målgruppeanalyse.

Modsat de fleste offline medier, hvor du rammer bredt uden overblik over effekten, rammer du med annoncering på Google præcis den målgruppe, der leder efter dig og din virksomhed. Det er desuden muligt at lave helt nøjagtig rapportering af effekterne af dine anstrengelser i Google Ads.

Dermed bliver det helt gennemsigtigt, hvordan dine penge bliver brugt, og hvilke annoncer der skaber de bedste resultater. Det betyder også, at der løbende kan justeres på annoncer og budskaber, fordi du hele tiden får besked om, hvad der virker.
Tal med en specialist

Afspil video

Få annoncer på Google i hele Danmark eller lokalt omkring Aalborg

Vi er specialister i digital markedsføring på Google, og vi ved, hvad der skal til for at gøre dig mere synlig på Google, tiltrække mere trafik til din webshop eller hjemmeside samt sørge for, at flere køber dine produkter. Google Ads er en af de bærende søjler i vores arbejde, hvorfor vi er eksperter i at øge din omsætning gennem betalte annoncer, som genererer trafik til din side. Relevant trafik, som i sidste ende bliver til flere konverteringer og et større salg.

Annoncer på Google Ads kan tilpasses på nærmest uendeligt mange måder. Vil du fx gerne være synlig med Google Ads i Aalborg, kan værktøjet bruges til lokal markedsføring med mærkbar effekt. Mange virksomheder har allerede haft stor succes med at bruge Google Ads lokalt, og vi rådgiver også gerne dig om mulighederne med lokal markedsføring via Google – uanset om du ønsker at være synlig i Aalborg eller andre steder. Vi hjælper nemlig kunder i hele Danmark.

Vækst din virksomhed med Google Ads 

Det er nemt at oprette en konto på Google Ads, men det kræver tid og hårdt arbejde at dygtiggøre sig for at opnå de bedste resultater. Annoncering kan hurtigt blive en dyr sag uden den rette erfaring, og derfor har vi fuldt fokus på målbarhed, der sikrer, at vi ikke spilder budgetter på annoncer, der ikke virker. Med en datadrevet tilgang formår vi på den måde at skabe relevant trafik til dit website, der kan øge din nuværende omsætning.

Hos os har du selv hele tiden adgang og indsigt i din Google Ads-konto, og vi rapporterer månedligt om dine resultater, så du kan få et overblik uden selv at skulle undersøge processen. Du har hele tiden overblik over dine omkostninger og resultater. Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde, og vi sætter en ære i at være så transparente som muligt i samarbejdet med dig.

Vi er et centralt beliggende webbureau i Aalborg, og vil derfor også fungere som din tætte og lokale sparringspartner, når du har brug for hjælp til Google Ads i Aalborg.

Sådan arbejder vi med Google Ads i Aalborg

Vores fokus er at hjælpe din virksomhed med at vokse, og derfor er skalering og optimering nogle af de vigtigste elementer i vores arbejde. I det daglige arbejde har vores erfarne specialister en række avancerede teknologier i form af machine learning og analyseværktøjer til rådighed, som hjælper dem med at træffe datadrevne beslutninger til gavn for din virksomheds annoncering og ROAS.

Gennem intern sparring og kvalitetssikring giver vores specialister din virksomheds annoncering på Google Ads de allerbedste betingelser. Leder du efter et dedikeret Google-bureau med speciale i Google Ads i Aalborg, kan LAZZAWEB derfor være det rigtige valg for dig

Det siger vores kunder

LAZZAWEB has been good at challenging our plans. They are skilled, and have the same values as us. With LAZZAWEB, we have a close contact, and we have come two steps closer to a partner.

Morten Kjær

Luksusbaby

I will definitely recommend LAZZAWEB to others, due to their very proactive work, we have experienced. It almost speaks for itself when you have created such good results. It just can not be denied.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

From the start, our partnership with LAZZAWEB has been very professional. There is no doubt that they are really passionate about what they do. We use LAZZAWEB for both SEO and Google Ads. LAZZAWEB are very proactive in relation to increasing our conversion rate. At the same time, we have received some amazing texts that really match our product.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

We always measure partners around three goals: How they report, how they communicate and the quality of their work (in this case: how many customers do we earn) - Here has LAZZAWEB scored max. Likewise, their entire team are always smiling and welcoming at their office, which means a lot to us.

Mike Vestergaard

DIGURA

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby A/S

98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser
94 % af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde
LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist
cross