Få dominans på Google

Google Ads-bureau i Aalborg

Vi sikrer dig, at dine annoncer kun vises til de personer, som rent faktisk er interesseret i din virksomheds produkter – det gør vi ud fra en konkret og gennemarbejdet søgeords- og målgruppeanalyse.

Modsat de fleste offline medier, hvor du rammer bredt uden overblik over effekten, rammer du med annoncering på Google præcis den målgruppe, der leder efter dig og din virksomhed. Det er desuden muligt at lave helt nøjagtig rapportering af effekterne af dine anstrengelser i Google Ads (tidligere kaldt AdWords).

Dermed bliver det helt gennemsigtigt, hvordan dine penge bliver brugt, og hvilke annoncer der skaber de bedste resultater. Det betyder også, at der løbende kan justeres på annoncer og budskaber, fordi du hele tiden får besked om, hvad der virker.
Tal med en specialist

Afspil video

Google Ads Aalborg

Få annoncering i Aalborg eller hele Danmark gennem Google

Vi er specialister i digital markedsføring på Google, og vi ved, hvad der skal til for at gøre dig mere synlig på Google, tiltrække mere trafik til din webshop eller hjemmeside samt sørge for, at flere køber dine produkter. Google Ads er en af de bærende søjler i vores arbejde, hvorfor vi er eksperter i at øge din omsætning gennem betalte annoncer, som genererer trafik til din side. Relevant trafik, som i sidste ende bliver til flere konverteringer og et større salg.

Annoncer på Google Ads kan tilpasses på nærmest uendeligt mange måder. Vil du fx gerne være synlig med Google Ads i Aalborg, kan værktøjet bruges til lokal markedsføring med mærkbar effekt. Mange virksomheder har allerede haft stor succes med at bruge Google Ads lokalt, og vi rådgiver også gerne dig om mulighederne med lokal markedsføring via Google – uanset om du ønsker at være synlig i Aalborg eller andre steder. Vi hjælper nemlig kunder i hele Danmark.

Vores stordriftsfordele - jeres gevinst

Betaler I selv for jeres eksterne software?

Såsom produktfeed, rank tracking eller call tracking tools? Det må stoppe.

Vi aktiverer alt dette premium software på jer gratis, når I bliver kunde, så vores specialister har det bedste udgangspunkt for at vækste jer maksimalt. 

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech

Frederik Bagger

Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

Morten Nielsen

Spar Nord

Niels - Head of Ecommerce

LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

Niels Nedergaard Larsen

Mogens Daarbak

Sanzi Beauty

LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

Robert Friedrich

Sanzi Beauty

Astrid - Partner BY IC

LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Astrid Ingemann Christensen

BY IC

Camilla - Skallerup Seaside Resort

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB er omtalt i
Dansk markedsføring logo
BT logo
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.
cross